IVF Červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12488
13.8.14 15:16

@vbera Absolutne jsem ani nespinila. Predtim vzdy.:-) :-) :-) Ma 100mg v jedne bobuli.Sice mi tece po prrdce vnoci le jinak ok.:-) Duphaston a provera bla hruza a u Crione slicham casto, ze zeny zacnou i pres to hodne spinit ci krvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
13.8.14 15:18

@jahoda 2 Jenže každá z nás to má jinak. Já jsem spokojenější s crinone. A jak tady čtu Tvoje příspěvky, tak mi připadá, že se po jednou IVF z Tebe stala Dr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
13.8.14 15:20

@vbera už jsem si ho vzala ještě před tím jsem si dala sprchu ze mě padaly uplně velke kusy sliznice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
13.8.14 15:22

@vbera :mrgreen: To ani ne…ale hodne se ptam a povidaa jsem si o tom z holkama uz od ledna.:-) :-) :-) Musela ksem si kvuli stale ruznym problemum pockat do cervna a ty rady jsem si zapamatovala a rada podam dal.Ale kazdy si musi vyzkouset co mu vyhovuje prave sam.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
13.8.14 15:25

@kacorax Jojoj.Radeji i k Dr.,nuu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
13.8.14 15:30

@jahoda 2 Já Tě od toho ledna sleduju :mrgreen:. V lednové diskusi jsem byla taky. A co fungovalo u Tebe nemusí fungovat u ostatních. A hlavně jsi měla obrovské štěstí, že se Ti povedlo 1. IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
13.8.14 16:06

@vbera Jojo ja vim.Ja nemyslim, ze to bude fungovat i u ostatnich.Chci jen podat dal co mi predtim ostatni poradily a potom at si kazdy vybere co chce on. Nikomu nic nevnucuju.:-)Navic mozno jsem hodne veci tez pochytila inde treba na starych Womenzone. Snazily jsme se 5let nuu.Tot douha doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
13.8.14 16:25

@jahoda 2 a na co prosím tu vodu s citronem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
13.8.14 17:16

Ještě mám děvčata jeden dotaz: jaké berete vitamíny, mě doktorka poradila po 2.IVF ještě přidat víc listovky, takže nyní beru jen Nosifol + 800listovky denně. Zatím marně čekám na ms a stále nepřichází, aby jsme mohli na toho zmrzlíka, měla jste taky některá s Vás po zamklém těhu. dlouhou pauzu než dorazila? Díky moc za odpovědi a promiňte zda to tady již nepadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
13.8.14 18:07

@MartiJára
já beru už strašně dlouho listovku, vždycky tak cca měsíc před IVF jsem zvýšila dávku na 2×800 denně, nic jiného, sem tam přidám C, když jím málo ovoce a zeleniny. Ty jo, když tak nějak vzpomínám, tak po zt jsem nejprve krvácela hned po revizi, ale to doktor řekl, že ms není a pak až tak za 7 týdnů přišla pravá ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
13.8.14 19:56

@MartiJára Já jsem si teď koupila GS mimistar. Psali, že je to před početím, ale nevím jestli to bylo tím, že jsem našla //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.8.14 20:56

@jahoda 2 tak já měla 5 transferů, vždy Utrogestan.1× jsem i přes Utrogestan dostala MS,1× jsem špinila.
@MartiJára já jsem po revizi měsíc a MS zatím nedorazila.Dnes jsem byla na kontrole a Dr.mi řekla, že pokud jí nedostanu do 25.8.tak můžu přijít na vyvolávačku. Loni po ZT jsem musela taky na vyvolávačku.
@kacorax pokud krvácíš opravdu hodně a padají z tebe i kusy sliznice, tak se obávám, že je to v háji a je to potrat. Aspoň já to tak měla. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
13.8.14 21:06

@Adhelaida Na lepsi uhnizdeni a redi i krev, ale posuluje tenke cevky a ty nekrvaci, cili je proti spineni.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
13.8.14 21:09
@jahoda 2 píše:
@Adhelaida Na lepsi uhnizdeni a redi i krev, ale posuluje tenke cevky a ty nekrvaci, cili je proti spineni.:-)

Ježíš děkuju, jdu si udělat vodu s citronem, ať se pěkně zahnízdi. Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
13.8.14 21:22

@Adhelaida A pkud by jsi mela pocit ohss nesplet si to z ndymanim jako ja.:-)
Tak vyskousej pit mliko, acidofila plnotuk, jogurt, syr, vajicka, hovezi maso nejlepe vyvar a hodne pit tu vodu s citronem.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.