Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@84káča píše:
@sakalmilion ne nesouhlasím jdi nejdřív na IVF a IUI se počitá do pokusů jako IFV, sice je IUI šetrnější, ale když to ty pojištovny takhle spojily zbytečně by sis vyplacala pokus
Tak s tím nesouhlazím zase já, IUI se do IVF nepočítá, taky jsem měla nejdřív dvě IUI a pak IVF a ještě mám normálně 3 pokusy. Na co chodit hned na IVF, když jsou oba zdraví, za pokus to stojí.
@84káča píše:
Aha tak to potom jo, každej dr. to dělá jinak hlavně že se něco urodí
si na neschopence nebo chodis do prace?
chodím do práce…snad se zadaří
@Mazlucha dr. se bál že na to zaraguju hyperstimulací tak jsem ze začátku píchala 2amp a pak mi přidával. ted začínám 3-3-2-2-3-3 kontrola UZ v Po.
je fak t že když jste zdravé tak vám to nechají po celou doby stejné dávky
@84káča
Asi jo, oni musí vědět, kolik ti toho můžou dát, aby ti nějak neublížili
@Mazlucha mě řekl doktor že ta moje ŠZP 209 to počítá do jednoho tak nás poslal hned na IVF, a v zákoně sem to hledala a taky to tam písou. Ale je fakt ze každá pojištovna si to udělá po svým. Tak bud ráda že máte ještě další pokusy, mán by to prý neprošlo ![]()
@84káča
Jojo jsem ráda, ale je škoda, že pojišťovny nejsou nastaveny stejně. Já mám ministerstvo vnitra
@Mazlucha píše:
My jsme taky oba úplně zdraví, ale někdy to prostě nejde a nikdo neví proč
jj…tak snad se zadaří..držím palečky jak vám tak sobě ![]()
@sakalmilion píše:
jj…tak snad se zadaří..držím palečky jak vám tak sobě
Děkuji tobě taky a všem držím palečky, aby se zadařilo
@kaczule1 píše:
@Mazlucha děkujia jak se ty cítíš? Budeš testovat?
Testovat budu, ale až 23.3. Jinak je mi fajn, popichuje mě v podbřišku, tak zvláštně mě to tam tlačí, chodím častěji čůrat, tak doufám, že to něco bude znamenat ![]()
@sakalmilion Vítej! Co já vim, tak VZP hradí 6 pokusů IUI za rok.
@84káča tak jsme to odstartovaly skoro stejně. Já píchám Gonal a stříkám si do nosu Synarel. Koukám, že skoro všechny tady máte Menopur. Já to mám s tím Gonalem jednoduší, je v peru, ale mám koňskou dávku - 300 denně.
![]()
@Mia7
Já si taky stříkala synarel a na to pero bych doplácela 4000 kč, tak jsem raději zůstala u injekcí. A jak to s tebou vypadá? Kdy máš nějakou kontrolu?