Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Už jsem dlouho nenapsala, tak se zase musím vykecat
. Pořád čekám na MS, snad potvora přijde včas, abych mohla na krev a od dalšího cyklu stimulovat
(ha ha, i když zatím nevím, co mi doktor napíše). Bohužel se změnou CARu máme místo plánované měsíční pauzy dva měsíce pauzy… předpokládám, že kvůli tomu, že v Reprofitu mají narváno
(což je snad znamení, že jsou šikovní). Po konzultaci s Koudelkou si říkám, že by to třeba mohlo vyjít i během pauzy přirozeně, asi jsem blázen
. To je hrozný, jak člověk zjistí, že dítě hned tak nebude (a kolem mě všichni rodí), najednou se ten svět nějak zmenší nebo otočí naruby…
@Ladybug10493 píše:
Holky tak v sobotu me ceka rano opu, nekdo nejake rady???
Jake potrebujes?:-)
@jahoda 2 jen jsem nervozni, nevim co me ceka, jak dlouho to boli po odberu, za jak dlouho budou vajecniky zase v puvodnim rozmeru, atd
@jahoda 2 hezka fotka:) moc gratuluju
Ja dnes desaty den dělala test - negativní a začínám špinit:(, absolutně tomu nevěřím. Zvláštní je, že tentokrát mě to nevzalo - nebrečím, je mi to samozřejmě líto, ale asi po tom minulém týdnu došly slzy.
@novacek2014 dekuju.No muze to byt hnizdeni a az pote se ti muzou ukazat,nemusi se ukazat hned.@Lolitaa:www.emimino.cz/profil/lolitaa/ Dekuju
@Ladybug10493 Já jdu zítra taky na OPU, tak v tom alespoň nejsme samy
Kam chodíš?
@Ladybug10493 @1Anička1 Holky, zítra držím palce, ať vám to vyjde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď