Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, hele já mléčné výrobky nejím vůbec už něco přes rok, nedělají mi dobře a po IVF jsem otěhotněla na první pokus
Jinak ale teda žádné diety nedržím, nejím vyloženě jen mléčné výrobky.
Nemam zkusenosti s IVF, ale na low carb jsem si prave okamzite spravila cyklus. Mam i vyzkouseno na sobe, ze prospiva dostatek zdraveho tuku…
S mlecnymi vyrobky je to tak, ze kdyz je snasis dobre, neskodi, kdyz si na ne citliva, je to blby…zkratka vynechanim nic nepokazis, vapnik doplnis jinde uplne jednoduse.
@Lenka_Hal Tak me low carb taky vyhovuje. Spis zvazuju,zda ma cenu jet whole30 a do toho stimulovat. Myslim,ze to bude stejne hodne ovlivnene stimulaci. Na drubou starnu, pokud to muze pomoct, rada se budu drzet pravidel.
@plenkovedorty u low carb se mlecne vyrobky mohou,ale mleko a jogurty zvedaji sacharidy. U whole30 se nesmi zadne mlecne vyrobky.
@plenkovedorty Chtela jsem ten program whole30 vyzkouset a tam se mlecne vyrobky neji. Ale prave premyslim,jestli si tim neuskodim.
To si rozhodně neuškodíš, vzhledem k tomu, že mléko je mateřská potrava pro telátka a ne pro člověka.
Kdyžtak podoj psa nebo kočku, jestli ti to přijde normální…ne že.
@lilithlilith píše:
To si rozhodně neuškodíš, vzhledem k tomu, že mléko je mateřská potrava pro telátka a ne pro člověka.
Kdyžtak podoj psa nebo kočku, jestli ti to přijde normální…ne že.
Ahoj, zajimalo by mne, zda ma nekdo zkusenost s programem whole30 behem stimulace pri IVF? Mesic jsem na low carb a vyhovuje mi to, po precteni knihy Jidlo na prvnim miste jsem se rozhodla zkusit i whole30. Do toho jsem zacala stimulovat na svou prvni IVF. Realne je ted jedinym rozdilem vynechani mlecnych vyrobku, s tim, ze jim vejce a maso. Nicmene porad si rikam, jestli to vynechani mlecnych vyrobku nemuze vadit.
Prosim o anonym, okoli nevi o IVF.
P.