30 DC a menstruace nikde

Anonymní
22.4.16 14:52

30 DC a menstruace nikde...

Ahoj děvčata :) zajímalo by mě jestli se vám to stalo taky. Jsem 30 DC a s přítelem se snažíme o mimi. HA jsem vysadila na začátku roku. Bolí mě vaječník a ovulace byla asi 18 DC a před týdnem jeden den špinění (hnědý výtok a kapka krve). Zatím jsem to nedostala a test je negativní. Je ještě šance, že bych byla těhotná? Měli jste to třeba podobně a pak byly těhotné? ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
22.4.16 17:57
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata :) zajímalo by mě jestli se vám to stalo taky. Jsem 30 DC a s přítelem se snažíme o mimi. HA jsem vysadila na začátku roku. Bolí mě vaječník a ovulace byla asi 18 DC a před týdnem jeden den špinění (hnědý výtok a kapka krve). Zatím jsem to nedostala a test je negativní. Je ještě šance, že bych byla těhotná? Měli jste to třeba podobně a pak byly těhotné? ;)

Ahoj, taky zalezi na tve delce cyklu..pokud byla ovulace cca 18DC, tak lutealni faze byva vetsinou 14 dni dlouha..to by pak sance jeste byt mohla..opakuj test..nic jineho nezbyva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.16 19:48

@Judithkaj pokud s tím máš problém, tak se nevyjadřuje.. Nikdo tě nenutí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.16 19:51

@DiváBára ovulaci přesně nevím, +- v tu dobu. Asi 5 dní po styku špinění jak při uhnizďování, tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex