IVF Červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
15.6.14 12:25

@nelllinka mě taky bolelo břicho jako na MS, ale to už od OPU. A přijde mi, že ho mám nějak nafouklé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
15.6.14 12:31

@maraida Nu nektery CAR to tak berou.Ale zeny co otehotni po IVF by normlne otehotneli stezi nebo vubec. Protoze maji zdravotni potize proto nemuzou otehotnet. A kvuli omu to zase jine CAR berou jako ryzikova tehu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.6.14 12:42

@jahoda 2 já těhotenství po IVF nikdy jako rizikové neměla. Ani nevím, proč by rizikové mělo být. Jen proto, že je to jinou cestou? Za rizikové považuju pokud se začne žena otvírat, krvácet, tvrdnout břicho atd. Já se prostě vždy chovala úplně normálně, chodila jsem do práce…Ale je to každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
15.6.14 13:50

@maraida Juju nu je to treba i kvuli temhle problemum.Kdyz k nim u nekterych ochazi ri prirozenym, tak neni vyloucene ba je to pravdepodobne, ze k necemu muze dojit i po IVF. Navic to muze byt i cistama, polypy, endometrioza, zmenena srazlivost krve ci OHSS atd.Nuu :nevim: :nevim:
Tak u tebe pokut to vis tak je to asi neco jineho, ikdyz kazde tehu je pry jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
16.6.14 09:50

Ahoj, můžu se přidat? Já zahájila dlouhý protokol a 27. si jedu pro injekce. Je tady někdo taky tak? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.6.14 09:59

@Pady2 vítej :mavam:
27.já už budu znát ortel, doufám, že radostný…
Takže teď máš v břiše píchnutý Zoladex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
16.6.14 10:50

@Pady2 Ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.14 11:28

Ahojky, ráda se přidám, po neuspěšném IVF-ET,1×KET,5×IUI,2×imunologie,1×hematologie,1×laparoskopie a asi milion odběrů krve, to vše za loňský rok,(výsledek všeho byly protilátky na sperma a embrio, které jsem léčila 3měsíce prednisonema a nadále pokračuji :nevim: )jsme se rozhodli, se nevzdát a po stimulaci Gonalem jsem 7.6. podstoupila 2IVF.ve čtvrtek 12.6. jsme jeli na transfer 5-ti denního embrijka, takže čekám a čekám, snad se nezblázním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
16.6.14 11:36

@sluníčko-29 @maraida Hodně štěstí!!! Držím pěsti!

Píchli mi zastavovačku, ale nevím, jakou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.14 11:41

Ahojky, ráda se přidám, po neuspěšném IVF-ET,1×KET,5×IU­I,2×imunologi­e,1×hematologi­e,1×laparosko­pie a asi milion odběrů krve, to vše za loňský rok,(výsledek všeho byly protilátky na sperma a embrio, které jsem léčila 3měsíce prednisonema a nadále pokračuji :nevim: )jsme se rozhodli, se nevzdát a po stimulaci Gonalem jsem 7.6. podstoupila 2IVF.ve čtvrtek 12.6. jsme jeli na transfer 5-ti denního embrijka, takže čekám a čekám, snad se nezblázním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
16.6.14 11:42

@sluníčko-29 To mas toho za sebou hodne :oops: Ja uz jsem mrtva strachy a nervy taky nic moc a to jsem po 1.IVF…
Jinak ja po ET od soboty…drzim palecky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
16.6.14 11:45

@sluníčko-29 Ahoj držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.14 11:46

Děkuju, taky držím palečky, tak to máme jen 2dny po rozdíl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.6.14 14:25

@Pady2 díky :hug:
@sluníčko-29 vítej :mavam: Držím palce :palec: tak to tu teď budeme čekat 3,já byla na ET taky v sobotu, jako nelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.6.14 14:54

Ahoj holky, taky se pridavam, od soboty jsem po transferu, první ivf, krátký protokol, vše skrz mou neprůchodnost. tak uvidime :nevim:
Dorazila nás pouze 35% úspěšnost při první ivf..nevím co jsme čekali ale tak malo asi ne..no..takže už ted nevěřím ničemu, asi jsem magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.