Podezření, že někoho má. Co myslíte vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8097
18.5.12 21:44

Možná tuhle zakladatelka postraší pohlavní chorobou, nebo něčím ostatním, ale když ten vztah neklape, tak si myslím, že pak bude hledat zase jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.5.12 21:46

@Lynette Kondylomata nemusí vždy být jen z nevěry, né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17940
18.5.12 21:47

Já upozorňuju, že kondylomata nemusí být ani zdaleka kvůli nevěře. Měla jsem je taky a je to věc hodně nepříjemná, nicméně je to věc imunity hlavně. Souvisí s herpes, ale ten v sobě můžeš mít a nevyleze na povrch léta třeba, podobně jako afty, opar apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.5.12 21:48
@lovesmile píše:
@Lynette Kondylomata nemusí vždy být jen z nevěry, né?

To nemusí :lol: Ale zakladatelka může dělat že je přesvědčená že z ničeho jiného to být nemůže a ta podezřelá osoba ví evidentně prd když je vykulená z nějakýho obyč výtoku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.5.12 21:48

@Eliška Tak jsem to myslela. Díky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.12 21:49

no tak vidim,ze hodne z vas potvrdilo moji intuici..tatam pracovala hodne silne co se tyka teto zenstiny,,jeste predtim nez se zacaly vecicky dit..je to zajimave no..ted uz jen ten dukaz ze jo..do mobilu se mu nedostanu,strazi ho jak blazen a malo se ted vidime ,ale asi ho necham sledovat,to je nejlepsi..tak diky moc vsem :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8996
18.5.12 21:49
@Martina27581 píše:
Možná tuhle zakladatelka postraší pohlavní chorobou, nebo něčím ostatním, ale když ten vztah neklape, tak si myslím, že pak bude hledat zase jinde.

Myslím, že tak to vůbec být nemusí. Záleží na tom jaký ten chlap je. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.5.12 21:52

Zakladatelko, zvaž si na co ti ten důkaz bude. Abys měla argument k rozchodu? Nebo aby věděl že má máslo na hlavě a začal se k tobě chovat úplně jinak? Aby řekl uf jsem rád že je to venku miluju jí a zítra si balím věci? Uvědom si co chceš. Chceš ho opustit nebo chceš aby opustil milenku a byl ti věrný? Pokud s ním chceš totiž zůstat nepotřebuješ důkaz ale musíš jednat fér a musí to mít úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.5.12 21:54
@Anonymní píše:
no tak vidim,ze hodne z vas potvrdilo moji intuici..tatam pracovala hodne silne co se tyka teto zenstiny,,jeste predtim nez se zacaly vecicky dit..je to zajimave no..ted uz jen ten dukaz ze jo..do mobilu se mu nedostanu,strazi ho jak blazen a malo se ted vidime ,ale asi ho necham sledovat,to je nejlepsi..tak diky moc vsem :potlesk: :potlesk:

Možná jsme to tu trošku zlehčovaly, ale asi má tvá intuice pravdu. Každopádně držím pěsti, ať to dopadne co možná nejlépe a byla bych ráda, kdyby jsi nám dala vědět. Drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.12 21:54

Jinak se jeste omlouvam..ale nepochopily jste..ona to nechapala jako vytok,rikala jsem ja mluvila o vytoku a ona chapala ze mam neco od neho, :zed: jako tu pohlavni infekci ..takze ta reakce uz byla na to ..to znamena ,ze teda asi jo.neco spolu maji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
18.5.12 21:55
@Lynette píše:
Zakladatelko, zvaž si na co ti ten důkaz bude. Abys měla argument k rozchodu? Nebo aby věděl že má máslo na hlavě a začal se k tobě chovat úplně jinak? Aby řekl uf jsem rád že je to venku miluju jí a zítra si balím věci? Uvědom si co chceš. Chceš ho opustit nebo chceš aby opustil milenku a byl ti věrný? Pokud s ním chceš totiž zůstat nepotřebuješ důkaz ale musíš jednat fér a musí to mít úroveň.

SOUHLAS!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
18.5.12 21:58

@Lynette tos napsala uplně super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.5.12 22:01
@Anonymní píše:
Jinak se jeste omlouvam..ale nepochopily jste..ona to nechapala jako vytok,rikala jsem ja mluvila o vytoku a ona chapala ze mam neco od neho, :zed: jako tu pohlavni infekci ..takze ta reakce uz byla na to ..to znamena ,ze teda asi jo.neco spolu maji :mrgreen:

To mi teda přijde téměř jako přiznání… :|
Tobě to ale evidentně tak moc nevadí, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.5.12 22:07

Já bych chtěla ještě napsat, že není nevěrný chlap jako nevěrný chlap. Některý je prostě sukničkář ale jsou tací, kteří v případě, že vztah neklape milenku nevyhledávají. Ale prostě se najednou zamilují jinde a v případě že ten poměr skončí jsou pak už dál věrní přestože problémy ve vztahu přetrvávají. Ale to už musí vědět každá sama co má doma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.5.12 22:07
@Lynette píše:

Jak jsem psala, naprosto s tímhle souhlasím, ale teď jsem si zkoušela představit, že by si můj chlap našel milenku a já bych se to dozvěděla.
No a co teď. Přijít bych o něj nechtěla, ale chtěla bych být nějakou dobu od něj co nejdál, ale co když by se mezitím pořád vídal s tou milenkou? Jak já bych se to dozvěděla? Asi nijak. :nevim: Ale zase kdyby o mě stál, tak by s ní snad nebyl - je to složité, nedokážu úplně popsat, co chci říct… :?
Jako ono je docela těžké si tohle představit a uvědomit si co udělat dál. A i když bych s ním teda zůstala, tak jak znovu důvěřovat a nebýt stíhačka? Jak věřit, že už to nikdy neudělá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí