Podezření, že někoho má. Co myslíte vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
4.7.12 17:14
@Anonymní píše:
Ne dřív mi volal jak mi je jestli mě nebolí břicho jestli malý kope a teď ho to vůbec nezajímá. Ono popsat to tady je něco jiného a zažít to je taky něco jiného. I moje mamka už říkala že se jí to nelíbí jak se chová…protože viděla jak se ke mě choval než jsem byla těhotná a před svatbou a jak se chová teď.

no jo, ale teď už nejsi těhotná né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
4.7.12 17:15
@aiko24 píše:
Hmmm, taky mi neprijde nic divneho na tom, ze Ti manzel nevola nekolikrat denne jen tak, kdyz je s Tebou pak kazdy vecer doma a muzete si vsechno v klidu povedet. Co kdyz ma fakt ted vic prace a nema proste cas se behem dne vybavovat? Jo, kdyz jsem s manzelem kdysi davno jen chodila, taky mi psal vic smsek - ale ted je nas vztah proste zase o necem jinem a posunul se dal. Navic chlapi tohle berou jinak, on si asi ani nevsiml toho, ze uz Ti vola min - chlap nechape, ze musi zene neustale pripominat, ze ji miluje, kdyz uz ji to prece jednou rekl, ze? :) Jak uz tu bylo receno, nehledej zbytecne problemy, protoze tim, ze na nej budes kvuli tomuhle protivna, si vubec nepomuzes a zacnes ho leda tak stvat. Zkus byt proste vic v klidu, necim se zabav nebo vypni telefon :)

A navíc by se nedoplatil za telefony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
4.7.12 19:20
No takhle kdybych měla přemýšlet, tak jsem asi 100× rozvedená. S manželem se známe 6 let, spolu jsme začali bydlet po tříleté známosti, rok na to jsme se vzali. Prvních 14 dnů po svatbě jsem se cítila jako v ráji. Dennodenně mě čekal před prací, chodili jsme spolu do města. Pak jako když utne. Otočil o 360° Ještě bych dodala, že před svatbou mi sám od sebe pomáhal v domácnosti, po svatbě kdybychom shnili ve špíně, ani by si toho nevšiml. Je naprosto normální, že se chlap po svatbě změní. Před svatbou volal jen tak, po svatbě znal mé tel číslo jen když něco potřeboval (vyřiď, zařiď, udělej, kup, zajisti…) Pak jsem si s ním promluvila, když to nepohlo, začala jsem se chovat stejně jako on. Dnes si voláme jen tak, ale je pravdou že mám fir. tel. a tak to mám do stejné sítě zadarmo. Takže můžeme volat i kdy si kdo prdnul :lol: Ale vidět v takovém chování hned milenku se mi zdá trošku paranoidní. Nenapadlo tě že je dýl v práci třeba proto že ví že ty jsi doma a proto moc peněz není, a tak dělá přesčas. Já bych si spíš promluvila o tom, že už od něj necítíš takovou lásku jako dřív, že máš pocit že se ti vzdaluje a tak. Já jsem to řešila jen a pouze komunikací s partnerem. Nevím je spousta důvodů, proč se začne chlap takhle chovat. A možná se tak chová třeba proto, že se cítí být ohrožen na své pozici - přišlo dítě, takže chtě nechtě se točí vše kolem něj. Možná… Ale to ví jen on sám. Ale milenku bych za tím tak jasně neviděla. Jen si třeba fakt sednout, řítc že tebe trápí to a ono, že z toho vychází i tvé chování. Pak dělej závěry. Třeba mě pak objal a řekl pojď sem ty moje trdlo, políbil mě na čelo, a já jsem se mu schoulila do náruče. Ale každý chlap je jiný. A to že na tebe nežárlí může vycházet z toho, že jsi těhu (příp. že už máš dítě), tak je riziko potencionálního milence minimální. Je to jen typycké chlapské myšlení nic víc. A jestli nechodíš do práce, tak tím tuplem. Jediná rada je - rozumný rozhovor s manželem. Ale né typu - máš někoho? Tak proč se takhle chováš?? Ale spíš - víš chci si s tebou promluvit o tom co mě trápí. Mám pocit že už to mezi námi není takové jako dřív. Moc mě to trápí a nevím jak dál…
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Chtěla bych od vás radu, už nevím jak dál…Když jsme spolu s manželem jenom chodili a bydleli byl to nádherný vztah, pořád mi psal od rána do večera nebo mi volal, byl milý, nelhal mi. V únoru jsem otěhotněla, tak už mi tolik nevolal ani nepsal jen jednou nebo 2× denně mi zavolal, teď v červnu jsme se vzali a jako kdyby úplně otočil. Vůbec se za celý den neozve, vymlouvá se mi že má moc práce. A když se ho zeptám jestli někoho mám tak se strašně rozčílí, že není žádný kurevník a že neví proč si to furt myslím. A když mu řeknu že je úplně jiný tak to neni pravda. A tvrdí že já a to malý jsme pro něj všechno a že mě moc miluje. A taky ještě musím napsat že než jsem byla těhotná jezdil jen s chlapama na záchrance a teď už jezdí jen se ženskýma. A než jsem byla těhotná vracel se domu kolem 7 nejpozději, teď se vrací až kolem 9 někdy dýl. Já už nevím co mám dělat jsem zoufalá…Před tím na mě žárlil teď už je mu vše jedno. Co si o tom myslíte vy??? Děkuji za odpovědi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
4.7.12 20:01

