Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, opravdu to muže byt těhotenství, ale v teto fázi je to takřka nezjistitelne…chápu ze se clovek upina ke všem možným priznakum a za vším neco vidí, ale opravdu vyčkejte. tehotenske příznaky se moc neliší od menstruacnich, je to težké neco poznat tak brzy. Ale chápu te, měla jsem to stejne, kazdy den-tak ze by? Hodne zdaru!! ![]()
@Anonymní píše:
Ahojradši anonymně, je to citlivé. Prosím o radu jestli se Vám to třeba někdy stalo nebo co si o tom myslíte. Jsem dnes 28 DC, s přítelem se snažíme druhý měsíc o mimi. Bohužel nevím kdy byla ovulace a jestli vůbec, vysadila jsem HA, před 3 měsíci. A vůbec žadný znak ovu jsem nezaznamenala. MS mívam 28-31 DC. Před týdnem (23DC) jsem měla hnědý výtok s kapkou krve a bolelo mě břicho. Od té doby nic trvalo to jen den. Nevím co to znamená, jestli třeba uhnizďování. Teplotu mám 36,8 a bílý výtok. Co to může znamenat?
Těžko říct, udělej test a budeš to mít jasné ![]()
Dodatek-jinak ja např po vysazeni HA čekala asi rok, nez se mi spravil cyklus… Je to proste zásah do těla, chce to cas.
Asi bych si udělala test a kdyby byl negativní tak bych počkala pár dní jestli dorazí ms, pokud ne tak další test ![]()
@Marie432875 jo to souhlasím, sice já ten humus nikdy nebrala a ani nebudu(radši budu mít x dětí):mrgreen:
,ale taky jsem slyšela, že po HA to muže trvat déle, ale tay nemusí..
@maminka201 zdá se mi na testování ještě brzy, nechci být zklamaná, tak isem si řekla, že ještě počkám do pátku, ale jsem z toho hrozně nervózní ![]()
@Marie432875 jsem z toho na nervy
že to zase nevyjde. A když nevím, kdy byla ovulace, tak ani nevím kdy by bylo dobré testovat..
@Diggy test mám doma jen jeden, tak ho nechci zbytečně dělat brzy. Ale dýl než dva dny to nevydržím
jen mě zajímalo jestli to měl někdo podobně jako já a pak byl v tom ![]()
@PavluškaH test jsem zkoušela v pondělí a byl negativní, ale je pravda, že to bylo dost brzy…
@Anonymní píše:
@Marie432875 jsem z toho na nervyže to zase nevyjde. A když nevím, kdy byla ovulace, tak ani nevím kdy by bylo dobré testovat..
Proste musíš vydržet, je to o trpělivosti - stejne jako pak cele těhotenství. Drz se, vím jak ti je, do týdne budeš mít jistotu ![]()
@maminka201
taky ze uz jsem ponaucena…ja ji tedy brala,,jen" 3 roky a vysadila s tím, ze nejdříve za rok po vysazeni se pokusíme o mimi, a jeste ze tak. Opravdu mi trvalo dlouho nez začala ovulace, pravidelný cyklus, a me tělo se ocistilo. Ta změna byla fakt hodne znát. Dnes jsem si jistá ze tohle uz do me nikdo nikdy nedostane.
@Marie432875 spíš z toho bude MS jelikož nemám žádné příznaky těhotenství. Prsa ani podpřišek mě nebolí…nic..což je divné ![]()
@Marie432875 spíš z toho bude MS jelikož nemám žádné příznaky těhotenství. Prsa ani podpřišek mě nebolí…nic..což je divné ![]()
Ahoj
radši anonymně, je to citlivé. Prosím o radu jestli se Vám to třeba někdy stalo nebo co si o tom myslíte. Jsem dnes 28 DC, s přítelem se snažíme druhý měsíc o mimi. Bohužel nevím kdy byla ovulace a jestli vůbec, vysadila jsem HA, před 3 měsíci. A vůbec žadný znak ovu jsem nezaznamenala. MS mívam 28-31 DC. Před týdnem (23DC) jsem měla hnědý výtok s kapkou krve a bolelo mě břicho. Od té doby nic trvalo to jen den. Nevím co to znamená, jestli třeba uhnizďování. Teplotu mám 36,8 a bílý výtok. Co to může znamenat?