Krvácení 10 DPO

984
8.10.21 10:09

Krvácení 10 DPO

Dáme má některá z Vás zkušenosti s krvácením a bolestmi břicha cca 10 dní po ovulaci??? Pokud ano co to bylo a jak to dopadlo??? Předem říkám, že jsem zkušená snažilka, bojujeme o druhé dítko již 7 let a máme za sebou jak přirozené snažení, IUI i 3× IVF, zároveň různé potravinové doplňky, bylinky, léčitele, laparoskopie, hysteroskopie, prostě vše :) :roll: Naposledy jsem byla na laproskopii leden 2021 a od té doby mám tedy velmi nepravidelný cyklus 28-38 dní stále nějaké gyn. záněty (mykoza, bakteriální zánět…) Ale teď jsem tedy byla na folikulometrii, takže vím, že ovu proběhla 26.9. (max 27.9.) a teď v úterý 5.10. což jsem byla tedy 9.DPO, tak jsem večer měla ostré píchavé bolesti v podbřišku - více vlevo (ovulace byla z levého vaječníku), v noci na středu pak v pohodě a ráno ze mě šla krev, ne jen špinění, ale opravdu krve - ne tedy hodně, ale celý den, když jsem se otírala na WC, tak tam byla krev a celý den silně bolelo břicho, bodání, křeče, ale jiné než před MS. Včera jsem již jen spíše špinila - krev do hněda a bolesti již minimálně (spíš v kříži a ledviny, lehce břicho - zkrátka jako u PMS). Dnes už skoro nešpiním a bolesti spíš v zádech jako při PMS. Celou tu dobu se mi tedy pomotává hlava a bolí žaludek a prsa 8o Ale to mám taky u PMS. Vůbec nevím co si o tom myslet. jak říkám, už toho za sebou mám hodně, ale toto se mi nikdy nestalo. Ve středu, kdy byla bolest a krvácení největší jsem to i konzultovala s doktorem, ale nevěděl moc co na to říct. Nečekám tu žádnou diagnózu, spíš ze zvědavosti zda toto někdo měl též a co se z toho vyvrbilo. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
62
10.10.21 21:40

@Nika Nut jak se to u vás vyvíjí?
Přeji ať se daří! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
11.10.21 14:12

@Betlem38 Nijak :roll: jsem 15 DPO a MS nikde, už ani nebolí břicho jako před MS, do včerejšiho rána jsem ještě miniaturně špinila( jen lehce nahnědlý výtok) Ale teď už nic.. test jsem si dělala v sobotu, tj.13 DPO a úplně bílý. Takže k čemu to jednodenní zakrvácení, bolesti a následné špinění náleželo opravdu netuším.. teď čekám kdy přijde MS :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.10.21 22:50

@Nika Nut Tak to by mě zajímalo jak to u vás nakonec dopadne, jsem si myslela, že by to mohlo být to těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
13.10.21 19:02

@Betlem38 nijak jako již téměř 7 let, před chvílí jsem to dostala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
13.10.21 19:25

@Nika Nut To mě opravdu mrzí, přála bych vám to druhé miminko :,( Držím palce na další snažení, i když už toho máte asi plný kecky… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
13.10.21 20:21

@Betlem38 V lednu to bude 7 let, což je možná nějakých 80 cyklů.. když vezmu nějaké pauzy, léčbu, operace atd.. No minimálně 60× naděje a zklamání.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí