IVF - chlap se bude obětovat

Anonymní
22.5.12 15:17

IVF-chlap se bude obětovat

:mavam: Doufám že pochopíte,proč anonymně :oops:
S přítelem jsme spolu 3,5roku a podotýkám,že od samýho začátku našeho vztahu jsem mu na rovinu řekla,že nemůžu mít děti přirozenou cetou a jednou budu muset podstoupit IVF.On na to nic neřek,ale čím víc jsme o dítěti mluvili,tím víc mi přišlo že to odsouvá a hledá důvody a výmluvy aby to oddálil.Včera večer mi při výměně názorů řek,že se pro mě teda obětuje 8o :cert: Do mě vjel vztek,zasáh mý citlivý a bolavý místo,zažila jsem docela šok,křičela jsem na něj a pohádali jsme se - cítím se jako totálně neschopná,ani snad neví jak mi tím ublížil.Utekla jsem do ložnice totálně zhroucená a on spal v obýváku.Myslela jsem že za mnou přijde a omluví se,že to jen řek v návalu emocí,ale stál a stojí si za tím.Prý si připadá jako dárce semene,plemennej bejk,ale že to pro mě teda udělá 8o :cert: Já myslela,že si mimi pořídíme jako milující rovnocenný partneři,ne že se jeden pro druhýho musí obětovat :nevim: :zed: Za těchto okolností s ním dítě mít nechci,nechci žít s pocitem viny nebo čeho,že se pro mě někdo musel obětovat 8o Vůbec to nechápu,ještě včera padlo že je to jak když jde kráva na inseminaci :,( :cert: Je mi hrozně zle,smutno.....Mám pocit,že on by se s tím nikdy nedokázal vyrovnat,že by naše dítě bylo počato zrovna tímto způsobem,že to v něm pořád bude,že to dělá jen a jen kvůli mě :,( Nevim jak se k tomu postavit a co dál?Nedovedu si představit vozit kočárek a dívat se na dítě s pocitem,že se jeho tatínek musel JEN obětovat.Hrozně mě to zklamalo a cítím se dost bídně :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3157
22.5.12 15:20

Jestli si připadá jako bejk, tak to si fandí, měl by si připadat jako vůl.

Promiň, muselo to ven.
Musí to být pro tebe hrozné. :hug: Bohužel chlapi jsou někdy hovada. Denně děkuji bohu že jsem potkala toho svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
22.5.12 15:22

Tak tohle je opravdu smutné já bych s takovým chlapem dítě nechtěla, tohle není dobrý do budoucna. Nevím, kolik ti je let, poku kolem dvacítky, tak bych asi chvilku počkala, třeba sám usoudí, že to zvoral a že jestli tě miluje, udělá vše. Kdyby ti bylo víc , tak bych mu zamávala, tobě utíká čas. Tak to je můj názor :palec:

• Citovat
  • Upravit
24603

To je teda pěknej blb :( :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365

TO je hodně velká sprostota na hodně citlivým místě, ale věřím že nic se nejí tak horký jak se to uvaří. Třeba se to „pánovi tvorstva“ ještě uleží v hlavě uvidíš no.
I když když se pořád přirovnává k tomu skotu, asi s ním mám něco společného :think: bez urážky..
A jestli to není tajemství, proč musíš na IVF? Překvapuje mě, že jsi to věděla takhle dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
@Tadelka píše:
Tak tohle je opravdu smutné já bych s takovým chlapem dítě nechtěla, tohle není dobrý do budoucna. Nevím, kolik ti je let, poku kolem dvacítky, tak bych asi chvilku počkala, třeba sám usoudí, že to zvoral a že jestli tě miluje, udělá vše. Kdyby ti bylo víc , tak bych mu zamávala, tobě utíká čas. Tak to je můj názor :palec:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
22.5.12 15:25

..ahoj.moc mě to mrzí,že jste měli takto ošklivou výměnu názorů a připadne mi,že prostě nechce a ne že by si připadl jako semenej bejk..zase na jednu stranu ho chápu,pro chlapy to je strašně těžké a já svému manželovi musela být dost oporou,když chodil na odběry,nebylo to pro něj jednoduché..zkus mu dát čas,třeba se umoudří a kdyby náhodou ne,tak bych asi neváhala,buď ukončit vztah nebo si najít dárce,ale každopádně se akorát takhle budeš trápit a nepovede to k ničemu dobrému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
22.5.12 15:26

proboha, on se jednou udělá do kelímku a tím to pro něj hasne a to ti předhazuje jako že se „obětuje“??!! to už je fakt síla :( kdyby to aspoň teda podal jako že se obětujete oba - vždyť tebe to bude stát mnohem víc obětování, nejen mateřství, ale už samotný početí

vždycky když čtu o chlapech, co nepůjdou na spermio, radši budou bezdětní apod. tak bych je hnala vidlema :cert: kolik toho obětují a vytrpí holky, co zjišťují, proč nemůžou otěhotnět přirozeně a oni si to nedokážou jednou udělat :roll: protože co kdyby se ukázalo, že nejsou takoví býčci, jak si mysleli. ó bóže…

kdy už se konečně chlapi začnou chovat jako chlapi?? :cert: :cert:

uf, promiň, tohle ti asi nepomohlo, ale já se nad tím tvým fakt rozčílila :( držím palce, ať to dopadne dobře :hug: ať už to znamená cokoliv. protože opravdu nevím, co v takové situaci poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
22.5.12 15:26

Promiň, ale to je jak scéna z blbého filmu :zed: Jsem po IVF a kdyby mi tohle řekl můj chlap, tak ho pošlu do pr..... a naprosto souhlasím s @Tadelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
22.5.12 15:27

Chlap se obětuje, ale žena se u toho obětuje mnohem víc, škodí svýmu zdraví-hormony, léky,.....Když jsme s manželem toto podstupovali narovinu jsme si řekli, že si nebude vyčítat, že jeden z nás je ten kde je chyba a kvůli čemu nemůžeme mít ty děti. Že to bude brát tak, že je to vlastně normální početí-tak nebo tak, spermie a vajíčko se musí spojit.

O tom, že jsem jak kráva na inseminaci jsem si vyslechal ze strany rodičů, odsuzovali tento způsob až do doby, kdy jsem skutečně otěhotněla a jim se narodil vnouček ze zkumavky. Nikdy jsem už od nich neslyšela, že je z umělýho, mají ho rádi. Naopak jim to otevřelo oči a koukají i na dokumenty o IVF, což by dřív nikdy nesledovali. Obdivují jak ten svět pokročil, že dokáže pomoci neplodným párům.

Myslím, že i tvůj manžel až pojede s tím kočárkem, kde bude to zkumavče ležet si bude říkat, že byl vůl. Určitě mu to otevře oči a smíří se s tím, jen co miminko uvidí poprvé na ultrazvuku jak se tam hýbe.

Každopádně neodsuzuji ani jeho, je to těžký pro oba, když člověk vidí jak všichni kolem děti v pohodě mají a člověk do toho investuje mrak peněz, času a nervů.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.12 15:29

Je mi už 34,bohužel,takže žádná mladice nejsem :oops: Že jednou budu muset na IVF vím už od svých 27 let.Strašně mě zklamal a on argumentuje tím,že to je jen jeho názor a řek mi jak to cítí na což má právo

• Citovat
  • Upravit
2827
22.5.12 15:30

a což měl říct hned na začátku vzahu,abys věděla,do čeho jdeš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
22.5.12 15:31
Pokud tě miluje tak to podstoupí ikdyž nerad a uvidíš, že až bude mimčo na cestě tak se tomu bude smát.
@Anonymní píše:
Je mi už 34,bohužel,takže žádná mladice nejsem :oops: Že jednou budu muset na IVF vím už od svých 27 let.Strašně mě zklamal a on argumentuje tím,že to je jen jeho názor a řek mi jak to cítí na což má právo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
22.5.12 15:32

předpokládám,že by se spoohlídla po někom,pro koho to nebude problém… :nevim:
Chce mít vůbec dítě?
Sexovat jen tak to jo,ale jak to začne být nepohodlný,tak najednou mu to vadí :twisted: :cert: Vážně by si neměl připadat jako plemenný býk,ale jako vůl :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
22.5.12 15:33
@Anonymní píše:
Je mi už 34,bohužel,takže žádná mladice nejsem :oops: Že jednou budu muset na IVF vím už od svých 27 let.Strašně mě zklamal a on argumentuje tím,že to je jen jeho názor a řek mi jak to cítí na což má právo

IVF není procházka růžovým sadem a je to opravdu velký nápor na psychiku. Pokud k tomu přistupuje takhle už teď, myslím, že to nezvládnete. Mám s tím vlastní zkušenosti. Já měla štěstí na super chlapa, který to bere jako záležitost dvou a musím říci, že nás to po těch letech snažení naopak zblížilo. Pokud by jeden nebyl 100% přesvědčený o tom, co dělá, tak to dřív, nebo později nabourá váš vztah a pak by to odneslo případně i Vaše dítě :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky