Matoucí příznaky

4
26.2.13 18:21

matoucí příznaky

Ahoj holky :mavam: mám doma dvouleťáka donedávna jsem ještě kojila teď jsme plně odstaveni teprve pár dní. Minulý měsíc mi poprvé po porodu přišla ms ale bylo to jen silnější špinění no a dnes jsem 37DC a nic sice teda v době termínu mě břicho bolelo jako vždycky když jsem to měla dostat ale tetka nepřišla :? od tý doby mě každou chvilku píchá na vaječníkách a dneska mě chvilku bral celý podbřišek ale neni to prostě jako bolest před ms no ale co mě mate nejvíc že mám stále určitě už více jak týden měkký a otevřený čípek :nevim: což se mi teda zdá divný aby byl furt v tomhle stavu :?: TT jsem nezkoušela protože ten čípek těhu absolutně neodpovídá a proto se chci zeptat jestli jste to tak taky někdo měl a bylo z toho nakonec // děkuji za každou odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
26.2.13 18:30

Po porodu čípek vypadá jinak než před. kontrolovala si ho už někdy po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
26.2.13 18:32

Ja teda dostala prvni MS hned po 6-ti nedeli, dalsi neprisla vubec a pak dalsi byla ok a dalsi zase nic, potom se to srovnalo. Cipek jsem teda nezkoumala. Ale tve telo je jeste plne hormonu, nechej mu cas, ono se srovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.2.13 18:38

@ewik91 no ale nikde není psáno, že budeš mít stejný cyklus po porodu jako před porodem. Já měla před prvním porodem nepravidelný cyklus cca 5-7týdnů. Po prvním proodu po odstavu chodila mrcha jak hodinky přesně po 35dnech. 14dnů před ní ukázková ovulace s několika dny bolestí, nafouklosti… Po druhém porodu mrcha pšinění, po 20dnech, někdy po 40 dnech, když mi bylo 30DC blbě od žaludku, tak jsem zvažovala těhotenství i pms a ona to ovulace :mrgreen:
Takže já za sebe bych si klidně tipla ovu. Příznaky před ovu jsem měla klidně 5-7dnů, šílenej vopruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.2.13 21:28

Jj vim že je po porodu už vždycky pootevřenej ale měnil se… teď mě právě zaráží že už je tolik dní pořád otevřenej tak že tam strčim i špičku prstu a vůbec se neuzavírá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.2.13 21:31

Ovu mě taky napadla i hlen pár dní zpátky by tomu nasvědčoval…no uvidíme snad se tělo hodí brzy do pořádku vždycky jsem měla cyklus přesnej téměř na minutu. Piju kontryhel tak snad zabere po vysazení HA mi dost pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí