Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ladybug10493 A kdy máš přijít znovu na UTZ? To je divný, když budou folikuly moc velký a špatně načasují Pregnyl, tak mohou popraskat. K odběru mají mít tak 16 - 18 mm. ![]()
Tak doktor už mi moc šancí nedává, výsledky budou zítra. Už jsem to včera obrečela a šance si nedávám, i když je to těžké. Jinak všem držim palečky. ![]()
@romannča to je mi líto. Taky se bojím, zítra budu testovat (10. den)a jsem skeptická s ohledem na nervy, které jsem celý týden měla kvůli tomu blbovi:( Máte něco ještě zmraženo? Kolikátý to byl pokus?
@novacek2014 měli jsme 2.IVF a bohužel žádný mrazáček a to jsme jich měli 5 a ani jedno se nevyvíjelo tak jak mělo, jen to jedno co mi zavedli, tak tam chci ted jit znova a zeptat se kde je chyba, vždyt mi to nepřijde normální. Prý jsem měla asi chemické těhotenství co mi řákal doktor. ![]()
@romannča To je mi líto
. Drž se
. Jenže oni Ti bohužel neřeknou, kde je chyba. Oni to taky nevědí a zjitit se to nedá.
@romannča To nikdo nezjistí, kde je chyba - to je ten pruser. My jich měli šest - poslední den zbyla jedna blastocysta. Tu mám a čekám, taky mě děsí, že ještě den předtím byly čtyři:( doufala jsem, že něco zbude na další pokus - KET, ale bohužel nic. Nejhorší na tom cyklu je to věčné čekání:( pořád se k něčemu upínat. Drž se. Možná, že tě pošlou na genetiku.
@vbera ja chodim kazdy den na krev a ultrazvuk, tak uvidime co mi reknou dneska
@novacek2014 píše:
@romannča To nikdo nezjistí, kde je chyba - to je ten pruser. My jich měli šest - poslední den zbyla jedna blastocysta. Tu mám a čekám, taky mě děsí, že ještě den předtím byly čtyři:( doufala jsem, že něco zbude na další pokus - KET, ale bohužel nic. Nejhorší na tom cyklu je to věčné čekání:( pořád se k něčemu upínat. Drž se. Možná, že tě pošlou na genetiku.
Jo, přesně řečeno, pořád se k něčemu upínat. Já měla 3,všechny se krásně oplodnily, vždycky mi do telefonu radostně sdělovali, jak je to super. Jedno se přestalo pátý den vyvíjet, z jednoho byl et, z druhého ket, zase mě vůbec nenapadlo, že se to nezahnizdi, takže po et, když byla krev negativní, myslela jsem, že umřu, opravdu umřu
Bylo to strašný. Asi bychom se na to neměli upínat, ale jak???
@novacek2014 @Adhelaida jj je to moc těžké, no tak snad do třetice všeho dobrého a vyjde to.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď