IVF Červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
16.6.14 15:05

@Jolda77 vítej :mavam:
Tak to je paráda, už jsme 4 čekatelky na // ;) Já byla na ET taky v sobotu :)
Kam chodíš do Caru? Kolik embryjek máš u sebe?
A já tě uklidním, moje dcerka je hned z 1.IVF :lol: Za to ten sourozenec se nějak nedaří :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.6.14 15:31

Děkuji za přijetí:-) jsme na Unice v Brně, konkrétně u doktora Stelcla, zatím jsme se vším spokojeni:-)v den transferu jsme se dozvěděli ze zůstaly dvě, za to prý moc dobre, měli jsme PK, PICSI a AH.tak u sebe mám jedno, upřímně z dvojcatek mám strach..a druhé jsme si nechali na případný ET.snad nebude třeba no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.6.14 15:32

Jinak ta kocena na fotce je moc krásná..a jak to, ze se nedaří jestli se mužů zeptat??já jsem z toho blázen je to vše jeden velký zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.6.14 15:37

@Jolda77 díky :hug: Jj, je to moje malé zlatíčko :*
Já chodím taky ke Štelclovi, ale do Reprofitu :lol:
No, nedaří-Vikča se podařila hned na 1.IVF,pak jsem měla KET,2.IVF,3.IVF a nic, teď jsem po 4.IVF.Jak píšeš, je to jeden velký zazrak, náhoda, štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.6.14 15:38

Jeee no a zpětně se docitam, ze ortel budem vědět ve stejný den:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.6.14 15:38

@Jolda77 taky chceš testovat příští čtvrtek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.6.14 15:43

Ano ano to jsem tady někde četla, akorát tam je to prý pan Marcel, někdo se tady o tom někde bavil, psal:-)no náhoda to je teda ale veliká ze…
Fiha, to mas toho teda za sebou…pfff:-( silná to žena.
Aachjo už ted mi ta doba do testu připadá jako rok. já si furt říkám kéž by to vyšlo, jinak bychom pak chtěli jít co nejdřív by to šlo na KET..jeden mrazacek tam je.
A muzu se zeptat, chodis do prace, normálně fungujes? samozřejmě se musíme šetřit…sobota a neděle uklizel přítel, ale me to dnes nedalo a sáhla jsem po vysavaci a mopu, ve vsi opatrnosti pochopitelně. nedalo mi to jsem hrozná já vim:-Da zítra bych už mela jít na recepci ale ze by se mi teda dvakrát chtělo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.6.14 15:45

Je to je čtvrtek…počkej já se teda asi spletla:-O 27.6 je patek??ne?? Tak já asi az neděle 29.6 tak mi to napsala sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.6.14 15:58

@Jolda77 tak to o tom Marcelovi jsem možná psala já, na diskuzi Unica, jestli tam chodíš.
No já jsem doma, jsem na mateřské, ale funguju úplně normálně. Jen se snažím nic těžkého netahat, nevypínat se do výšky, takže když potřebuju sundat někde něco se shora tak si přistavuju židli. Dnes jsem byla na nákupu, prostě funguju fakt normálně. Ve čtvrtek odjíždíme na menší 4 denní dovolenou na Vysočinu, tak se už moc těším, aspoň mi to čekání rychleji uteče :lol:
Po 1.IVF jsem si vzala týden dovolenou a pak už zase dál chodila do práce. Celý den na nohou,12ti hodinové směny.
Já mám oficiálně testovat v sobotu, ale vždycky testuju dřív. Tak ten 1O.den.Tentokrát chci až 12.den,protože jsem měla jen 3 denní embryjko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.6.14 16:04

Jasné, jak pises, žádné napínání atd. prostě nenamahat to bříško. tak to já bych mohla byt v klidu ze, na recepci většinu dne stejně jen prosedim na zadku.tak uvidíme, jak se domluvim.
Ano chodim i na tu diskuzi tak jsem to zahlidla tam urcite:-)
Je tak to je paráda ze vypadnes, my možná taky, máme možnost jet v neděli do Chorvatska ale ještě zvažujeme…doktor říkal ze klidně ale i tak jsem vybobkovana:-) takže uvidíme..a v sobotu ma kamarád svatbu, ale tam co půjde tak stejně prosedim:-)
Já se právě bojím testnout dřív:- :roll: tak na to asi kaslu. i kdyz ta zvědavost je potvora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.6.14 16:06

Doktor spolihal i na můj věk, je mi 25,hraje nám to samozřejmě do plusu, ale výhra to není ze co si budem povídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
16.6.14 16:24

@Jolda77 Ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.6.14 16:25
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.6.14 17:03

@Jolda77 já bych na tu dovču klidně jela. Vždyť co tam budeš dělat jiného než doma? Naopak ti to prospěje, nebudeš na to tak myslet, odreaguješ se. A výletovat, koupat se můžeš. Já hned příští víkend razím na další dovču, na Mácháč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
16.6.14 17:19

@Jolda77 Ja jsem taky za dovcu :P Doma je to na nervy…V sobotu uz mi budou montovat kuchyn/ rekonstrujem barak/ tak na to cekam jak na smilovani :dance: Aspom nejaky vzruso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.