Ještě bych dodala že je naprosto logické, že se vztah mění. Je to jiné, když spolu dva jen chodí, jiné to je, když spolu začnou bydlet, je to jiné po svatbě, je to jiné po příchodu dítěte. To jsou naprosto běžné věci, kterými si prochází úplně každý vztah. Já teda nevím, ale když své mamce popisuju chování svého manžela, uklidní mě, že je to naprosto ale naprosto normální a spíš se na mě dívá jako zjevení, když chi aby se choval stejně jako ze začátku vztahu. Jestli ti i mamka říká že se jí takové chovaní nelíbí, tak potom má potom asi nějakého supermuže, protože takhle se chová opravdu snad každý chlap. A to vidím i z mého okolí - zkušenější.
Když jsme se poznali, to bylo sms a sms, co jsme si posílali, prozvoňovali jsme se jen tak že víme o tom druhém. Když jsme se přestěhovali, je samozřejmé, že si nebudeme psát jak moc se milujeme, když si to můžeme říct doma. To byli sms typu sdělovací a většinou jen já jemu - přijdu o něco později, vem z tama to, čekej mě tam a tam atd. Pak jsem dostala fir. tel. a tak jsme si mohli i volávat (on mě prozvonil, já jemu zavolala) a mohli jsme to řešit voláním. Samo že to bylo zas jen provozní záležitosti - kup po cestě rohlíky atd. atd. Je pravdou že jsem si pak s ním promluvila, že už to není takové jako dřív. Že už si nevoláme jen tak, tak se zlepšil. Ale když mi jednou nezavolá nedělám z toho vědu. Jen prostě nemá čas, a vím že s prací je to čím dál tím horší, tak nemůžu po něm chtít, aby měl nějaký průšvih. Teď jsem těhu a ze začátku, hlavně v období, kdy mi bylo špatně mi volal (tedy prozvonil a já zavolala jemu) několikrát denně jak mi je co prcek atd. Teď ví že je mi dobře, takže není důvod mít strach, tak se tak nezajímá. Ale to neznamená, že nemá zájem. Ale zrovna od neděle mě chytli záda, tak zase volá o něco víc jak mi je co záda a tak. Ale nemůžu být přece až tak sobecká a chtít aby mi volal pořád a neustále a když mi nezavolá vyšilovat, že určitě někoho má už mě nemá rád. To by se samozřejmě naštval. Každý se měníme ať už věkem, zkušenostma, prací a vztah je totéž. Vztah se vyvíjí, tak jako člověk sám. Vím, že až se to mimčo narodí, zas se vztah posune někam jinam a už to nikdy nebude takové, jako před dítětem. Je to jen přirozený vývoj. Ale tady to nevyřešíš. Nejlepší řešení je rozhovor partnerem. Já takhle řeším všechny naše sebemenší neshody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
5.7.12 14:05

Tak jestli jste se vzali v červnu, tak je to čerstvé. Navíc jseš těhotná a občas si to možná neuvědomuješ, ale ne tak příjemná… Jeho čeká spoustu změn… Které neumí uchopit. I ty ses musela změnit. Nechodíš už do práce, takže se nimráš v něčem v čem by ses třeba normálně nebabrala… A nezapomínej na hormony, jsou sviňa, mě tuhle tak zatemnili mozek, že jsem se pak 2 styděla…

Svatba je pro chlapa většinou mnohem větší zátěž než si představuješ. Navíc proč najednou jezdí s ženskejma. Nevzal on si třeba jiné směny kvůli tomu, že až bude dítě bude ptořebovat víc peněz.
Nejsou za těma změnama třeba jiné pohnutky než ty hned vidíš.
Nezačal o sebe dbát, protože jsi mu to furt strkala. Te´d když o sebe dbá, tak se ti to hned nelíbí?

Hele chápu, že Tě to děsí. A i kdybys měla pravdu. Něco ho vyděsilo, pokukuje po kolegyni. Pokud to s ním budeš probírat a tím stylem, jak jsi to tu napsala, stane se jediné - vženeš ho do nějaké do náruče.

Věř, že volání několikrát denně (ani jednou denně) není normální. Natož u práce u záchranky, kdy se musí věnovat práci. Normální chlap v práci pracuje na rodinu nemyslí. Můj chlap je 3 týdny na táboře a myslíš, že si vzpomene mi napsat? Ani náhodou. Je tam, tam řeší starosti a problémy. Když se mu ozvu já. Odpoví. To je maximum co zvládne.

TAKŽE RADÍM, když přijde večer přivítat ho s úsměvem, zeptat se jakej měl den. Co bylo v práci za legraci. Poreferovat jak jste se měli vy dva. A komunikovat normálně.
Pokud se má něco podělat… podělá se. Ale nepomáhej tomu.

Když si budete večer povídat o normálních věcech. Zeptej se ho třeba jestli si pustíte film, nebo zda půjdete na procházku nebo cokliv. Abyste byli spolu. A hlavně mu nic nevyčítej, nezkoumej.

Představ si jak by bylo tobě na jeho místě. Můžeš mu říct, že jak si furt doma, že tě zmáhá, že on je furt pryč a jak to vidí. Jestli to tak bude pořád? Že kdyby Ti občas zavolal, že bys měla radost, že takhle se cítíš osamnělá.
Ale žádné zkoumání proč a obviňování, že to dělá špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
5.7.12 14:18
@1simona1 píše:
no jo, ale teď už nejsi těhotná né?

když utěhotněla v únoru, tak doufám, že těhotná ještě je 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.7.12 15:34
@Myrha píše:
když utěhotněla v únoru, tak doufám, že těhotná ještě je 8o

To jsme přehlédla, ymslela jsem že dítě už maj :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.12 20:12

1SIMONA1: Ne dítě nemáme, teprve čekáme první dítě…A za telefon se doplatit nemusí, máme to zadarmo.

WERAJSIK: Moc ti děkuji za rady, zkusím to udělat podle tebe :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky