Mám prozradit svou nevěru?

Anonymní
19.5.12 20:31

Mám prozradit svou nevěru?

Ahoj holky, omlouvám se za a anonym, ale pochopíte. Před třemi lety jsme měli s manželem ošklivou krizi a šli od sebe. Já se odstěhovala a uvažovali jsme rozvod. Já si našla přítele, bydlela jsem s ním. Pak jsme se ale s manželem dohodli, že to ještě zkusíme a stalo se. Lituju toho co jsem udělala, ale zároven nás to posunulo o hodně dopředu. Nyní mi širší rodina po hádkách vyhrožuje, že manželovi vše řekne a já nevím, jestli to nemám udělat jako první? Co byste dělaly na mém místě? Prosím, neodsuzujte. Vždy jsem tvrdila, že bych nevěrná být nemohla, ale s manželem jsme se hodně moc odcizili, on pracoval v zahraničí a vídali jsme se jen o vákendech, kdy jsem prala, uklízela nakupovala a vztah šel do háje.Nevím co ted. Manžel něco tuší, protože si s ním chtějí promluvit a já nevím, jestli toho kostlivce nemám vytáhnout sama. Máme dvě děti a manžel nevěruju odsuzuje a vždy říkal, že by s takovým být nemohl.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
19.5.12 20:33

A jak dlouho jste byli od sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
19.5.12 20:34

Pokud to bylo v dobe kdy jste byli od sebe, tak bych to jako neveru nebrala, vzdyt jste se chteli rozvest. Asi bych mu to vyklopila sama, je to lepsi, nez aby se to dozvedel od nekoho jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.12 20:34

Ewulle017: Krize byla asi třičtvrtě roku, začínalo to pomalu a pak se to prohlubovalo a prohlubovalo. Sama jsem bydlela asi 3 měsíce. V tu dobu jsme spolu ani nespali, nic.A já se prostě zamilovala jinde no.

• Citovat
  • Upravit
10639
19.5.12 20:35

A manzel to nevedel,ze bydlis u pritele? Bydlela jsi tam s detma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.5.12 20:35

Asi bych mu to rekla sama prvni. byli jste od sebe,ne? to podle me neni nevera. pokud jste se defakto rozesli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
19.5.12 20:36

No, když to ví rodina, která mu to chce navíc prozdradit, tak bych s tím asi vyrukovala jako první. Ty mu to dovedeš podat jinak než příbuzenstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895

Vždyt jste se rozešli a chtěli se i rozvést, to bych jako nevěru určitě nepovažovala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
@Anonymní píše:
Ewulle017: Krize byla asi třičtvrtě roku, začínalo to pomalu a pak se to prohlubovalo a prohlubovalo. Sama jsem bydlela asi 3 měsíce. V tu dobu jsme spolu ani nespali, nic.A já se prostě zamilovala jinde no.

Tak v podstatě jste si mysleli, že je konec, takže bych to taky jako nevěru nebrala a asi bych mu to řekla, když na věc přijde, ale sama od sebe…proč?aby se ulevilo Tobě? Ale co když to jemu ublíží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.5.12 20:37

Vážně by mu to řekli? pokud ano, asi s pravdou ven, pokusit se vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ale vím, že manžel to nepřekousne. Jako byli jsme spolu furt v kontaktu, jezdil si občas pro jídlo, ale nebyli jsme spolu a já se sbalila a odstěhovala. Ale prostě nechci žít v nejistotě a s takovým kostlivcem a taky bych rodině vytřela zrak. Taky bych to možná uhrála na to, že si vymýšlí, navykládali všude o mně a mé rodině takové keci, ale obávám se, že by to stejně hlodalo v něm a věřil by.

• Citovat
  • Upravit
957

Ahoj já to taky jako nevěru nevidím, řekla bych mu to dřív, než mu to řeknou ti chudáci co ti vyhrožujou, držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151

nikdy
:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
19.5.12 20:38

No tak když jste byli v tom čase od sebe, tak to snad nejde brát jako nevěru, ne? Radši bych mu to řekla sama, od cizích to bude snášet hůř, a taky nevíš, co všechno si k tomu ještě ti „hodní“ příbuzní nedomyslí. Takhle si to aspoň spolu pokud možno v klidu vyříkáte… Doufám, že to manžel skousne, a i když třeba budete mít chvíli doma dusno, tak to brzy překonáte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.5.12 20:39

A to je už několik let stará věc? Žádný kontakt s milencem neprobíhá, nic špatného neděláš? Jestli fakt jen chtěj tahat kostlivce, tak jsou příbuzní teda pěkný hajzlíci. :cert: Komu to jako pomůže? Píšeš, že váš vztah se posunul, předpokládám, že teď je vše ok, máte děti, to je fakt zlý sen :|
Já sama jsem podváděná byla, dlouhodobě, v těhotenství, a kdyby to byl muž ukončil, tu osobu už nikdy neviděl a náš vztah klapal, tak bych teda tomu dobrákovi, který by měl potřebu mi to sdělit, asi dala po držce :evil: A to se mi nevěra hnusí, ale pokud je to voda pod mostem a muž by sekal dobrotu, tak bych nechtěla vědět absolutně NIC.
Takhle bych to asi taky té širší rodině podala - manželství nám klape, máme děti, jestli to chcete rozbít, máte jedinečnou možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí