IVF Červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
19.6.14 12:09

@Monulek moc ti to přeji at vám to s manželem výjde :) a všem holkam, bohužel mame to těžší než ostatní holky, které můžou otěhotnět normalně, musíme stát při sobě. Mně se první ivf nepovedlo ikdyž jsem zdravá, ale neztrácím naději a věřím, že se to jednou povede jak mě, tak i vám děvčata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.6.14 12:11

Zítra jdu na kontrolu po svém prvním nezdařeném ivf, tak už se nemužu dočkat všech těch informací okolo a moc se těším kdy budu moct jít na příští transfer, mam ještě 5 mrazáčku, tak přece něco vyjit musí :) myslíte si holky, že je lepší si zavést 2vajíčka, že bude ta šance větší? asi jo, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
19.6.14 12:43

@Endy14 Šance, že vyjde 1. IVF je myslím 35 %, takže nezoufej. Já bych nechala zavést dvě a taky je otázka po kolika jsou zmražený? To Ti v centru řekli? A kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
19.6.14 13:36

@Endy14 to mě mrzí, že ti první pokus nevyšel. Mě taky ne a příští měsíc se chystáme na 2.IVF. Musíme věřit, že se nám všem brzo zadaří. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.6.14 13:56

@vbera ne to mi v centru neřekli, na to se tedy optám. Asi si teda necham zavést dvě, ale docela se bojim dvojčatek, nevim zda li bych je zvladla. Chodim do Olomouce do Fertimedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.6.14 13:59

@snowhite31 já si taky myslim, že se druhy pokus podaří, kolik ti je let? Ten první pokus byl totiž pro mě velmi stresující, pořad jsem si chtěla dělat testy a pořad jsem nad tim přemyšlela ve dne, v noci…ale ted uz to pro mě nebude tak strašné ten druhy pokus snad :) když už vím jak to všechno funguje :) Moc držím pěstičky at se vám druhý pokus povede, kdy na něj jdeš? a ty máš mrazačky nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
19.6.14 14:39

@Endy14 Na to se určitě zeptej, protože se mrazí víc embryí společně (mrazit je po jednom je drahé), a tak by byla škoda, když budou muset rozmrazit třeba dvě, se toho jednoho „vzdát“. Dvojčátek se neboj, často se stává, že se ze dvou zavedených „chytne“ jenom jedno. Tak Ti budu držet palce, aby to všechno klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
19.6.14 15:02

@Endy14 je mi 32 let a tobě? Já se tolik nestresovala a moc se neupínala na pozitivní výsledek, protože 1.pokus se podaří málo komu. Jsou i holky, kterém to vyjde. :) Bohužel vše budu podstupovat od začátku. Neměli jsme mrazáčky. Do 3 dne zbylo pouze jedno embryjko, které mi ten den hned vložili. už vím co mě čeká, ale že bych se na to těšila to se říct nedá. K tomu asi budu chodit do práce, abych se odpoutala od všeho a nemusela na to myslet. 30.6. jdu do caru na kontrolu a pro stimulační protokol a pak někdy 2.týden v červenci začínáme jak dostanu MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
19.6.14 19:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.6.14 10:20

Ahoj holky :mavam: tak už je to jisté v pondělí jdu na odběr vajíček :)Trochu se bojím, že to pak bude hodně bolet, ale co tady čtu tak to prý není tak strašné. Dneska mě naštval chlop, vyhodil mi papír na kterém jsem měla napsané všechny instrukce z Caru co mám a nemá dělat před opu a et. Pamatuji si, že před opu nesmím od půlnoci nic jíst a ni pít, ale co před et nevím. Teď budu vypadat jak trubka před sestřičkou až se jí budu na vše vyptávat, ikdyž mi dali instrukce.Ach jo ti chlapi kdybych já mu šahala na nějaké jeho papíry bez dovolení tak to by byl oheň na střeše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
20.6.14 10:22

@kacorax Tak držím palce na pondělí. A kolik máš folikulů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.6.14 10:26

@vbera děkuji :) napočítal mi jich 11 ale říkal, že jich může potom být od desíti do patnácti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
20.6.14 10:28

Z těch instrukcí si nic nedělej :hug:. Před OPU od půlnoci nejíst a ráno si nebrat léky (pokud nějaký bereš pravidelně). Jinak já se podívám doma a najdu Ti svoje instrukce a večer Ti je napíšu :). Po OPU Ti řeknou, co a jak. Vím, že se před ET nasazuje Utroš, na který dostaneš recept.

A kam chodíš do centra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.6.14 10:30

@vbera dík :D chodím do Eurofertilu v Ostravě a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
20.6.14 10:54

@kacorax Já chodím do Cube v Praze. A opravdu si z těch instrukcí nedělej hlavu, to podstatný víš a já najdu něco doma. Stejně mám pocit, že jsem dostala „papírek“ až po OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.