IVF Červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
20.6.14 12:08

@kacorax ahojky, ja jsem na tom byla přibližne před 3mi tydny, nechci tě nějak strašit, ale ja měla bolesti den po výkonu veliké a trvaly přibližně 5 dní, pak se to zlepšovalo, ale abych byla přesnější ja měla velmi mnoho vajíček, takže to bylo jasné, že bolesti byly veliké, kdyby tě to bolelo řekni sestřičkam, daji ti do kapačky injekci, pak jsem první a druhý den po brala prášky, nemohla jsem jit 5 dní na velkou a při čurani to bylo velmi nepříjemné, ale jakřikam je to tim, že jsem měla hyperstimulaci :) nevim jak jseš na tom ty, ale i tak se to dalo přežit akorat jsem fakt 4 dny jen ležela a nemohla jsem nic… tak ti přeji hodně štěstíčka a věř mi, že ta bolístka za to stojí :) :* sice mi první transfer nevyšel, ale nevěším hlavu :) doufam, že tobě to vyjde přeji ti strašně moc uspěchu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.6.14 12:14

@snowhite31 já ti to moc přeji když už víš do čeho jdeš bude to určitě lepší ja byla ze všeho strašně vyhukaná, ted už to taky beru v pohodě :) je mi 24 takže jsem mladinká, tak budu doufat, že vše vyjde co nejdřiv, ja totiž nevěděla, že je to tak malé procento na uchycení toho embrya takže jsem pořad doufala a doufala a doufala a nic… snad se nam to druhé podaří tobě i mě :) a budeme mit vysněna miminka :) dneska jsem byla v caru na odběru krve kdyby náhodou byla pozitivní, ale při mé menstruaci to beztak ani nebylo treba, mam ještě 5mrazačku takže paní doktorka se semnou chtela domluvit na dalším cyklu a pak transferu, řekla jsem ji, že radši počkáme do září, protože si nejsem jistá kdyby to opět nevyšlo zda bych to psychicky dala nebo spiš jsem si nechtěla kazit léto kdyby to nevyšlo byla bych dost smutná, ještě ted je to pro mě těžké a nemužu se z toho pořad v podstatě vzpamatovat ikdyž před přitelem dělam, že jsem silná :roll:, strašně moc ti přeji pozitivní vysledek až budeš vědět, tak mi prosím napiš jak ti to dopadlo, ju :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.6.14 12:21

@Endy14 dekuji :) tak já doufám, že se mi hyperstimulační syndrom vyhne už teď se snažím dost pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.6.14 12:32

@nelllinka ahojky tak jak ti to dopadlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.6.14 12:43

@kacorax Od půlnoci nesmíš jít a pít. Ráno se nemalovat a nemít nalakované nehty, přijít bez naušnic, řetízků a prstýnků. Vezmi si do caru bačkory a delší noční košili. Když ji nebudeš mít, tak ti ji tam půjčí. Před ET je dobré hodně pít a mít plný močový měchýř, aby vše bylo krásně vidět na UZ. Dr. mě pochválila, ale já se tam málem poč.. :lol: Pila jsem před tím hodně, ale pak jsem ještě musela asi 20min ležet na lůžku. Na ET si také vem bačkory a delší tričko. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.6.14 12:47

@snowhite31 děkuji za rady třeba o těch náušnicích a nalakovaných prstech mi nic neřekli, tak je dobře že jsi mi poradila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.6.14 12:50

@Endy14 Tak to mě mrzí, že to nevyšlo, ale nebo určitě nám ten druhý pokus vyjde. Tobě teda jen KET, protože máš mrazáčky. Je asi lepší jít na KET až v září a teď si užít léto a dát se dohromady a tělo si aspoň trošku odpočine a ty nabereš síly. Jsi mlaďoučká. :) Určitě se pak ozvu nebo to napíšu sem jak to dopadlo. Já tě chápu každý můj negativní výsledek jsem obrečela a byla z toho hodně smutná a pak jsem se opět sebrala a řekla si jednou to prostě musí vyjít dříve nebo později a my to nevzdáme. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.6.14 12:51

@kacorax Nemáš zač. Od toho tady jsme. :hug: Pokud máš gelové nehty tam francouzská manikúra jim minule nevadila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.14 13:03

@kacorax Drzim palecky… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.14 13:03

@kacorax Drzim palecky… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.6.14 13:06

@kacorax já jsem vypila 3 litry denně, ale jak řikam měla jsem to tak já každé tělo je jiné :) takže doufam, že tobě bude dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.6.14 13:11

@kacorax uvidiš, že to dopadne dobře :) hlavně bud v klidu to je pro embyo nejlepší :) a kdybys něco nevěděla tak zavolej do caru, ja tam volala také při bolestech hlavy :) a ještě k těm gelovejm nehtum ja je mam docela dost dlouhy :D a barevny :D a nalakovany jsem mela i na noze takže v pohoděěěěě :) myslím, že to tak moc neřeší :) hlavně bud v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.6.14 13:13

@snowhite31 přesně hlavně to nevzdávat :) a vydržet :) ono to přijde v tu chili kdy to přijit má. Já jsem minule pořad testovala a testovala a pak z negativniho vysledku jsem byla vystresovanější a vystresovanější. až pujdu na KET tak už přiště testovat nebudu radši vubec at jsem v pohodě :) jednou to holky ppříjde a vyjde :) nesmime ztracet naději :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.6.14 13:34

Děkuji holky :hug: :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
20.6.14 14:15

Čau koceny, omlouvam se za par denní odmlku ale nevěděla jsem z které do které…vidím ze nás přibylo což je super:-)Dnes jsem šestý den po transferu…prsa už neboli, ale dnes jsme 11injekci agolutinu už nedali, přešla jsem na duphostan, protože bez pardonu..mela jsem snad všechny nežádoucí ucinky. Zadek mám jak dva, pohybuji se jak mrzák:-nemuzu spát, nemůžu si pořádně lehnout, nemůžu nic, ze zatvrdlin mám boule, a mela jsem v tom i horečku…mám 50kg tak se to na me asi ukázalo, projevilo hůř no… :,( doktor to naznačoval ale doufala jsem že to dam..snesu hodně, ale toto… :roll: no co už no. břicho občas poboliv, občas píchne, jsem nafouklejsi, včera mi bylo dokonce na zvraceni..mate to obdobně? Mějte pěkný den a ještě lepší vikend :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.