Krvácení 4DPO?

68
26.2.13 15:48

Krvácení 4DPO???

Ahoj holky.. snažíme se s přítelem o miminko. Mám nepravidelný cyklus 23-28 dnů. Poslední menstruace byla od 7.2.-12.2., dělám si ovu testy a ovulace byla pravděpodobně minulý pátek tedy 22.2… Snažili jsme se v tyto i jiné dny na mimčo zadělat, ale dnes ráno jsem se probudila s lehkým špiněním na kalhotkách. Během dne se to celkej rozjelo, ale není to tolik jako při klasické menstruaci, kterou mám dostat navíc až 7.3. velice mě bolí v podbřišku a mám bolesti hlavy. Máte prosím některá z vás s tímto zkušenost?, Může to krvácení znamenat uhnizďování?, Jsem 4DPO… Miminko bych si moc přála :))
Díky, Petra :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
26.2.13 15:57

Ano, může to znamenat uhnizďování, takzvané nidační špinění/krvácení, měla jsem to u druhého cca 5-6DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.2.13 16:04

@Gladys moc ti děkuju za reakci :)).. je to trochu osobní, ale můžu se zeptat jak moc jsi krvácela?? mám skoro deset dnů do menstruace tak mi přijde dost divný, že by to mrcha mohla být, na druhou stranu to není jen obyčejné špinění, ale spíš lehké krvácení…
Moc děkuju :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.2.13 16:10

Nejdřív takové jako starorůžové, pak do hněda až se to postupně vytratilo. Ale to je hodně individuální, myslím, že stejně tak to může být jasná krev jako jen hnědé špinění. Ale nemusí to nic znamenat, v tomhle stádiu je to hop nebo trop, embryo se stejně tak může chytit jako to po pár dnech zabalit a odejít. Zajímavé je, že ani u prvního ani u třetího jsem nidační krvácení neměla, tam jsem pak špinila a u třetího krvácela až po datu očekávané ms, u třetího to bylo prakticky celý první trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.2.13 16:16

@Gladys achjo to je hrůůza.. člověk je jak na jehlách :D nevím teda.. břicho mě bolí solidně, hlava taky, nafouklá jsem jako balon… já to měla taky nejdřív takový dohněda ale ted to pomalu přešlo v čerstvou červenou krev.. musela jsem si vzít tampon.. tak snad to ustane brzy jak dlouho jsi krvácela ty?? děkujii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.2.13 08:29

@Gladys ahoj.. tak předevčírem jsem začala krvácet takovým stylem, že jsem musela na pohotovost, kde mi řekli, že mám normálně menstruaci, akorát silnější a dřív. No… menstruace o 10 dnů dřív, v množsvtví, barvě uplně jiné než barvě než je normálně, navíc doprovázené neskutečnými bolestmi… nevim co to má znamenat… řekla bych, že tento měsíc to asi nevyšlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
26.5.13 10:04

Jsem na tom stejně, snažíme se už hodně dlouho, takže to nepřisuzuji ničemu. Mám cykly velmi pravidelné po 27 dnech. Včera jsem byla 5DPO a našla jsem si na kalhotkách dost hnědé a červené krve, docela mě to vystresovalo. Dneska už je to takové starorůžové a bolesti břicha. Nicméně teplota neklesla, naopak stoupla. Jsem ted po všelijakých testech na gynekologii, takže nějaký problém vylučuji a uhnizdování to dle mého taky nebude, protože to bych dle informací co mám nekrvácela čistou červenou krev. Tak nevím, možná jsem někde nastydla…
Jak jste holky dopadli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital