Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli si připadá jako bejk, tak to si fandí, měl by si připadat jako vůl.
Promiň, muselo to ven.
Musí to být pro tebe hrozné.
Bohužel chlapi jsou někdy hovada. Denně děkuji bohu že jsem potkala toho svého.
Tak tohle je opravdu smutné já bych s takovým chlapem dítě nechtěla, tohle není dobrý do budoucna. Nevím, kolik ti je let, poku kolem dvacítky, tak bych asi chvilku počkala, třeba sám usoudí, že to zvoral a že jestli tě miluje, udělá vše. Kdyby ti bylo víc , tak bych mu zamávala, tobě utíká čas. Tak to je můj názor ![]()
TO je hodně velká sprostota na hodně citlivým místě, ale věřím že nic se nejí tak horký jak se to uvaří. Třeba se to „pánovi tvorstva“ ještě uleží v hlavě uvidíš no.
I když když se pořád přirovnává k tomu skotu, asi s ním mám něco společného
bez urážky..
A jestli to není tajemství, proč musíš na IVF? Překvapuje mě, že jsi to věděla takhle dopředu.
@Tadelka píše:
Tak tohle je opravdu smutné já bych s takovým chlapem dítě nechtěla, tohle není dobrý do budoucna. Nevím, kolik ti je let, poku kolem dvacítky, tak bych asi chvilku počkala, třeba sám usoudí, že to zvoral a že jestli tě miluje, udělá vše. Kdyby ti bylo víc , tak bych mu zamávala, tobě utíká čas. Tak to je můj názor
..ahoj.moc mě to mrzí,že jste měli takto ošklivou výměnu názorů a připadne mi,že prostě nechce a ne že by si připadl jako semenej bejk..zase na jednu stranu ho chápu,pro chlapy to je strašně těžké a já svému manželovi musela být dost oporou,když chodil na odběry,nebylo to pro něj jednoduché..zkus mu dát čas,třeba se umoudří a kdyby náhodou ne,tak bych asi neváhala,buď ukončit vztah nebo si najít dárce,ale každopádně se akorát takhle budeš trápit a nepovede to k ničemu dobrému…
proboha, on se jednou udělá do kelímku a tím to pro něj hasne a to ti předhazuje jako že se „obětuje“??!! to už je fakt síla
kdyby to aspoň teda podal jako že se obětujete oba - vždyť tebe to bude stát mnohem víc obětování, nejen mateřství, ale už samotný početí
vždycky když čtu o chlapech, co nepůjdou na spermio, radši budou bezdětní apod. tak bych je hnala vidlema
kolik toho obětují a vytrpí holky, co zjišťují, proč nemůžou otěhotnět přirozeně a oni si to nedokážou jednou udělat
protože co kdyby se ukázalo, že nejsou takoví býčci, jak si mysleli. ó bóže…
kdy už se konečně chlapi začnou chovat jako chlapi??
![]()
uf, promiň, tohle ti asi nepomohlo, ale já se nad tím tvým fakt rozčílila
držím palce, ať to dopadne dobře
ať už to znamená cokoliv. protože opravdu nevím, co v takové situaci poradit
Promiň, ale to je jak scéna z blbého filmu
Jsem po IVF a kdyby mi tohle řekl můj chlap, tak ho pošlu do pr..... a naprosto souhlasím s @Tadelka
Chlap se obětuje, ale žena se u toho obětuje mnohem víc, škodí svýmu zdraví-hormony, léky,.....Když jsme s manželem toto podstupovali narovinu jsme si řekli, že si nebude vyčítat, že jeden z nás je ten kde je chyba a kvůli čemu nemůžeme mít ty děti. Že to bude brát tak, že je to vlastně normální početí-tak nebo tak, spermie a vajíčko se musí spojit.
O tom, že jsem jak kráva na inseminaci jsem si vyslechal ze strany rodičů, odsuzovali tento způsob až do doby, kdy jsem skutečně otěhotněla a jim se narodil vnouček ze zkumavky. Nikdy jsem už od nich neslyšela, že je z umělýho, mají ho rádi. Naopak jim to otevřelo oči a koukají i na dokumenty o IVF, což by dřív nikdy nesledovali. Obdivují jak ten svět pokročil, že dokáže pomoci neplodným párům.
Myslím, že i tvůj manžel až pojede s tím kočárkem, kde bude to zkumavče ležet si bude říkat, že byl vůl. Určitě mu to otevře oči a smíří se s tím, jen co miminko uvidí poprvé na ultrazvuku jak se tam hýbe.
Každopádně neodsuzuji ani jeho, je to těžký pro oba, když člověk vidí jak všichni kolem děti v pohodě mají a člověk do toho investuje mrak peněz, času a nervů.
Držím palce
Je mi už 34,bohužel,takže žádná mladice nejsem
Že jednou budu muset na IVF vím už od svých 27 let.Strašně mě zklamal a on argumentuje tím,že to je jen jeho názor a řek mi jak to cítí na což má právo
a což měl říct hned na začátku vzahu,abys věděla,do čeho jdeš!
@Anonymní píše:
Je mi už 34,bohužel,takže žádná mladice nejsemŽe jednou budu muset na IVF vím už od svých 27 let.Strašně mě zklamal a on argumentuje tím,že to je jen jeho názor a řek mi jak to cítí na což má právo
předpokládám,že by se spoohlídla po někom,pro koho to nebude problém… ![]()
Chce mít vůbec dítě?
Sexovat jen tak to jo,ale jak to začne být nepohodlný,tak najednou mu to vadí
Vážně by si neměl připadat jako plemenný býk,ale jako vůl
![]()
@Anonymní píše:
Je mi už 34,bohužel,takže žádná mladice nejsemŽe jednou budu muset na IVF vím už od svých 27 let.Strašně mě zklamal a on argumentuje tím,že to je jen jeho názor a řek mi jak to cítí na což má právo
IVF není procházka růžovým sadem a je to opravdu velký nápor na psychiku. Pokud k tomu přistupuje takhle už teď, myslím, že to nezvládnete. Mám s tím vlastní zkušenosti. Já měla štěstí na super chlapa, který to bere jako záležitost dvou a musím říci, že nás to po těch letech snažení naopak zblížilo. Pokud by jeden nebyl 100% přesvědčený o tom, co dělá, tak to dřív, nebo později nabourá váš vztah a pak by to odneslo případně i Vaše dítě ![]()
S přítelem jsme spolu 3,5roku a podotýkám,že od samýho začátku našeho vztahu jsem mu na rovinu řekla,že nemůžu mít děti přirozenou cetou a jednou budu muset podstoupit IVF.On na to nic neřek,ale čím víc jsme o dítěti mluvili,tím víc mi přišlo že to odsouvá a hledá důvody a výmluvy aby to oddálil.Včera večer mi při výměně názorů řek,že se pro mě teda obětuje