Zrušení svatby před termínem

324
21.5.12 23:26

Zrušeni svatby před termínem

Ahojky holky, včera nás zasáhla velmi nepříjemná životní situace a jsme ted s přítelem 10dní před termínem svatby nuceni Vše zrušit;-((((((( Nenajde se tu někdo, kdo zažil podobnou velmi nepříjemnou situaci a zkusíme moji bezmoc se mnou lepé překonat…je mi moc smutno, ale kvůli polovičce musím být silná!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2885
21.5.12 23:50

ahojky, je pravda že mě se to málem stalo taky (kvůli tchyni) a copak se stalo u vás? :roll: my jsme nakonec svatbu nezrušili… ale taky už to bylo nahnutý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
22.5.12 00:00

Bráška přítele měl vážnou autonehodu a bojuje o život:-((((( Je to strašnej pocit.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
22.5.12 00:06

:hug: :hug: no tak se vemete dyl. na tom prece nezalezi. na svatbe se maji lide bavit, je to tak urcite lepsi. ted je nejdulezitejsi aby byl priteluv bratr v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.12 00:55

Mojí kamarádce 2 dny před svatbou umřela maminka a zrušili to. Všichni to pochopili. Vzali se asi o půl roku později a nikomu to nevadilo. V tomto stresu byste si to stejně neužili vy ani rodina.

• Citovat
  • Upravit
aliceh82
22.5.12 07:23

souhlasím svatba by měla být radostná událost a vy máte myšlenky úplně jinde… hlavně ať se dá do kupy! a vy třeba za půl roku máte krásnou svatbu!!! jinak zkušenost nemám, záleží co všechno máte zařízené - fotograf, cukroví atd. to bych všechno obvolala a asi pokud to mělo být ve velkém, tak udělala nějakou decetní antipozvánku, kterou bych rozeslala… na úřadě jim to bude jedno. Určitě na tom budete trochu ztrátoví, že třeba nevrátí zálohu za šaty, ale všechno je jen o lidech… takže přeju hodně štěstí na brzké uzdravení a štěstí na hodné lidi

• Citovat
  • Upravit
14856
22.5.12 08:12

To me moc mrzi :hug: , nam na svatbe zkolaboval dedecek a volali jsme rychlou, hostina se nesla v dost divnem duchu, nastesti ho jeste ten den pustili domu a cestou se stavil nam zamavat.

drzte se, svatbu zruste, popros treba svedkyni, jestli neni z rodiny at ti s tim pomuze, aby jsi na to nemusela tolik myslet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
22.5.12 08:27

Souhlasím s názory, které již tady padly, přeji hlavně mnoho sil, ať to budoucí švagr zvládne. Co se týče zrušení svatby, myslím, že to nemusí být ani ztrátové, pokud všude vysvětlíte, že jen svatbu odkládáte, ne úplně rušíte a že budete v novém termínuy spolupracovat s nimi, myslím, že za zrušení nic nebudou chtít. Přeci jen jsou to taky lidé a určitě mají srdce na pravém místě, jinak by svatby nedělali :)
Svatba bude a určitě si ji užijete mnohem lépe než nyní :) přeji ještě jednou mnoho sil pro všechny!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
22.5.12 10:06

Švagr zrušil také svatbu - umíral tchán, sice jsme všichni věřili, že se z toho dostane, ale bohužel na konci července zemřel a v srpnu měla být původně svatba. Moc mě to mrzí, doufám, že bude budoucí švagr v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
22.5.12 11:32

Kočko, to mě moc mrzí, autonehoda je příšerná věc - u mě to ale změnilo celý život, díky autohavarii co se stala, jsem se zase vdala ja.. :)
Ted jen drzim psticky aby svagr byl co nejdříve v pohodě.. :-) a co se týká svatby, tu klidně odložte, ale pokud by jste měli pozvaný hosty až já nevim odkud, tak je dobrý jim to dát vědět co nejdřív..;) na úřadě vám termín posunou a myslím si že je možné že se domluvíte i že ta záloha bude platit na zašší termín.. a co se týká šatů.. pokud je máš koupené, tak ve skříni vydrží.. a pokud je máš mít půjčené tak určitě nějaká domluva bude!! A co se týká toho co si budou myslet v rodině o posunutí svatby, tak si myslím že to pochopí.. :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.5.12 22:24

Tak to vypadá na prd:-( Myslím se švagrem:-(((( Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
30.5.12 23:21

Odložte tedy termín, pokud se na tomto rozodnutí oba schodujete. Já bych to odložila a v situaci, která nastala vás přeci nikdo nemůže odsuzovat, ale držet palečky, ať to vše dobře dopadne ;)

Hodně štěstí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
2.6.12 12:07

Konec plánů, co teď?

Ahojky holky,
potkalo mě ted dost nepřijemné životní období:-( A vůbec se s tím sama neumím poprat…
Poslední dobou se mi v osobním životě moc dařilo, v roce 2010 se nám narodil syn, doma naprostá spokojenost a jediné co nám chybělo byla svatba. A tak jsme letos v lednu začali plánovat, vše šlo perfektně, úplně jsme tím žila, přeci jen pro ženskou na mateřský konečně nějaké roztýlení. Jenže 10dní před svatbou měl švagr(bratr přítele) velmi vážnou dopravní nehodu a tak nezbývalo než svatbu zrušit:-((( Ikdyž zklamání bylo obrovské přála jsme si, aby to švagr zvládl a třeba v září jsme to všichni oslavili společně. A tak jsme se na to trošku upnula a tajně se těšila na svatbu v září. Jenže včera, byl den „naší svatby“ a všechno to na mě šíleně dolehlo......švagr je tom stále velmi špatně, do toho mi v uterý omaridil syn(šíleně vysoké teploty, které neustávaly) a večer mi ještě řekl přítel,že letos určitě svatba nebude:-((( Teď sedím celé dny doma s prďolou a modlím se, aby už byl zdravý a nebylo to nic vážného. No a polovička? Na chlapa je toho přeci hodně, tak se musí odreagovat, a tak šel na tenis.
Snažím se být silná, ale už mi dochází síly… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
2.6.12 12:11
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
2.6.12 12:13

Ach joo.. koukám, že máš doma stejně empatického chlapa jako já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí