Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. ![]()
Zalozila jsem diskusy pro vsechny co ceka IUI a IVF v roce 2014.
Pojdte se pridat. ![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj, ráda se přidám. Čeká mne třetí IVF, snažíme se o druhé dítě ![]()
Ahoj. Chodim do CAR Gennet, Dr. Vykysala. Snazime se o miminko 5let.Mam za sebou LPKS(endometrioza),HSK (3×polypy).
Lecba Clostilem, Ovitrelle, Utrogestan pak Duphaston, nakonec bez hormonu s na 6m. Agnucastonem.
Cviceni L. Mojzisove s cajem na miru a bohuzel pouze parkrat pozitivni tt a stejne prisla ms.
Ted jsem po Hysteroskopii polypu v GynCentru(supr centrum),a Dr. Vykysala rika, ze bude dobre zacit se stimulaci na IVF hned po ni. Takze huraaaa do tohoo..
![]()
@Martrich Ahoj.
My se snazime o prvni a jdeme na 1IVF.
Kam chodis do CAR? ![]()
Ahoj, máš toho za sebou fakt hodně, moc ti držím palce. Někdy je to opravdu boj. My toho měli také dost, já anovulaci, manžel mizerný spg, já protilátky proti spermiím i embryu, žádná ovulace, MS tak po dvou měsících a vyšlo nám první IVF. Zajímavé je, že po porodu se u mě toho dost srovnalo, až na ty anovulační cykly a manželovi začali léčit ty mizerné spermie, přišli na horm. problém u něj. Nicméně přesto nám nevyšlo druhé IVF ani 4 kety, nechápu. Snažíme se rok a půl o druhátko. Chodila jsem do Iscare, ale přešla jsem do Cube v Praze
@Martrich Aha nu taky pekny
.Helet zkuste Kotvicnik zemni tinkturu.Pry pusobi dobre na ty mrsky.:-):-)
@Martrich Dekuju.Helet no ono totiz to muze i nemusi vyjit jako vsechno a vsem nu. Neboj ono to jednou vyjde.
![]()
Já ode dneška stimuluji gonalem, je to naše první IVF. Už se nemůžu dočkat až to budu mít za sebou, doufám že brzy uvidím //.Ostatním snažilkám přeji úspěšné IVF.
@kacorax Ja zacinam 1.IVF bud 12.6. dlouhym pr. nebo 18-20.6.kratkym.
Tez preji vsem brzke //.
![]()
@jahoda 2 aha a jakto že ještě nejste rozhodnutí na pevno který protokol?
Ahoj ![]()
Muzu se pridat? My se snazime o mimi 2 roky, nyni si picham Gonal, dneska posledni den a ve stredu md ceka odber vajicek…je to moje prvni IVF
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď