Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nelllinka ahoj tak nevím, jestli je tohle ta diskuze, kam jsi mě zvala:-)
@rennys1 Ahoj
Jo je..kdyz jsem ti psala, nikdo sr nepridaval, pak to najednou propuklo:)Ale to nevadi, pozvani porad plati ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli tu má někdo stejny problém jako já a jak vám to popřípadě dopadlo… Partner špatné spermio, já uplně zdravá. Před 14ti dny jsem podstoupila ivf a řekli mi, že by mělo byt vše v pořadku a mělo by se to uchytit, byla jsem v klidu, nic jsem netahala těžkého prostě nic nedělala ve směs a 11 den jsem dostala MS
, je mi jasné že už je vše ztraceno, má někdo stejnou zkušenost? děkuji za informace a přeji hezký den a pevné nervy všem budoucim maminkam
![]()
@nelllinka přeji ti aby se embryjko u tebe zavrtalo a měla jsi za 14dní pozitivní krev.
Snowhite31 : já to nevzdavam beru to tak jak to je, určitě věřím v to, že se to jednou snad povede
akorat je mi líto meho manžela, cítí se chudák, že není pořádny chlap :/ ale to se bohužel stáva. Nevite po jak dlouhé době holky mužete jit znovu na ivf když 1 pokus nevyšel?
@Endy14 jestli máš nějaké mrazáčky, tak můžeš hned v dalším cyklu. Jinak za 3 měsíce.
Ano mrazáčků máme ještě 5, tak to jsem netušila, že to jde tak rychle a myslite si dámy, že je lepší si třeba zavést 2 embyjka? že je ta pravděpodobnost větší?
@Endy14 tak já vždycky zaváděla po 2.Až teď naposledy jen 1,protože víc nebylo.
@Endy14 Ahoj…Ja to mam uplne stejne ale mam po ET od soboty tak teprve cekam jak to dopadne…
@Endy14 Ahoj.
Nebojtreba to z mrazackem vyjde.Ono to pry s nimi vychazi lepe, jelikoz to neni cyklus kde jsi stimulovala.
Neboj. Helet a vis, ze je t 100%ms? Nemuze to byt hnizdeni???Ono to nekdy holky spini z rvaci az 2-3dny.Byla jsi na krvi.Pry neni yloucene tehu i pri ms???
Ahoj
dnes jsem byla na ultrazvuku, na každé straně mám prý 5 folíků, ale jsou prý ještě malé tak dál stimulujeme a na opu bych měla jít v pondělí. Byla jsem trochu zklamaná myslela jsem, že půjdeme už v pátek. Co už budu muset počkat
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď