Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nelllinka
Urcite jeste muze dorust
mam take dlouhe cykly a na IUI jsme chodili az treba kolem 18 DC. Taky bych necekala a zkusila to ![]()
@nelllinka nic neodkládej, ještě doroste, uvidíš
u takhle dlouhého cyklu to je jasný, že ještě nemá tu správnou velikost. Jdi do toho!
@looraa jen jsem potřebovala slyšet, že na to člověk myslí i když se povede, protože ty rady, že na to nemám myslet jsou nesmyslný ![]()
Tak to je fajn, že se ti povedlo
A kdy jsi začala mít těhu příznaky a jaké?
@Adhelaida
Presne tak, jako by slo na to nemyslet… Ja jsem snad ani nemyslela na nic jineho… Vedela jsem to hned, protoze jsem si delala brzy testy, nejprve jestli uz vyprchal Pregnyl a pak protoze jsem si nemohla pomoct
vim, ze se to nema, ale musela jsem necim vyplnit cas. Priznaky prisly cca kolem 7tt, to jsem zacala zvracet a byt dost unavena. Protoze za sebou mame jedno zt a jeden spontalni potrat, tak i ted porad mam strach… V cem je problem u vas?
@looraa tři potraty, pravděpodobně je na vině věk
Je mi 41, první potrat byl ve 38 a protože jsem otěhotněla na první pokus, nespěchali jsme na ivf, šlo to samo, ale pak najednou se už nedařilo, tak jsem nevydržela s nervama a už jako samoplatce jezdím do Reprofitu ![]()
@Adhelaida to me moc mrzi, taky sis toho uzila hodne. Ver, ze uz to vyjde
oni se opravdu snazi najit nejlepsi cestu. Hlavne ted myslet pozitivne a vydrzet to cekani ![]()
@looraa však věřím
Vydržet čekání je fakt nejhorší, já si vždycky naplánuju odpočinek, jenže jak nic moc neděláš, tak o to víc přemýšlíš ![]()
Tak tfuj tfuj ať se nám daří ![]()
Presne tak
budu moc drzet palce. Ja jsem ted naposledy fakt to predsevzeti dodrzela a od transferu odpocivam, praci jsem si vzala domu a delam jen nezbytne minimum a sice na to porad myslim, ale celkove jsem vic v klidu, tak jestli to pujde, odpocivej ![]()
@Adhelaida Ja budu od transferu taky doma, tak si muzem obcas napsat, at nam to cekani rychleji utece
@Monulek vzala jsem od čtvrtka na pár dní práci, abych se doma úplně nezbláznila
dělá mi dobře být mezi lidma, ale na psaní budu mít určitě čas ![]()
@jahoda 2 tak jsem dělala dneska druhý testík a čárky jsou už skoro stejně silné:-))) jupíííííííííííí!!!
@nelllinka vůbec není zač
. Jsem momentálně po 2.IVF a 1embryoko se hned chytlo, ale bohužel to nevyšlo. Pan doktor při 1.kontrole, že je uchycené divně, tak nějak na jednu stranu. Ale manžel mě podržel a nyní čekáme na 2.KET máme jednoho zmrzlíka, až znovu začnu ms a těch léků co jsem dostala, hned jak budu ms
. A když to tady čtu jak se všichni snaží a podporují i mně dává sílu a i se o ní rozdělit
Díky holky Vám všem.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď