IVF Červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
19.8.14 11:27

@MartiJára u mě taky vyřešeno, já to dostala dnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.8.14 11:08

Ahoj holky, lékař nás posílá na nějaká vyšetření imunulogie a mám tady napsáno na lístečku MAR a PB test, HSP test můžete mi prosím poradit o co se přesně jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
3.9.14 19:40

@kacorax Ahojky, tak pokud jde o imulogii, tak tam ti naberou 3ampule krve a tvému partnerovi sperma, nevím kam Vás doktor posílá, my byli v Praze Podolí na tomto vyšetření, výsledky byly do 14dní, ale pro ty jsme museli osobně s občankou. :D Takže Vám držím palce, aby nic nenašli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
3.9.14 19:42

Ahojky děvčata, tak dneska jsem po KETu 1zrzlíka. Je tady někdo po podobné zkušenosti? Beru Crinone, 1/2 Prednisonu a je mně vždy po 16hod. vždycky úplně blbě co se břicha týká. Doktor mně dnes říkal, že to přejde. Máte některá podobné zkušenosti? Díky moc a pěkný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
11.9.14 21:09

Ahoj dnes na screaningu vše OK. :dance: :dance: Miminko je uplně v pořádku, na plodovku nemusím, zatím budeme dělat jen ty screaningy s krví, tu krev za 14000 si též dávat nebudu.bylo mi řečeno, že je to rozumné tak ok.Jen kdyby se něco dělo tak uděláme plodovku, ještě mě čeká jedna krev a koncové UZ. Zatím Down syndr 1:410 a po dnešku 1:500.Tak prý zatím ok.Co to bude doteď nevíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2467
11.9.14 23:17

@jahoda 2 to je super.to to leti. v kolikatym tydnu uz jsi? My se uz pomalu chystame na prvni ivf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
12.9.14 06:00

@Alex17 Ahoj.Drzim palecky. A at se podari hned to prvni.
Jsem v 12+4.:-).Dostala jsem tu fotecku co mam v profylu.:-)
Nu je mi porad spatne.Ale pry to je pozitivni, u zen s nevolnosti klesa moznost potratu az napolovic.No zapomeli rici, ze za to muze mira hcg.:-)Pisi to v casopisu maminka.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2467
26.9.14 22:05

@jahoda 2 tak to vypadá, že na pokus u nás zatím nedojde… dnes jsem měla jít na vyvolání MS, ovšem hCG z krve 69 :). V pondělí další krev, tak snad bude vesele stoupat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
27.9.14 12:04

@Alex17 Jupiii..Drzim palecky snad to bude uz jen stoupat.:-) :-) :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2467
29.9.14 20:53

@jahoda 2 ahoj, tak od pátečního hCG 69 mám dnes 367, tak to je docela pěkný posun, paní doktorka měla radost (teda asi ne z toho, že tím pádem přijdou o peníze :think: ). Tak už jen aby to tak pěkně pokračovalo, další mám až UZ 17/10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.11.14 19:30

Ahoj holky,

na dlouhou dobu jsem se odmlčela, ale mám k tomu pádný důvod. Podařilo se nám po 4 letech spontálně otěhotnět, jako zázrakem. Vystřídali jsme několik zařízení a nakonec jsme zůstali v Podolí. Po mém posledním IVF, jsem odmítla další testy a objednala jsem manžela na urologii, jelikož nám pořád v každém zařízení opakovali, že spermiogram není v pořádku, ale nikdo to dál neřešil. Na urologii mu našli příčinu; příliš mnoho cév, které ohřívaly varlata… Po zákroku jsme si s manželem dali pauzu na 4 měsíce. Následně jsme šli do poradny k paní doktorce Řezáčové v Podolí, chtěla jsem jít k panu Darebnému, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem zůstala u paní doktorky. Čekali jsme od ní dobrou zprávu, že operace byla úspěšná, ale ta nepřišla. Byl to pro nás šok.
Stručně a upřímně nám oznámila, že spermiogram, je lepší, že máme už dobrý počet pohyblivých spermií, ale bohužel, většina je poškozených. Její ráznost a upřímnost mi hodně pomohla! Nedala nám, žádnou naději, že bychom mohli někdy spontálně počít a mentálně nás připravila na další zákrok, který se měl konat v záři. Díky jejímu komentáři jsem úplně vypla, přestala jsem sledovat plodný dny a nic jsem neřešila. V červnu mi ze zahraničí přijela sestra s dcerkou, s kterou jsem často hlídala, už z důvodu, že neuměla česky a já jí chtěla naučit pár slovíček a sama si oprášit angličtinu. Také kamarádce se narodil syn i je jsem jela navštívit. Byla jsem v jednom kole a přitom jsem si nepřipouštěla, že by mi to nemělo vyjít v záři. Když jsem přišla v září na kontrolu, kde jsme měli probrat, další léčbu paní doktorka mi udělala nejprve ultrazvuk a k jejímu překvapení jsme viděli jedno zdravé tlukoucí srdíčko.
Držím všem palce xx

Příspěvek upraven 10.11.14 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.11.14 19:36

Holky po zákroku jděte do práce, buďte obklopený lidma, nepozorujte se prostě jako kdyby to byl další všední den. Kamarádce to vyšlo, když po zákroku měla hoňku a lítala po úřadech a neměla čas se pozorovat. Psychika dělá divy.

Příspěvek upraven 10.11.14 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.14 20:44

@Renattita Tak to je hezký, že vám to takhle vyšlo :palec: jestli se mohu zeptat kolik IVF jsi podstoupila a kolik máš let?

• Citovat
  • Upravit
11
10.11.14 21:23

Zdravím,

podstoupila jsem na 3 různých místech 9 inseminacích a 1 IVF zacali jsme, kdyz mi bylo 33 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.14 22:01

@Renattita Tak celkově iui moc šancí nedávají, ale někomu to zrovna stačilo ke štěstí :palec: někomu výjde hned první a to je opravdu štěstí.
Tak hlavně, že už jste od těch všech pokusů osvobozený ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.