Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida Suprrr…Nu jsem totiz premyslela jestli vitrifikaci nebo kryo a vitrifikace se mi zda moc draha.Nuu…
@maraida Tak nakonec zustali 2 osmibunecny, jedickove kvality, tak si uz jsou u me…Ted je to ve hvezdach…Doktorka mi dala na vyber, nechala jsem je tam soupnout uz dnes…kdyz to ma vyjit, tak to proste vyjde…mam spoustu koleg.po IVF s orodlouzenou i bez, s jefnim i se dvouma, nektere maji deti, jine ne…tezko posoudit…
co clovek to nazor…
@nelllinka děkuju ![]()
Já ti taky držím ![]()
Tak to jsme na tom ale úplně stejně
Jen ty máš o embryjko víc.
Já jsem zatím měla vždy PK, ujala se mi jednou morula a jednou blastocysta.Tak musím doufat, že tentokrát to zvládne i 8buňka.
A kdy se chystáš testovat? Já 26.6. a 27.6.si chci dojít na krev.29.6.totiž odjíždím na dovolenou, tak abych věděla na čem jsem ![]()
@maraida mam jit 26 na krev…testovat nevim…mam strach jenom si ten test koupit
Proc si nemela prodlouzenou ted??
@nelllinka tak v Reprofitu mi řekli, že testovat mám za 2 týdny, i mi dali test, ale já vždy testuju dřív. Na krev chodit nemusím, ale chci si dojít u nás jako samoplátce, přeci jen je to jistější než test.
PK jsem nedávala, protože jsem měla jen 1 embryo, tak je to zbytečné. Není co selektovat.
Na dovču jedu na týden na Mácháč s kamarádkou a dětmi. Pak v srpnu pojedeme s manželem a známými na týden do Českého Švýcarska a v září chceme konečně všichni někam k moři. Koupím pak nějaký last minut, chtěla bych buď Tunisko nebo nějaký řecký ostrov.
Ty jsi Nela?
@kacorax To je zpusob mrazeni. Kryokonzervce j pomaly zpusob mrazeni a Vitrifikace rychly zpusob zmrazeni. ![]()
@maraida Het pokud budes tehu.Tak te pojistovny pojisti, ale daji ti tam poznamku ze na tehotenstvi te nepojistuji.Jinl letet muzes.Ale nedoporucuje se vseobecne v tehu litat letadlem k mori. Jinak se to doporucuje tak okolo 23tt kdyz uz.
@maraida Helet to me Dr. Vadilo kdyz chci jet v tom druhym tydnu po ET na dovolenou.Ale tak snad to bude ok, slibia jsem, ze budu se setrit a ze nebudu delat veci co by mohly priadne tehu ohrozt nuuu…
Ale nakonec pustila, je zlata.
Nu myslim, ze lepsi nez mit znovu druhou NP a tim padem 3000z vyplaty dole(jelikoz ten dr.mi to po te operaci striktne uzavrel.Tak tentokrat budu mit dovcu. A priste uz NP jelikoz dovca nezbude.Nuu..Jak zy to mas dlouho po Et? Jak to vidis?
@jahoda 2 já jsem měla ET teprve včera.
jinak moje CARy(zatím jsem byla ve 3)doporučují chovat se po ET úplně normálně, jen necvičit, netahat těžké věci a tak. Těhotenství si stejně nevyležíš. Pokud to má vyjít, tak to prostě vyjde. Když jsem čekala Viktorku po IVF, tak jsem taky letěla k moři, jezdila jsem na motorce…konzultovala jsem to s Dr. a schválil mi to. Vždycky řekl-proboha ženská jste těhotná a ne nemocná ![]()
A jak se citite? Me vcera bolelo bricho hako pred MS…A dneska nic…Asi by to chtelo se orestat pozorovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď