Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikol S Ahojky, je to už dýl co jsem toto prožívala. Uhnizďování to být může, ale taky klidně cokoliv jiného. Když vysadíš prášky tak se tělo vrací k normálu a je spousta příznaků které moc nepochopíš. Bazální teplotu asi neměříš? Ta mě moc pomohla se vyznat v cyklu. Na test je fakt moc brzy, možná ani v den vynechání se ti neukáže poz. ale těhu být můžeš. ![]()
Měla jsem zamlklé těhotenství…tak doufám že teď třeba to není příznak mimoděložního tě+ěhu…
![]()
@majka 4 : Není to poprvé co jsem prášky přestala brát a jak říkám nikdy jsem s tímhle poznatkem na kalhotkách vzkušenost neměla…teď můžu jen doufat. O nemoc se žádnou taky zřejmě nejedná pač je to velmi slabí proužek na kalhotkách..a bez bolestí. ![]()
Budu ti držet pěstičky, hlavně se na to neupínej a brzy se budeš kulatit jedna radost. Dej vědět jak se to vyvíjí dál.
![]()
Tak jsem to po těhlech komentářích znovu dostala ale furt se snažíme tak doufám že tento měsíc už to bude jiné =/
držím všem pěstičky ![]()
Ahoj všem, rada bych se vas zeptala na vaše zkušenosti s uhnizdovanim vajíčka. Proběhlo u některé z vas bez spinění, krvácení, jakýchkoliv bolesti apod.? Zkratka, ze jste vůbec nezaregistrovaly, ze se něco děje. Nevím, kdy jsem přesně mela ovulaci, ale jsem tak 5-7 DPO. Mohlo by hnízdění teprve proběhnout? Děkuji Vám všem zkušenějším maminka a tehulkam.
@Anonymní píše:
Ahoj všem, rada bych se vas zeptala na vaše zkušenosti s uhnizdovanim vajíčka. Proběhlo u některé z vas bez spinění, krvácení, jakýchkoliv bolesti apod.? Zkratka, ze jste vůbec nezaregistrovaly, ze se něco děje. Nevím, kdy jsem přesně mela ovulaci, ale jsem tak 5-7 DPO. Mohlo by hnízdění teprve proběhnout? Děkuji Vám všem zkušenějším maminka a tehulkam.
K uhnízdění dochází v této době, takže už by se něco mělo pomalu dít. A těch, které nic necítí, bude spíše více než těch, které zaznamenají krvácení či si všimnou bolesti.
@Anonymní píše:
nikdy jsem neregistrovala, že se něco děje
myslím, že takových bude většina
@Anonymní píše:
jo, naprosto bez příznaků. Nepoznala jsem vůbec nic ![]()
Děkuji vám za zkušenosti. No vidíte a já myslela, že drtivá většina právě špiní nebo něco cítí. A ono ne.
Zacala jsem spinit a trochu krvacet 6den po pregnylu.Mate s tim nekdo zkusenost?
@Anonymní píše:
Děkuji vám za zkušenosti. No vidíte a já myslela, že drtivá většina právě špiní nebo něco cítí. A ono ne.
to neni pravda, ja myslela, ze sem to dostala,3.dny jsem spinila, bolely mne prsa a bolely mne vajecniky, pak sem zjistila, ze jsem tehotna!!Kazda to ma jinak!!
Pridam se do diskuze snad nevadi ja mam ted 15 dni pred ms a dnes jsem zacala spinit a mam bolesti vetsina zen a vsude kde jsem cetla to je uhnizdovani takze ja to mam treba bolestive jak kdyby mela uz prijit ms bolava prsa mam atd je mi blivno a omdlivam :'( jestli jsem tuhu to jeste nevim ale pokud ano tak by to bylo me 4 tehotenstvi a toto fakt neznam ![]()
Mam dotaz v patek jsem byla na iui od te doby me pobolivalo v podbrisku takove tlaky. vcera ni a dnes me boli bricho jak kdybych mela dostat ms a zada nevite muze to byt uhnizdeni vajicka? na pohmat me boli i bradavky.na test je brzy.