Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
, čeká mě ivf v březnu a chtěla bych se s Vámi podělit o pocity, které ivf přináší. Je to mé 2.ivf. Ráda i poradim, když budu vědět.
Příspěvek upraven 21.03.13 v 15:49
@Mia7 ahoj ja idem na moje prvé Ivf, uz stimulujem mozem sa pridať?
@Semele já si příští týden jedu pro léky a asi kolem 10. března začnu píchat. Jak to snášíš? Já píchání u prvního IVF celkem ustála, jen břicho se mi trošku zvětšilo. Držim palečky ať to vyjde. ![]()
Ahoj holky, tak já stimuluji od pondělí a pravděpodobný odběr vajuch bude příští pátek
Je to naše první IVF
@Mia7 ahoj
tak ja stimulujem od 22.2 - pichala som si 3 ampule Fostimonu, vcera som bola na kontrole UTZ - vajicka malicke 6 mm zvysili mi davky na 4 ampule a v stredu idem zase na utz. Som hrozne zvedava ci zacnu rast tie moje vajochy ak sa to nepohne tak je to spatne a hold budeme musiet zacat dalsi cyklus az ivf… co by bola skoda ale v stredu budeme mudrejsi a dufam ze tam budeme mat aspon 18mm vajuchy
Ja by som podla planu prave 8.3 mala ist na Opu no uvidime ako na tom budeme s vajickami ![]()
@Mazlucha Ahojky tak sa hned spytam citis uz trochu ze ta boli podbrusko? mna zacal podbrusko boliet az 3 den po injekcii, tak dufam ze ten piatok pojdeme do Opu spolu ![]()
A kam chodite holky do caru?
@Semele
Ty máš jít taky v pátek? To by bylo fajn. Píchám od úterý a pociťuji až dnes, že mě tam něco pobolívá, spíš tak divně tlačí ![]()
Koukám, že jsi měla malý folikuly, než jsem dostala MS a začala se stimulací tak jsem měla folikuly 5mm
Já chodím do Gennetu/Praha 7
@Mazlucha ja chodim do Apolinare, hm ty si mala foliky pocas mrchy? Ja mam dlhy protokol takze mi pichli injekciu a zacala som az 4dc pichat injekcie. Na 10 dc som mala len ten 5-6 mm foliky…tak dufam ze teraz narastu do stredy velke aby z toho nieco bolo, a ty mas aky protokol?
No určitě tam nějaký jsou, když si pícháš od 2.DC injekce na to aby rostly, ne?
@Semele určitě povyrostou do 8.3 je ještě daleko. U 1.IVF jsem měla krátký protokol a folíkum se taky ze začátku moc růst nechtělo a potom to dohnaly. @Mazlucha vítej v klubu, přeju hodně štěstí. ![]()
@Mia7 dakujem za upokojenie
prave to som potrebovala vediet ze je tp proste aj normalne
a mozem otazocku v kolky den cyklu ti potom robili opu?
@Mazlucha dlhy protokol - je injekcia cca 20-23dc potom mrcha, utz a az potom injekcie. kratky protokol - je pockas na mnrchu a hned zacnes pichat injekcie
Ja som sa teraz pytala moje dr aky je v tom rozdiel a povedala ze ta dlha je setrnejsia a ta kratka je prave trosku viac drastickejsie…hovorim to laicky:)
@Semele
Tak to já ani nevím, že jsou takovýhle protokoly, já mám teď protokol na IVF a ten se jmenuje stimulační protokol. Podle toho co píšeš je to ten krátký, když píchám od druhého dne cyklu
V breznu tak malo zien stimuluje? som myslela ze to tu bude plne a nikde nikoho nevidim ![]()
@Semele OPU jsem měla 10. den a dívala jsem se do papírů a v pátý den UTZ jsem měla folikuly kolem 7cm. Je teprve začátek března, tak snad se k nám ještě někdo přidá. ![]()