IVF červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13536
15.8.13 15:19

Holky, co nás teď čeká ket - nechcete se o tom jít bavit sem - https://www.emimino.cz/…2013-160533/
Já jen, že tady to už není tolik aktuální a určitě ty nervíky budu zase ráda s někým sdílet.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jak je to s Prednisonem před ketem? To už se nedává? Já že dr. o něm nic neříkala a mám tu ještě jednu a půl krabičky. Tak jestli to třeba není lepší brát, pro jistotu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
15.8.13 16:13

@ajleenka Když já nejdu na KET ale zase na klasické 2. IVF (nezbyly mrazáčci) a tohle je diskuse pro KET :D teda podle toho, jak mi dopadne imunologie příští týden. První testy na potrácení mám negativní, tak snad to tak bude další týden a budu moci začít stimulovat :) Na co se bere Prednison?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
15.8.13 17:53

@merienka Ten právě potlačuje imunitu. Kdyby byl nějaký imunologický problém proti mimču, tak by to měl blokovat. U nás v caru ho dávají při ivf pro jistotu preventivně. Ale právě při ketu o něm nemluvila. Asi se zeptám, až tam budu volat kvůli ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.8.13 19:24

Ahoj, ja se rada pridam na dískusi o ketu! jinak s prednisonem mam velke zkusenosti, mela jsem pozitivni protilatky, abby ucinkoval, je treba jej brat min 4tydny pred Et, jinak je to spis placebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
15.8.13 19:31

@MR Tak myslíš, že ho mám začít brát? A jak jsi ho brala? Já minule 1 ráno a 1/2 večer. Ale nevím, zda ho tu mám dost na tak dlouho, asi spíše ne. Na ET půjdu počítám za 3 týdny, do caru tak za necelé 2 týdny, to by mi případně napsali další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.8.13 20:37

@ajleenka no počkej a ty jsi měla pozitivní buněčnou imunitu? pokud ne, tak to asi je zbytečné a ber to jak ti radí oni, já jí měla pozitivní a musím ho brát, v Podílí mi říkal mudr. Madár, je to velký odborník přes tohle, že je třeba ho brát min. ten měsíc předem a gumosex nebo sexovat jen v době ovulace, aby se to nedráždilo a beru 5mg denně, jednu tabletu… Prý když se to bere jen po dobu stimulace, tak to neublíží ani nepomůže… ale pokud to nemáš pozitivní, tak bych to neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
15.8.13 21:17

@MR Já ještě nemám imunologii vůbec dělanou, takže nevím. Dr. říkala, že jí kdyžtak uděláme, kdyby ani ket nevyšel, ale že když máme první přirozeně a celkem nedávno, tak by tam problém být neměl. A právě dr. mi o Prednisonu před ketem vůbec neříkala. Ale mám ho doma z toho ivfka, tak mě napadlo, že bych ho případně brala, pro jistotu. Ale asi to tedy nechám a až si budu volat do caru, tak se tam zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
15.8.13 21:39

@ajleenka ja prave cekam na vysledky z imunologie…pokud tam je problem, tak min. lecba je 3-4 tydny, to mi rikali na imun. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.8.13 22:00

Jo určitě se zeptej, nechci strašit, není to časté, ale kamarádka počala první dítě naprosto v pohodě a rychle a pak donosila, po 2 letech se začaly snažit o druhé a otěhotněla vždy rychle, ale následovaly asi 3 potraty, pak jí udělaly imuno, našly problém a po léčbě donosila a porodila syna… jenže to imuno je drahé vyšetření a bohužel ho dělají až po neúspěších většinou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí