Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Beruska95 hele,ale ty tvoje diskuze, přestan na to tolik myslet nebo se zblázníš
![]()
@Anonymní píše:
@Marie432875 spíš z toho bude MS jelikož nemám žádné příznaky těhotenství. Prsa ani podpřišek mě nebolí…nic..což je divné
Neni to divné. Je to normální- ja např kromě toho ze mi bylo špatně jak psovi jsem neměla jediný příznak a nepoznala bych nic. A špatně mi bylo až od nějakého osmého týdne, kdy uz mi to potvrdila i doktorka.
Bříško taky nemusí bolet, je to všechno velmi velmi velmi individuální. Těžko ti můžu radit ať na to nemyslíš, vím ze to nejde…
Těh. příznaky začínjí nejdřív kolem 6-7tádne dřív ne.Prsa mě bolely i při ovulaci, před ms, po ms. Podbřišek to samé, ale já pokaždé cítila, že to vyšlo ![]()
@maminka201 odbehnu od tématu, ale musím se zeptat-co je na mamatestu špatně?
@maminka201 mám mamatest…jiný test v lékárně neměli…asi budu testovat teda zítra ráno, jsem z toho akorát na nervy
@Anonymní píše:
@maminka201 mám mamatest…jiný test v lékárně neměli…asi budu testovat teda zítra ráno, jsem z toho akorát na nervy
rovnou kup jiný, nejlépe Dr.max a pokud není možné, objednej na netu..
@Marie432875 kdybych neměla minulý týden jeden den ten výtok, tak bych nad tím nepřemýšlela, ale rozhodilo mě to. Vím, že to nemusí nic znamenat, ale stejně mi to vrtá v hlavě :-/ zkusím ráno test.
@Anonymní píše:
@Marie432875 kdybych neměla minulý týden jeden den ten výtok, tak bych nad tím nepřemýšlela, ale rozhodilo mě to. Vím, že to nemusí nic znamenat, ale stejně mi to vrtá v hlavě :-/ zkusím ráno test.
výtok muže znamenat cokoliv..
@maminka201 do lékárny se dostanu až v pátek. Tak ráno zkusím ten jeden co mám doma. Vím, že dr.max je lepší, ale bohužel tuto lékárnu nemám nikde poblíž..a než by přišli poštou, to bude rychlejší zajet koupit.
jaká by měla být teplota pokud bych byla v tom?
@maminka201 no právě, spíš bych řekla, že to bude důsledek vysazení Ha… ikdyž neberu už 3 měsíce. Ještě se mi to nestalo..
@seasea nj jenže nevím od kdy to mám počítat…ovulace nevím kdy byla jestli vůbec byla…a styk jsem měla 14.,15. a 18. DC. A to špinění 23DC… ![]()
@maminka201 to je zvláštní… Test totiž reaguje na hladinu HCG v moci, která muže byt vyšší i při nějaké nemoci - ne jen při těhotenství. Neni spis pravděpodobnější, ze správně ukáže,,ducha", ale těhotenství samovolně skončí - tudíž to vyvolá dojem špatného testu…?
@Beruska95 juj zapoměla jsi kliknout na anonym že? tak udělej zítra ráno ju. Doufám, že nemáš mamatest.