Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem měla průjem, když jsem něco špatného snědla a to mi bylo vždycky zle, po Agolutinu jsem menstruovala až za týden. Hele, ono se sice často píše, že někdo měl test negativní a úřesto to bylo z těhotenství, ale to je poměrně vyjímečné, pokud je test negativní, pravděpodobnost tšhotenství je velmi malá.
No ja uz jeden negativni test mela a pak na dalsi kontrole uz jsem byla v 8 tt, ale nevyslo to. Ja uz na mimi nemyslela skoro vubec, tak jsem si myslela, ze uz a asi ne:-)
Já jsem na začátku těhotentství průjem měla a moje mamča taky:-)
Měla jsem to samé,..dva testy mi vyšli negativně a třetí vyšel ![]()
Tak vydrž ještě pár dní a pak zavolej na gyndu.. když tě objedná na kontrolu, tak už by i na ultrazvuku mohla něco vidět.. ale moc bych v to nedoufala, já když si říkám, že už na 100% budu těhotná, tak to druhý den dostanu ![]()
@aajulinka ja tomu neverim moc abych paj jen zase necivela na / kdyz to nevyjde ted nevadi:-)
V tom případě držím palečky, ať to máš taky tak ![]()
připadala jsem si taky jak blázen a najednou to bylo ![]()
V tom případě držím palečky, ať to máš taky tak ![]()
připadala jsem si taky jak blázen a najednou to bylo ![]()
@Klárinka. T tohle mám taky.. zpoždění 12 dní, 4 testy čisté, včera duch
a teď nwm, za jak dlouho na gyn nebo co a jak.. taky už mi z toho asi hrabe
bolí mě prsa, lehce se mi zvětšily, jsem nafouklá, mám průjem.. ale jestli to ta psychika pracuje těch 12 dní, to nevím ![]()
Je to k zblazneni dnes se ms dostavila, takze ja uz nebkaznim ![]()
![]()
Ahoj holky, chci se zeptat na priznaky tehu. Mam zaludek jak na vode a prujem, i trochu plnejsi prsa, ale neboli me. Jsem po vyvolavacce 6dni a nic jen je mi tezko a tt negativni. Tak ja se uz asi zblaznila nebo nevim. Meli jste v tehu taky prujem?