Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, jsem tu nová a zajímaly by mě vaše zkušenosti. Začali jsme se snažit o miminko, ale protože mám PCO, doktor mi hned napsal Clostilbegyt. dávkování 1-0-0. První měsíc jsem měla jeden folikul, ovulaci 13 DC a menstruaci po 32 dnech. Teď druhý měsíc byly folikuly dva, ovulace taky 13 DC. Teď jsem 13 dní po ovulaci a na testu nic není, takže druhý pokus taky nevyšel
Jde mi teď o to, že se po tom prášku necítím moc dobře, krom toho, že tloustnu, což mě deptá
tak mám různý nepříjemný projevy. A doktor mi říkal, že třetí měsíc zdvojnásobíme dávkování. Jenže já spíš uvažuju o tom, že ho vysadím. Myslíte, že když se to tak hezky nastartovalo a ovulaci mám, že po vysazení o ni zase nepřijdu? Chtěla bych zkusit nějakou přírodní variantu a pokusit se to udržet i bez hormonů. Anebo ho aspoň přesvědčit, jestli nemůžem nechat dávkování 1-0-0. Přece když to tak hezky funguje, proč to zvyšovat? Můj dotaz teda zní: mám šanci si tu „nahozenou“ ovulaci udržet, nebo po vysazení by zase nebyla? Děkuju a přeju všem hezký den. Já si trochu pobrečím nad negativním testem a jdu přemýšlet, co dál ![]()
Jinak tohle je můj úplně první příspěvek, ale chodila jsem sem i dřív, nasosala jsem tu spousty užitečných informací ![]()
Tak můj laický názor je, že pokud ti tohle dávkování zabírá a máš ovulaci, tak nevidím důvod, proč to zvyšovat
Jinak se taky říká, že po vysazení clostil pár cyklů ještě funguje, ale osobní zkušenost s tím nemám. A pokud bys chtěla něco přírodního, tak se používá jako náhrada clostilu fytosója, což je přírodní estrogen. Na emiminu o ní moc informací není, ale je diskuze na modrém koníkovi ![]()
Ahoj, můj příběh je na dýl
Ale clostik beru 2. měsíc, 1. Dávkování 1-0-0. Folikuly na to nereagovaly, ovu nebyla, tak jsem brala 1-0-1. Folikul je veliký, ovu ještě nevím. Ale i přes návaly atd chci v clostiku vytrvat. Než cěkat léta na zázrak, raději budu brát hormony… Ale to si musíš rozmyslet sama… ![]()
Mě dr. říkal, že ho dáme jen na 3 cykly a pak zkusíme něco jiného. nám se to povedlo při druhém cyklu. určitě bych vydržela…a to že přibíráš, z toho si hlavu nedělej, až se miinko povede přibereš ještě mnohem víc.
chce se to hlavně hodit do pohody, neřešit každé píchnutí a nedělat si testy hned druhý den po styku a vyvolávat duchy. ![]()
Děkuju Vám holky. Já jsem z toho taková nejistá. Kdybych tak věděla, jak to bude vypadat, když vysadím.. Ale třeba mi doktor řekne něco kloudnýho, budu mu dnes volat. I když pochybuju, že mě podpoří v přírodní léčbě
Lussye, s tím přibíráním máš pravdu, jenže když přibírám a mimino nemám, tak mě to deptá ještě víc, chápeš.. Snažím se tomu bránit, ale třeba dneska: i když jsem tušila, že se to nepovedlo, tak jsem doufala, test negativní a na váze zase kilo navrch, a to jsem šla spát hladová… hned si řeknu, že jsem tlustá a ještě neplodná ![]()
Já jsem vůbec taková cíťa, tušila jsem, že si to budu moc brát, a taky že jo. Pak se to má podařit, když všude píšou, že je to tolik o psychice..
@Anyny1 chápu, my jsme se dva roky snažili a pořád mě různě léčil a doléčoval a tak šla kila nahoru s tím, že jsem ani nevěděla, zda děti budu moc mít
brečet se mi chtělo už při pohledu na kočárek. ale chce to opravdu vydržet najít si cíl někde jinde a nadále se snažit. Nám se to podařilo, a kila co jsem před těhu nabrala jsou dole, né zadarmo, byla to dřina a jsou…no a teď vlistopadu jdu znóvu k dr pro clostík na podporu…a ano zase přiberu, ale budu z toho mít dalšího roštáka kvůli kterým to stojí. ![]()