Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kacorax Protoze jsem byla na odstranni polypu. V ten den jsem posilala zadost. A Dr. zatim resila me polypy.To co vim o protokolech a laboratornich nadsandardech vim z netu ne od Dr.
Ted jsem na NP po polypech a ihned po HSK mame najet na IVF.
@kacorax Nu spis mi to prave chtela povedet az po kontrole, po UZ po HSK. Jelikoz nevedela podrobnosti.Vis.Ale mrzi mi, ze nevim nic o protokolech a lecich je urco kvuli tomu.Ale ty ICSI a tak zasejc maji napsany na strankach tak se predpoklada, ze ten kdo ma net si to precte nuuu..Asi aby to v CAR mohlo frcet a clovek nebyl v ordinaci treba 30min. Preci jen je tam dosti lidi nuu…A clovk se pak popta n o cem neozumi.Ale co bude treba aby mi ak rekla co potrebujem a co je zbytecny.Coz asi udea zasejc ten embriolog. Takze Dr. Rekne jaky protokol, injekce a tak a embriolog rekne jake laborat.veci.Nuu
Ja chodin na obilni trh v Brne…ted jsem pichala Pregnyl a injekcim je konec…ve stredu idber, uz mam nervy… ![]()
2 roky, ja jsem v poradku, manzel ma soatny spermiogram…tak snad nejakou dobrou objevi…
@nelllinka ahoj.Zkus mu koupit tinkturu kotvicnik zemni www. cestabylin.cz je spica
.A selzink za 70,–kc v lekarne.Je jeste treba Fertilmen, ale drahy a je to zbytecny nuu…podle me. ![]()
![]()
@nelllinka my máme taky špatný spermiogram dr nám doporučil fertilan je sice drahžší, ale co by člověk neudělal aby aspoň trochu zvýšil šance ![]()
@kacorax Nu aby to nebyla jen draha navnada.
Vis co oporui jim to ve vlkem budete mit za nabizeni a prodej procenta a hups a mas todoma.Pak zjistis, ze na netu to sezenes o 100,– levnejsi. A ja dokonce zjistila, ze lepsi nez jakykoliv multak je lepsi obycejny B-komplex forte a kyselina listova 800.
Za multak das 300-450,– a za B-komplex frte od zentiva dle poctu tabet a za kyselinu listovou od treba medpfarma das dohromady 160,–Kc.
A je tam tohi vic.Jojo chtela mi nacpat Femibion.Rika nuuu platite samo znacku, ale plus jeste nastepenou kyselinu lstovou.Ale tomu poste neverim a dle testu z krve na homocystein kvuli kterymu beru 800 kyseliny listovy a B-komplex pusobi tyto dva stejne jako drahy Femibion 800. ![]()
@jahoda 2 hm asi máš pravdu oni vědí jak z nás tahat peníze
a člověk se chytá každé naděje tak kolikrát naletí já třeba ani ty mulťáky nekupuji, snažím se hodně pít a jíst vlákninu tak snad se mi OHSS vyhne, zatím se cítím dobře uvidíme po punkci
@kacorax Chce to tez bilkoviny, maso, mleko, vejce, obyc maslo, lusteniny(nu aety s nafouklim bricem nejdou),doporucuji nepit bublinkove vody, ty nadymaji.
Tak ja sedim na pokoji a cekam az me odvezou na sal na odber… ![]()
@nelllinka tak hodně štěstí ať vše proběhne v pořádku a ať máš dost dobrých vajíček, neboj to bude ok, držím palce mě to čeká nejspíš příští týden ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď