Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No zavařila sis dobře, ale měla by sis rozmyslet, co vlastně chceš a co cítíš a pokud už to s ním nechceš dávat znovu do kupy, tak bys mu to asi měla jasně dát na jevo. Není to vůči němu moc hezké od tebe… ![]()
pokud bych s ním opravdu nechtěla nic mít řekla bych mu to jasně co nejdřív, čím více to budeš protahovat tím hůř
Musíš mu říct, že tou „událostí“ se nic nezmění a stále zůstáváte jen přáteli. Říct mu to polopaticky musíš, jinak to nepochopí.
Jo rict mu to a rychle.Cim dele to budes odkladat,tim vic nadeji on do toho bude vkladat a vysvetlovani bude o to horsi.
Natvrdo bych mu to řekla, kolikrát bych byla vděčná, kdyby to někdo řekl kdysi mě. Prostě mu řekni, že sex byl super, ale ať od toho nečeká nic víc, rozhodně ne to, že se k sobě vrátíte.
taky bych mu řekla ,že sex dobrý ,občas možná ,ale nic víc ,že se nechceš vrátit do starých kolejí ..a uvidíš jak to vezme ..třeba se to tim vyřeší samo ..
@Lonette píše:
Natvrdo bych mu to řekla, kolikrát bych byla vděčná, kdyby to někdo řekl kdysi mě. Prostě mu řekni, že sex byl super, ale ať od toho nečeká nic víc, rozhodně ne to, že se k sobě vrátíte.
Bojím se, že když mu to řeknu, bude na mě hodně naštvaný a na nějaké kamarádství nebo aspoň dobré vztahy kvůli dítěti můžu zapomenout. Je mi to líto, protože zas na druhou stranu nechci, aby to tak dopadlo, že se spolu nebudeme zase bavit vůbec. Co když to někomu vykecá a pomluví mě? Budu vypadat jak nějaká …, no co potom, ach jo.
No tak nasvany bude o to vic,pokud s tim bude otalet a ani bych se mu nedivila.Davas mu tim plane nadeje.Chce to rychle vysvetlit,jak se veci maji.
@JayLee to já bych klidně vstoupila
ale mě by na místě toho chlapa vadilo to, že kdybychom spolu spali a já to pobrala tak, že jsme zase spolu chtěla bych, aby mi to to ten druhý řekl přímo, at si nedělám naděje a ze sebe blba… ![]()
Můžeš mu to říct slušně, spíš jemu vnuknout myšlenky typu „Zlato, vždyť víš, jak si se mnou byl nešťastný, teď jsi spokojený, protože si sám, proto byl dobrý i ten sex, ale jen si vzpomeň,jaké to bylo, když jsme žili spolu, oba jsme byli nešťastní.“
Já se držím hesla..Nikdy nevstupuj 2× do stejné řeky..takže sexík dobrý a ostatní bych neřešila
![]()
@JayLee však já neříkám, kdyby se domluvili jen na tom jednom
že to jinak nebudou hrotit…taková vzájemná výpomoct nebo jak to nazvat…průser je když to jeden bere jinak…to se mi stalo mockrát
![]()
zakladatelko třeba tě příjemně překvapí a to že tě poplácá a tak ..třeba si tím říká " o nášup"
jen neví jak to bereš ty, prostě dokud s ním nepromluvíš nebudeš vědět ![]()
Sdílím názor, řící mu to hned, že žádný váš vztah pobnovovat nechceš a ani nehodláš. Protože čím déle budeš otálet může ti dělat ještě naopak i nepříjemnosti a být dotěrný. Podle toho co píšeš, vypadá to, že on už to bere jako hotovou věc, že se k sobě vrátíte.
Ahoj holky, stala se mi taková věc. Už docela dlouho nejsem s bývalým přítelem. Měli jsme ve vztahu dost problémy - radši nerozebírám, ale o to nejde. Máme spolu malé dítě a ze začátku jsme se dost hádali kvůli tomu, kdy si ho bude brát atd. Já jsem teď ale sama a poslední dobou jsme se sblížili. Chtěla jsem být spíš kamarádka, jenže minulý týden byl u mě na kafe, nějak se to zvrtlo a spali jsme spolu. Bylo to super, ale já se k němu nechci vracet, mám z toho strach, jak by to dopadlo. Kdyby to mělo být jen tak nezávazně, tak mi to nevadí, jenže on se se mnou od té doby chce často vidět, chodí za mnou a chová se, jako bychom měli být zase spolu, sem tam si dáme pusu nebo mě plácne po zadku, ale já prostě nevím, jak mu říct, že se k němu nechci vracet, aspoň ne teď, protože to tak prostě necítím, chci být sama a srovnat si všechno v hlavě. On mi pořád říká, jak mě miluje a tak. Co byste dělali? Hlavně nesuďte,prosím, vím, že jsem to neměla dělat, ale to už je teď stejně jedno, že?