IVF Červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
9.6.14 15:56

@nelllinka Já chodím do Eurofertilu v Ostravě a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
9.6.14 17:54

@kacorax Protoze jsem byla na odstranni polypu. V ten den jsem posilala zadost. A Dr. zatim resila me polypy.To co vim o protokolech a laboratornich nadsandardech vim z netu ne od Dr.
Ted jsem na NP po polypech a ihned po HSK mame najet na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
9.6.14 17:56

@nelllinka :mavam: Ja chodim do Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
9.6.14 18:02

@jahoda 2 aha tak to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
9.6.14 18:17

@kacorax Nu spis mi to prave chtela povedet az po kontrole, po UZ po HSK. Jelikoz nevedela podrobnosti.Vis.Ale mrzi mi, ze nevim nic o protokolech a lecich je urco kvuli tomu.Ale ty ICSI a tak zasejc maji napsany na strankach tak se predpoklada, ze ten kdo ma net si to precte nuuu..Asi aby to v CAR mohlo frcet a clovek nebyl v ordinaci treba 30min. Preci jen je tam dosti lidi nuu…A clovk se pak popta n o cem neozumi.Ale co bude treba aby mi ak rekla co potrebujem a co je zbytecny.Coz asi udea zasejc ten embriolog. Takze Dr. Rekne jaky protokol, injekce a tak a embriolog rekne jake laborat.veci.Nuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
9.6.14 21:22

Ja chodin na obilni trh v Brne…ted jsem pichala Pregnyl a injekcim je konec…ve stredu idber, uz mam nervy… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
9.6.14 22:55

@nelllinka Drzim palecky.Jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.6.14 12:13

2 roky, ja jsem v poradku, manzel ma soatny spermiogram…tak snad nejakou dobrou objevi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
10.6.14 12:20

@nelllinka ahoj.Zkus mu koupit tinkturu kotvicnik zemni www. cestabylin.cz je spica :palec:.A selzink za 70,–kc v lekarne.Je jeste treba Fertilmen, ale drahy a je to zbytecny nuu…podle me. :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
10.6.14 12:25

@nelllinka my máme taky špatný spermiogram dr nám doporučil fertilan je sice drahžší, ale co by člověk neudělal aby aspoň trochu zvýšil šance :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
10.6.14 14:57

@kacorax Nu aby to nebyla jen draha navnada. :-) Vis co oporui jim to ve vlkem budete mit za nabizeni a prodej procenta a hups a mas todoma.Pak zjistis, ze na netu to sezenes o 100,– levnejsi. A ja dokonce zjistila, ze lepsi nez jakykoliv multak je lepsi obycejny B-komplex forte a kyselina listova 800.
Za multak das 300-450,– a za B-komplex frte od zentiva dle poctu tabet a za kyselinu listovou od treba medpfarma das dohromady 160,–Kc. :-) :-) :-) A je tam tohi vic.Jojo chtela mi nacpat Femibion.Rika nuuu platite samo znacku, ale plus jeste nastepenou kyselinu lstovou.Ale tomu poste neverim a dle testu z krve na homocystein kvuli kterymu beru 800 kyseliny listovy a B-komplex pusobi tyto dva stejne jako drahy Femibion 800. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
10.6.14 17:24

@jahoda 2 hm asi máš pravdu oni vědí jak z nás tahat peníze :) a člověk se chytá každé naděje tak kolikrát naletí já třeba ani ty mulťáky nekupuji, snažím se hodně pít a jíst vlákninu tak snad se mi OHSS vyhne, zatím se cítím dobře uvidíme po punkci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
10.6.14 17:49

@kacorax Chce to tez bilkoviny, maso, mleko, vejce, obyc maslo, lusteniny(nu aety s nafouklim bricem nejdou),doporucuji nepit bublinkove vody, ty nadymaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
11.6.14 08:09

Tak ja sedim na pokoji a cekam az me odvezou na sal na odber… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
11.6.14 08:17

@nelllinka tak hodně štěstí ať vše proběhne v pořádku a ať máš dost dobrých vajíček, neboj to bude ok, držím palce mě to čeká nejspíš příští týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.