IVF Červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12488
14.6.14 21:19

@maraida Suprrr…Nu jsem totiz premyslela jestli vitrifikaci nebo kryo a vitrifikace se mi zda moc draha.Nuu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.6.14 22:13

@maraida Tak nakonec zustali 2 osmibunecny, jedickove kvality, tak si uz jsou u me…Ted je to ve hvezdach…Doktorka mi dala na vyber, nechala jsem je tam soupnout uz dnes…kdyz to ma vyjit, tak to proste vyjde…mam spoustu koleg.po IVF s orodlouzenou i bez, s jefnim i se dvouma, nektere maji deti, jine ne…tezko posoudit… :think: co clovek to nazor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.6.14 22:15

@maraida Drzim palecky!:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.6.14 22:22

@nelllinka děkuju :hug:
Já ti taky držím :palec:
Tak to jsme na tom ale úplně stejně :lol: Jen ty máš o embryjko víc.
Já jsem zatím měla vždy PK, ujala se mi jednou morula a jednou blastocysta.Tak musím doufat, že tentokrát to zvládne i 8buňka.
A kdy se chystáš testovat? Já 26.6. a 27.6.si chci dojít na krev.29.6.totiž odjíždím na dovolenou, tak abych věděla na čem jsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.6.14 22:47

@maraida mam jit 26 na krev…testovat nevim…mam strach jenom si ten test koupit :oops: Proc si nemela prodlouzenou ted??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.6.14 22:50

@maraida Kam na dovcu :lol:??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.6.14 22:57

@nelllinka tak v Reprofitu mi řekli, že testovat mám za 2 týdny, i mi dali test, ale já vždy testuju dřív. Na krev chodit nemusím, ale chci si dojít u nás jako samoplátce, přeci jen je to jistější než test.
PK jsem nedávala, protože jsem měla jen 1 embryo, tak je to zbytečné. Není co selektovat.
Na dovču jedu na týden na Mácháč s kamarádkou a dětmi. Pak v srpnu pojedeme s manželem a známými na týden do Českého Švýcarska a v září chceme konečně všichni někam k moři. Koupím pak nějaký last minut, chtěla bych buď Tunisko nebo nějaký řecký ostrov.
Ty jsi Nela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.6.14 10:24

@jahoda 2 co je to vitrifikace? to ani neznám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
15.6.14 10:45

@kacorax To je zpusob mrazeni. Kryokonzervce j pomaly zpusob mrazeni a Vitrifikace rychly zpusob zmrazeni. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.6.14 10:53

@jahoda 2 aha děkuji za vysvětlení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
15.6.14 11:39

@maraida Het pokud budes tehu.Tak te pojistovny pojisti, ale daji ti tam poznamku ze na tehotenstvi te nepojistuji.Jinl letet muzes.Ale nedoporucuje se vseobecne v tehu litat letadlem k mori. Jinak se to doporucuje tak okolo 23tt kdyz uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
15.6.14 11:53

@maraida Helet to me Dr. Vadilo kdyz chci jet v tom druhym tydnu po ET na dovolenou.Ale tak snad to bude ok, slibia jsem, ze budu se setrit a ze nebudu delat veci co by mohly priadne tehu ohrozt nuuu… :) Ale nakonec pustila, je zlata. :hug: :hug: Nu myslim, ze lepsi nez mit znovu druhou NP a tim padem 3000z vyplaty dole(jelikoz ten dr.mi to po te operaci striktne uzavrel.Tak tentokrat budu mit dovcu. A priste uz NP jelikoz dovca nezbude.Nuu..Jak zy to mas dlouho po Et? Jak to vidis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.6.14 12:06

@jahoda 2 já jsem měla ET teprve včera.
jinak moje CARy(zatím jsem byla ve 3)doporučují chovat se po ET úplně normálně, jen necvičit, netahat těžké věci a tak. Těhotenství si stejně nevyležíš. Pokud to má vyjít, tak to prostě vyjde. Když jsem čekala Viktorku po IVF, tak jsem taky letěla k moři, jezdila jsem na motorce…konzultovala jsem to s Dr. a schválil mi to. Vždycky řekl-proboha ženská jste těhotná a ne nemocná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.6.14 12:09

@maraida Ne Martina:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.6.14 12:11

A jak se citite? Me vcera bolelo bricho hako pred MS…A dneska nic…Asi by to chtelo se orestat pozorovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.