Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@romannča Dam ti sem tabulku, kterou jsem si vyrobila pred tim nez jsem zvolila CAR.Plus procetla diskuse a divala se tez na to zdali to tam nerikaji stale stejni lide a zdali jsou tam i nove prizpevky a tak. Koukala jsem na emimino, modrykonik a womenzone.:-)a vyplatilo se.
Tady je.:-)Jej nejde mi to sem dat. Jukni do Gennet Praha.Mela by byt ve fotkach. Jinak vlozim vecer.
@jahoda 2 děkuji moc.
je oprvdu těžké vybrat CAR. Dva pokusy vyčerpané a nechtěla bych promarnit i ty poslední dva. Už jsem tu změnu měla udělat po nevydařeném prvním pokusu a né čekat jestli se něco změní.
@romannča Ahojky, je to v IVF leden 2014, ve fotoalbu. Odkaz mi sem nešel vložit.
Ahojík, dneska jsem 7. den po ET, ještě jsem netestovala. Chtěla jsem se zeptat, kdy jste testovali - kolíkátý den a jestli už byly //. Děkuju moc ![]()
@mamemi já testovala vždy nejdřív 10.den.To už je většinou jasno.
Držím palce ![]()
Ahoj holky mám dotaz, jsem dneska 10 den po Ket a mám bolesti jak před ms mám strach že to znamená konec. Měla jste to některá stejně a ms nakonec nedorazila a vyšlo to? Zítra bych to měla dostat. Bojím, bojím ![]()
@maraida děkuju, jsem z toho strašně nervózní a ani se mi ten test snad nechce dělat:-)))
@romannča Do vyhledavace zadej Gennet Praha a tam jdi do fotografii.Je to tam takova tabulka cen.:-)
@kacorax Ahoj.Jsem ve druhyn mesici a bolesti jako na ms mam porad.:-)Udelej tt.:-)
Ahojky, rovněž mohu přidat něco,,do mlýna,,? Už se snažíme 5let. Máme za sebou 2.IVF a nějaké ty IUI, bohužel poslední ET zamklé. Nyní čekáme na 2.KET termín je 20.8.14 a pak se uvidí, protože nám již málo vajíček a je mě 34let, s manželem máme vše v pořádku, tak nevíme kde je chyba. Cvičím Mojžíšku a kontryhelový čaj + kys. listovou. Chodíme do Motola, kde se o nás velmi dobře starají.
Jinak Všem držím palce
Marti
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď