IVF Červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1080
31.7.14 08:28

@Ladybug10493 A kdy máš přijít znovu na UTZ? To je divný, když budou folikuly moc velký a špatně načasují Pregnyl, tak mohou popraskat. K odběru mají mít tak 16 - 18 mm. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
31.7.14 14:32

Tak doktor už mi moc šancí nedává, výsledky budou zítra. Už jsem to včera obrečela a šance si nedávám, i když je to těžké. Jinak všem držim palečky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.14 14:35

@romannča to je mi líto. Taky se bojím, zítra budu testovat (10. den)a jsem skeptická s ohledem na nervy, které jsem celý týden měla kvůli tomu blbovi:( Máte něco ještě zmraženo? Kolikátý to byl pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
31.7.14 14:48

@novacek2014 měli jsme 2.IVF a bohužel žádný mrazáček a to jsme jich měli 5 a ani jedno se nevyvíjelo tak jak mělo, jen to jedno co mi zavedli, tak tam chci ted jit znova a zeptat se kde je chyba, vždyt mi to nepřijde normální. Prý jsem měla asi chemické těhotenství co mi řákal doktor. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
31.7.14 14:51

@romannča To je mi líto :,(. Drž se :hug:. Jenže oni Ti bohužel neřeknou, kde je chyba. Oni to taky nevědí a zjitit se to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.14 15:25

@romannča To nikdo nezjistí, kde je chyba - to je ten pruser. My jich měli šest - poslední den zbyla jedna blastocysta. Tu mám a čekám, taky mě děsí, že ještě den předtím byly čtyři:( doufala jsem, že něco zbude na další pokus - KET, ale bohužel nic. Nejhorší na tom cyklu je to věčné čekání:( pořád se k něčemu upínat. Drž se. Možná, že tě pošlou na genetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.14 17:31

@vbera ja chodim kazdy den na krev a ultrazvuk, tak uvidime co mi reknou dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
31.7.14 17:54
@novacek2014 píše:
@romannča To nikdo nezjistí, kde je chyba - to je ten pruser. My jich měli šest - poslední den zbyla jedna blastocysta. Tu mám a čekám, taky mě děsí, že ještě den předtím byly čtyři:( doufala jsem, že něco zbude na další pokus - KET, ale bohužel nic. Nejhorší na tom cyklu je to věčné čekání:( pořád se k něčemu upínat. Drž se. Možná, že tě pošlou na genetiku.

Jo, přesně řečeno, pořád se k něčemu upínat. Já měla 3,všechny se krásně oplodnily, vždycky mi do telefonu radostně sdělovali, jak je to super. Jedno se přestalo pátý den vyvíjet, z jednoho byl et, z druhého ket, zase mě vůbec nenapadlo, že se to nezahnizdi, takže po et, když byla krev negativní, myslela jsem, že umřu, opravdu umřu :zed: Bylo to strašný. Asi bychom se na to neměli upínat, ale jak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
31.7.14 19:09

@novacek2014 @Adhelaida jj je to moc těžké, no tak snad do třetice všeho dobrého a vyjde to. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
31.7.14 21:05

Ahoj. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
31.7.14 21:07

@jahoda 2 gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
31.7.14 21:20

Děkuju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
31.7.14 21:40

@jahoda 2 též moc gratuluji :kytka: :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
31.7.14 21:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2467
31.7.14 22:04

@jahoda, nádhera, gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.