Deprese, nebo zlomené srdce?

Anonymní
21.5.12 13:20

Deprese?nebo zlomené srdce?

Ahojky nevim kam to mám zařadit,zajíma mě zda jsou to deprese nebo jen zlomené srdce.Rozešel se semnou přitel 40 let(našel si jinou)kterého miluji víc než život bohužel mám černé myšlenky,nic mě nebaví nic mě neteší,jsou dny kdy jsem v pohodě směju se bavím,ale padne večer nebo druhy den a je to tu zase,nic nesním jen kouřím,a plaču,poradtě prosím je mi 24 let,mám 4 letou dcerku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54030
21.5.12 13:34

Ahoj,napiš mi SZ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
21.5.12 13:37

Podle me je to zlomene srdce.Pamatuji si,kdyz me nechal pritel Tyden jsem jen lezela,nic nejedla,pomalu se ani neumyla.byla ze me troska,az kamaradku to prestalo bavit a vzala to do svych rukou.
Mas dcerku,tak se musim vzchopit.Zivot jde dal a jednou uz si na tu dobu ani nevzpomenes,ja diky tomu rozchodu poznala sveho nynejsiho manzela.A jsme spokojena rodina…
Vse ma nejaky smysl,zivot pro tebe chysta neco lepsiho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
21.5.12 13:44
@sara1000 píše:
Pamatuji si,kdyz me nechal pritel Tyden jsem jen lezela,nic nejedla,pomalu se ani neumyla.

Jenom týden :?: Já byla z rozchodu se svou první velku láskou, po 7 letech vztahu hotová ještě celý další rok :,(

Ale je to přesně tak, život jde dál a až kvůli dceři se musíš vzchopit, a uvidíš, že slunce opět vysvitne a přijde i nová láska :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.5.12 13:44

Asi je to zlomené srdce :think: ale uvidíš bude líp máš dcerku ta tě potřebuje tak se dej dohromady a rozhlídni se někde na tebe čeká někdo další možná ne hned ale určitě jsi mladá máš to ještě před sebou a on za to nestál když Vás nechal jsou to řečí který ti přijdou jako fráze ale je to tak a bude zase dobře e třeba i líp uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.12 13:46

Ahoj tohle znám. Pocit prázdnoty, strach z budoucnosti, jak budeš vše zvládat.
taky jsem nejedla, nespala, vykouřila snad krabku denně a hlavu měla plnou jen toho.
Ono se moc poradit nedá. Snad jen kdyby to trvaloo moc dlouho a cítila jsi, že už to není normální, navštiv psychologa, uleví se ti..

• Citovat
  • Upravit
24379
21.5.12 13:48

Přebolí to,jsi mladá a máš dcerku :srdce: Chce to čas,pak se jen tomu pousměješ jak jsi byla z toho hotová.Opravdu tě čeká něco lepšího!Myslím si,že chyba byla i věkový rozdíl a moc ses na něho upla.Držím palce,ať to přebolí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
21.5.12 13:56
@Katrinka píše:
Jenom týden :?: Já byla z rozchodu se svou první velku láskou, po 7 letech vztahu hotová ještě celý další rok :,(Ale je to přesně tak, život jde dál a až kvůli dceři se musíš vzchopit, a uvidíš, že slunce opět vysvitne a přijde i nová láska :hug:

Tak treba bych tam lezela jeste ted,kdyby se me neujala kamoska. :lol:
Nechci si z toho delat legraci,presne si pamatuji ty obecne fraze,zivot jde,on ti za to nestal atd…Mne to slo jednim uchem tam a druhym ven a myslela jsem si,ze zivot konci a on neskoncil.Nastesti…
Bude lepe,uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.5.12 13:57

ja myslim, ze hodne zalezi jak je to dlouho…pokud to nejaka normalni doba (kazdy ji mame individualni), tak je to neprijemne, ale normalni a melo by to prebolet, pokud to trva dlouho, nelepsi se to, nezabavi te nic co te driv tesilo, zasahuje to do normalniho chodu zivota (v podstate fungujes jak robot kvuli dceri), muze to byt deprese, trebas v pocatecnim stadiu, a tu chce nejak lecit…nekdy staci si parkrat promluvit s psychologem, nekdy jsou potreba leky, nekdy pomuze neco prirodniho.

Ale bohuzel rady, vzchop se kvuli dceri ti moc nepomuzou a muzes se do toho pekne zamotat.

Rozchod je jednim z velkych stresoru a u nekterych jedincu depresi spustit mohou. ;)

Drzim palce at je to ta prvni varianta bude se to lepsit samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.12 14:00

Už to trvá pul roku.Před dcerkou se snažím držet snažíme se chodit na výlety,chodíme ven,ale myšlenkama jsem jinde.Vubec necitim hlad,jsem hubená,když už jsem s přateli kamaradky tak jsem v pohodě,ale jak přijdu domu nebo jsem sama tak je to špatný,nebavilo mě a nebaví žit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.12 14:04

Když si představím jak je s ní,jak sní spí,chodí ven bolí to strašně moc.Má v péči dcerku s kterou jsem si rozuměla chtěla jsem je moc.Radši zustanu sama.

• Citovat
  • Upravit
3011
21.5.12 14:22

Nejdůležitější pro Tebe je srovnat si to v hlavě a „přeprogramovat“ se, prostě ho nech ze sebe odejít, vyčistit se od něj. Vím, zní to zvláštně, ale věř mi, že to funguje :palec: Případně pošli SZ, podrobněji Ti popíšu, jak na to, krok po kroku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.5.12 14:25

No me to prijde uz tak na hrane teda :(

preprogramovani mysli to chce, me treba dost pomohl psycholog (o rozchod ale neslo), ale neco podobneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.5.12 14:28

Já ti neporadím, sama jsem se v tom kdysi taky plácala. Nejedla, nespala, kouřila :roll:
Jen mě zaráží, jak jsou chlapi schopni s ženskou zacvičit. A jestli si vůbec zaslouží, abychom se kvůli nim tak trápily, zvlášť pokud utečou s jinou :zed:

Doufám, že mě to už nikdy nepotká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.12 14:53

děkuju vám všem jste zlatíčka :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie