Neprůchodný vejcovod

Anonymní
2.7.13 14:19

Neprůchodný vejcovod

Ahoj z nedávné laparoskopie mi byl zjištět jeden vejcovod neprůchozí. Bohužel nevím zda se mi snažily vejcovod zprůchodnit nebo ne. Druhý mám prý naprosto v pořádku, a dle doktora by neměl být výraznější problém otěhotnět. Opakovaně jsem potratila a vždy jsem otěhotněla nejdéle do tří měsíců. Ale bohužel nevím jestli se mi ten jeden vejcovod nezneprůchodnil právě díky těm potratům. Moje otázka zní jestli neexistují nějaké bylinky nebo cokoliv jiného co by ten vejcovod zprůchodnit mohlo? a za jak dlouho se vám s jedním průchodným vejcovodem podařilo otěhotnět?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
346
2.7.13 14:38

Ahoj, tak s bylinkama na neprůchodnost ti neporadím, jestli teda nějaké jsou…myslela, jsem si, že se to řeší operativně, pokud je třeba…no ale každopádně, já mám funkční jen jeden vaječník takže situace podobná tvé a otěhotněla jsem hned a bez problémů, jakmile jsem vysadila ha :) U druhého prcka dokonce ještě rychleji, než jsme plánovali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.13 16:15

Je tu jeste nekdo kdo mi rekne jak to bylo u nej?

• Citovat
  • Upravit
Lucinda26
12.8.13 20:41

Ahojky já jsem už 3 měsíce po laparce a zatím nic, Zprůchodnovali mi vejcovody, měla jsem tam srust.Tak ted jen zkoušíme čekáme. myslím si, ale že si budu muset něčím pomoct. Nosifol nezabral, zkusím ted fytosoju, četla jsem, že celkem pomohla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex