Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj děvčatazajímalo by mě jestli se vám to stalo taky. Jsem 30 DC a s přítelem se snažíme o mimi. HA jsem vysadila na začátku roku. Bolí mě vaječník a ovulace byla asi 18 DC a před týdnem jeden den špinění (hnědý výtok a kapka krve). Zatím jsem to nedostala a test je negativní. Je ještě šance, že bych byla těhotná? Měli jste to třeba podobně a pak byly těhotné?
Ahoj, taky zalezi na tve delce cyklu..pokud byla ovulace cca 18DC, tak lutealni faze byva vetsinou 14 dni dlouha..to by pak sance jeste byt mohla..opakuj test..nic jineho nezbyva ![]()
@Judithkaj pokud s tím máš problém, tak se nevyjadřuje.. Nikdo tě nenutí
@DiváBára ovulaci přesně nevím, +- v tu dobu. Asi 5 dní po styku špinění jak při uhnizďování, tak nevím ![]()
Ahoj děvčata
zajímalo by mě jestli se vám to stalo taky. Jsem 30 DC a s přítelem se snažíme o mimi. HA jsem vysadila na začátku roku. Bolí mě vaječník a ovulace byla asi 18 DC a před týdnem jeden den špinění (hnědý výtok a kapka krve). Zatím jsem to nedostala a test je negativní. Je ještě šance, že bych byla těhotná? Měli jste to třeba podobně a pak byly těhotné?