Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nelllinka tak to je paráda ![]()
Já si taky už volala, embryjko se krásně vyvíjí, dnes má 4 buňky a zítra s konečnou platností ET ![]()
Tak to budeme úplně nastejno
Já chodím do Brna do Reprofitu.Kam ty?
@nelllinka Tak to je duper. A je v peru nebo v ampulich.Ja se uplne zapomela zeptat ktery to je.Nu me neva jedno nebo druhe, ale treba v praci radeji pero a doma muze byt i ampule.Nuu..
Jak dlouho jsi mela stimuli a za jak dlouh
o jsi mela OPU?? ![]()
@jahoda 2 je v peru a krasne se pucha, neni zo vubec citit…ja dostala MS v pazek, hnec vsobotu jsem zacala pichat a dalsi tyden ve stredu byl odber…ale posledni injekce+Pregnyl jsem pichala v pond.tzn ze deset dni… ![]()
@jahoda 2 jo manzel ma spatny spermiogram, malo pohybu a deformace hlavicek, navic ho ma pokazdy uplne jinej, hrozne mu kolisa… ![]()
@maraida moje taky 4 bunecny:))))Ja chodim na Obilni trh v Brne..prostredi nic moc, je to tam postarsi, ake jinak si nemuzu stezovat…Obilnak i Detska nemocnice v Brne jsou soucasti fakultni nem.Brno a v te ja 14 let delam, tak jsem zustala,,doma" ![]()
Uz mam z toho zitrka stracj, zase neusnu:(Ale dneska jsem se dozvedela, ze sestra ceka miminko
Tak je to snad dobre znameni ![]()
@maraida Jestli budou i zitra vsechny ok tak dve…zvazovala jsem to dlouho ale cert to vem..sance na dvojcata je 8% navix pri dvou je vetsi sance, ze se chytne aspom 1…nevadila by ani dvojcata:)Jen u tech je zase problem ze se casto rodi nedonosene…tak si pak vyber
@nelllinka tak jak?
Já mám u sebe 8 buněčného bojovníčka jedničkové kvality, tak snad se už hezky zavrtává…
Já dávala vždycky po 2 embryích, tentokrát bohužel bylo jen 1,jinak bych dala zase 2.
A proč jsi vlastně měla ET taky už dnes? Nechtěla jsi prodlouženou kultivaci?
@nelllinka Ahoj vybrala bych jedno. A dala bych PK. ![]()
@maraida Davali jste Kryjo konz. nebo Vitrifikaci???
@jahoda 2 nedávali jsme nic, já měla jen 1 vajíčko a to je u mě v bříšku.
Ale jednou. když jich bylo víc a bylo co mrazit, tak jsme dávali klasické kryo.
@jahoda 2 mrazili jsme 2,obě se v pořádku rozmrazili a obě mi zavedli.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď