Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak tohle by mě přišlo skutečně zvláštní
Ani nevím jak bych reagovala, ale při tom jak se znám bych se do toho telefonu jednou podívala
popřípadě bych s ním zkusila promluvit co se s ním děje, že se ten vztah mění? máte spolu děti? ![]()
Jinak tady těžko radit, ale taky by mi to přišlo divné jako tobě
![]()
Promiň, bude to znít hnusně, ale máš ji napsat, tak nemám zánět, mám něco nakažlivého, např, kapavku.. atd.. no a podle toho, jak reagovala na infekci.. Tak uvidíš reakci a bude to jasné, jestli spolu třeba něco měli ![]()
Nemyslím to zle - jen nápad ..
@Prdolinka86 píše:
Promiň, bude to znít hnusně, ale máš ji napsat, tak nemám zánět, mám něco nakažlivého, např, kapavku.. atd.. no a podle toho, jak reagovala na infekci.. Tak uvidíš reakci a bude to jasné, jestli spolu třeba něco měli
Hned by bylo jasno..
souhlasím s Prdolinkou, taky bych to napsala…uvidíš jak se zachová.
jinak z toho co píšeš, mě to přijde taky divné…
ikdyž kamarádka se mnou taky přestala komunikovat z ničeho nic…když jsem jí napsala, co se děje…nic…a tak furt dokola..až jsem se neoběžovala a dneska je to dva roky a nic..už mě to ani netrápí.
@kubykula píše:
souhlasím s Prdolinkou, taky bych to napsala…uvidíš jak se zachová.jinak z toho co píšeš, mě to přijde taky divné…
ikdyž kamarádka se mnou taky přestala komunikovat z ničeho nic…když jsem jí napsala, co se děje…nic…a tak furt dokola..až jsem se neoběžovala a dneska je to dva roky a nic..už mě to ani netrápí.
taky souhlasim s holkama. Řekni že jsi byla na vyšetření u doktora a že máš pohlavní nemoc. Jestli bude šílet tak je to jasný
Myslím že tvá intuice se nemýlí. I to vypadá na ní. Ale bacha aby ses nesekla. Manželka mého milence z nevěry obviňovala všechny jeho kolegyně a akorát to byl trapas.
Tak ona nemusí nikoho obviňovat, jen se může jakoby na oko svěřit
. I když v tom může být něco úplně jiného.. tak když se tak moc „nestýkáte“ atd.. tak vlastně není co ztratit ![]()
@Prdolinka86 píše:
Promiň, bude to znít hnusně, ale máš ji napsat, tak nemám zánět, mám něco nakažlivého, např, kapavku.. atd.. no a podle toho, jak reagovala na infekci.. Tak uvidíš reakci a bude to jasné, jestli spolu třeba něco měli
To není hnusný - to je téměř geniální ![]()
Taky se mi to zdá divné a tipla bych, že v tom ona mít prsty bude. Nebo teda asi oba, sama by těžko něco zmohla. A s tou kapavkou je to docela dobrý nápad, uvidíš, jak se zachová. Ale možná by bylo lepší, si to říct někde z očí do očí, abys viděla její reakci přímo, jenže když se teď skoro nevídáte… ![]()
Budu opakovat výše uvedené. Dle popsané situace je chování OBOU přinejmenším divné. Můj osobní názor je že pokud spolu stále netáhnou, tak spolu min. něco někdy měli. Ale je to pouze můj názor. A taky bych se připojila k tomu abys ji napsala něco v tom smyslu že máš nějakou infekční nemoc. Uvidíš reakci. Možná i reakci svého milého. Mít se na pozoru a všímat si opravdu každé maličkosti. Zkusit si o tom promluvit - jestli se mu nezdá, že se váš vztah změnil, že tobě se zdá že ano, že tě to trápí. Samozřejmě nemůžu zaručit, zda varianta rozhovoru pomůže či zabere…
Ženský maj od přírody dobrou intuici. Pravděpodobně to bude tak, jak říkáš.
@Prdolinka86 tys to dobře vymyslela
![]()
Ahoj holky ..prosim Vas chtela bych se zeptat na Vas nazor.Jde o meho pritele, mam podezreni ,ze nekoho ma ..neustale mu chodi sms.zmenil sve chovani.Neni to mezi namamoc dobre ted ,ale to neznamena ,ze hned musi vite co.Ja samozrejme nevim vice,ale mam podezreni na jednu znamou o ktere vim ,ze se ji velmi libil a ocividne kdyz jsme byly v jeji pritomnosti jsem si vsimla vzajemne sympatie mezi nima,ale to uz je davno.Jen popisi co se odehralo od te doby..predtim jsme se normalne bavily myslim s ni,chodily na drink atd.ovsem asi tak od listopadu minuleho roku me jiz vubec nekontaktuje a kdyz jsme se videly naposled viz.oslava mych narozenin narozenin tak vubec nekomunikuje.proste divne.
duvod neni aspon o zadnem nevim,zadna hadka nic.Take mu ona poslala pozvani na facebooku nejak kolem vanoc.Ona ma tezpritele ,ale neni to tam dobre.To posledni zvlastni je to kdyz jsem s ni naposled nahodou mluvila na internetu (ja mam totiz problemy s vytoky odjakziva,proste nejak k tomu dosla konverzace)Ona to asi nepochopila a zacala panikarit jestli jsem si jista,nicmene jeji reakce me prekvapila,proste reagovala tak jakoze, no ne to nemyslis vazne?..ty mas infekci ?? a jakou?a jsi si jista ze od neho?Tak to prosimte zjisti a dej mi vedet.No tak nevim no co vy na to??