IVF a dárcovské sperma

Anonymní
18.10.21 15:47

IVF a dárcovské sperma

Dobrý den
Bohužel máme problém jaký má většina párů a to neplodnost, bohužel problém je u manžela, bude podstupovat zákrok kdy já doufám že mu najdou takového množství spermii aby jsme nemuseli využít darce. A tím to se chci zeptat kdyby na to přišlo je tu nekdo kdo vyuzil dárce spermatu? Zajímá mě co rekli na to vaše drahe polovičky a vše kolem toho. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
18.10.21 20:08

Já bych to být tebou neřešil. Jelikož jestli z tebe vypadne, že uprostřed procedury už řešíš dárce a jak to manžel vezme. Tak ti garantuju, že to vezme špatně. Res to, až ta varianta bude na stole a nebude jiná možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.21 07:01

Já bych to vůbec neresila, ale bylo nám oznameno aby jsme pocitaly i s touhle variantou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.21 16:23
@Anonymní píše:
Dobrý den
Bohužel máme problém jaký má většina párů a to neplodnost, bohužel problém je u manžela, bude podstupovat zákrok kdy já doufám že mu najdou takového množství spermii aby jsme nemuseli využít darce. A tím to se chci zeptat kdyby na to přišlo je tu nekdo kdo vyuzil dárce spermatu? Zajímá mě co rekli na to vaše drahe polovičky a vše kolem toho. Diky

Ahoj, my využíváme dárce. 4 roky domácího snažení, 1rok v centru, 2ivf za sebou a zatím neúspěšné.
Začátky přijmout dárce byly velmi těžké. Hodně psychicky náročné, ale je to pro nás jediná možnost…takže jsme to přešli a žijeme dál. Teď už to bereme i vtipně, ale bylo období velmi těžké. Držím pěsti, ať při operaci spermijky najdou a tohle se vám vyhne! :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex