Uhnízdění vajíčka

1575
2.7.13 22:58

Uhnízdění vajíčka

S polovičkou se snažíme o mimi. Nyní asi 9den po mám pocity píchání na pravé straně v oblasti podbříšku. Nikdy jsem toto neměla. Může to být uhnízdění vajíčka? :nevim: Díky za názory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
2.7.13 23:45

Muze. Ja testovaci maniak uz bych testovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
2.7.13 23:56

Ahoj taky jsem maniak :dance: zitra testni z rani moci. ale samodrejme jsme kazda jina a klidne to muze byt zahnizdeni. drzim pesticky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.7.13 00:37

Muze a nemusi, ale me takhle pichalo prave v zacatcich tehu. Testovala bych ale az po vynechane ms, at treba nejsi zklamana z biochemickeho tehotenstvi. Drzim palce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
3.7.13 08:27

No po pravdě řečeno mám teď obavy, zda testnout. Protože právě že kdyby se tam ukázaly // a nakonec z toho nic nebylo, tak by mě asi piclo. Takže asi počkám do předpokládané ms. Každopádně jsem si říkala, zda jsme to odhadli, protože podle folikulometrie měly prasknout zrovna v tom období. Snažíme se rok a půl a jsem na clostíku. Takže doufejme.Ale píchá mě v pravém podbříšku pořád, pobolívají bradavky. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
3.7.13 09:24

@lenusek11111 ahojky, jsem na tom podobně, jsem 8DPO a dva dny už mě píchá a bolí podbřišek, pobolívají prsa, ale to je u mě před ms normální. Držím palce ať ti to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
3.7.13 10:19
@Lulu85 píše:
@lenusek11111 ahojky, jsem na tom podobně, jsem 8DPO a dva dny už mě píchá a bolí podbřišek, pobolívají prsa, ale to je u mě před ms normální. Držím palce ať ti to vyjde :)

Děkuji. No já už mám to píchání trochu déle. Nevím přesně, ale určitě více než dva dny. Taktéž držím palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.7.13 11:50

@lenusek11111 taky to může být tím, že po ovulaci u vaječníku zůstala volná tekutina (po prasknutí folikulu), proto to pobolívání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
3.7.13 13:54

Ahoj holky…vznesu dotaz, který už tu asi padl několikrát:-) ale prostě mi to nedá…může cca týdenní bolení podbříška znamenat případné těhotenství-uhnizďování..? Břicho mě začalo bolet cca týden po ovulce ale už mě týden pobolívá..do toho sem tam citlivý prsa, ale jen někdy..ne permanentně…s přítelem se o mimi snažíme ale ne nijak vehementně…necháváme tomu volný průběh…spíš mě překvapilo, že sem nikdy takovéhle pocity a píchání v břiše neměla..:-) ms bych měla dostat cca za 7-10 dní…nemám předmenstruační bolesti nikdy-většinou prostě cítím, že to přijde..tohel není stejný pocit :roll: dííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
4.7.13 11:51

Ahoj. Jsem 32DC a men. nikde. 15deň proběhlo IUI a od 17dne zavadil Utrogestan. 2× TT vyšel negativne. Dle MUDr. mám dělat TT 8.7. Dneska jsem krátce a trochu zašpinila… nemůže to být uhnízďování?
Tak uvidím, ale co myslíte vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.3.14 09:47

Uhnízdění vajíčka?

:mavam: Ahojte holky mám na vás otázečku. Dva měsíce neberu prášky a zkoušíme s partnerem mimčo, dostat to mám až kolem 7.4 ale teď od 23.3 se mi ukázal na kalhotkách slabí nahnědlí výtok možná i trošku narůževělí. Ale opravdu je velice slabí za den jen čárka na spodním porádle zajímalo by mě jestli může jít o uhnídění vajíčka. :potlesk: :nevim: Test jsem si dělala dnes ráno ale vyšel negativní a ještě k tomu mám furt před ms…testuju pravděpodobně moc brzo. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
26.3.14 09:49

Může to být uhnízdění, může to být ovulace, může to být nějaká hormonální nerovnováha. Držím pěsti :palec:

edit- na test bude pravděpodobně opravdu dost brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.3.14 09:55

Nikdy jsem s nahnědlou čárkou na spodním prádle vzkušenost neměla…ani před ms ani v době ovulace=) Tak doufám že jde o mimčoo=))) myslela jsem že bych zítra zašla k dr ale test mi to neukázal. Ještě by mi to nějak narušila =D… :lol: :think: ale nachlazená nebo něco takového si myslím že je blbost to by určitě byl výtok mnohem intenzivnější atd..Děkuji za opověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
26.3.14 09:56

@Nikol S Ahojky, je to už dýl co jsem toto prožívala. Uhnizďování to být může, ale taky klidně cokoliv jiného. Když vysadíš prášky tak se tělo vrací k normálu a je spousta příznaků které moc nepochopíš. Bazální teplotu asi neměříš? Ta mě moc pomohla se vyznat v cyklu. Na test je fakt moc brzy, možná ani v den vynechání se ti neukáže poz. ale těhu být můžeš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.3.14 09:57

Měla jsem zamlklé těhotenství…tak doufám že teď třeba to není příznak mimoděložního tě+ěhu… :zed: :zed: :zed: :zed: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí