Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vbera Absolutne jsem ani nespinila. Predtim vzdy.:-)
Ma 100mg v jedne bobuli.Sice mi tece po prrdce vnoci le jinak ok.:-) Duphaston a provera bla hruza a u Crione slicham casto, ze zeny zacnou i pres to hodne spinit ci krvacet.
@jahoda 2 Jenže každá z nás to má jinak. Já jsem spokojenější s crinone. A jak tady čtu Tvoje příspěvky, tak mi připadá, že se po jednou IVF z Tebe stala Dr. ![]()
@vbera už jsem si ho vzala ještě před tím jsem si dala sprchu ze mě padaly uplně velke kusy sliznice ![]()
@vbera
To ani ne…ale hodne se ptam a povidaa jsem si o tom z holkama uz od ledna.:-)
Musela ksem si kvuli stale ruznym problemum pockat do cervna a ty rady jsem si zapamatovala a rada podam dal.Ale kazdy si musi vyzkouset co mu vyhovuje prave sam.:-)
@jahoda 2 Já Tě od toho ledna sleduju
. V lednové diskusi jsem byla taky. A co fungovalo u Tebe nemusí fungovat u ostatních. A hlavně jsi měla obrovské štěstí, že se Ti povedlo 1. IVF.
@vbera Jojo ja vim.Ja nemyslim, ze to bude fungovat i u ostatnich.Chci jen podat dal co mi predtim ostatni poradily a potom at si kazdy vybere co chce on. Nikomu nic nevnucuju.:-)Navic mozno jsem hodne veci tez pochytila inde treba na starych Womenzone. Snazily jsme se 5let nuu.Tot douha doba.
Ještě mám děvčata jeden dotaz: jaké berete vitamíny, mě doktorka poradila po 2.IVF ještě přidat víc listovky, takže nyní beru jen Nosifol + 800listovky denně. Zatím marně čekám na ms a stále nepřichází, aby jsme mohli na toho zmrzlíka, měla jste taky některá s Vás po zamklém těhu. dlouhou pauzu než dorazila? Díky moc za odpovědi a promiňte zda to tady již nepadlo.
@MartiJára
já beru už strašně dlouho listovku, vždycky tak cca měsíc před IVF jsem zvýšila dávku na 2×800 denně, nic jiného, sem tam přidám C, když jím málo ovoce a zeleniny. Ty jo, když tak nějak vzpomínám, tak po zt jsem nejprve krvácela hned po revizi, ale to doktor řekl, že ms není a pak až tak za 7 týdnů přišla pravá ms…
@MartiJára Já jsem si teď koupila GS mimistar. Psali, že je to před početím, ale nevím jestli to bylo tím, že jsem našla //.
@jahoda 2 tak já měla 5 transferů, vždy Utrogestan.1× jsem i přes Utrogestan dostala MS,1× jsem špinila.
@MartiJára já jsem po revizi měsíc a MS zatím nedorazila.Dnes jsem byla na kontrole a Dr.mi řekla, že pokud jí nedostanu do 25.8.tak můžu přijít na vyvolávačku. Loni po ZT jsem musela taky na vyvolávačku.
@kacorax pokud krvácíš opravdu hodně a padají z tebe i kusy sliznice, tak se obávám, že je to v háji a je to potrat. Aspoň já to tak měla. ![]()
@Adhelaida Na lepsi uhnizdeni a redi i krev, ale posuluje tenke cevky a ty nekrvaci, cili je proti spineni.:-)
@jahoda 2 píše:
@Adhelaida Na lepsi uhnizdeni a redi i krev, ale posuluje tenke cevky a ty nekrvaci, cili je proti spineni.:-)
Ježíš děkuju, jdu si udělat vodu s citronem, ať se pěkně zahnízdi. Dekuju ![]()
@Adhelaida A pkud by jsi mela pocit ohss nesplet si to z ndymanim jako ja.:-)
Tak vyskousej pit mliko, acidofila plnotuk, jogurt, syr, vajicka, hovezi maso nejlepe vyvar a hodne pit tu vodu s citronem.:-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď