Podezření, že někoho má. Co myslíte vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sterezie
4.7.12 13:14

Myslím, že bys měla ubrat :kytka:
Osobně mám občas taky takový výkyv „podezření“, ale když nad tím budeš přemýšlet a hloubat, tak vždycky něco najdeš :hug: někde tu na emiminu jsem četla, že důkaz věrnosti neexistuje a je to pravda 8)
V první řadě si musíš uvědomit, že už nkdy to nebude jako na začátku a s dítětem tuplem, vztah se mění, přeci jen po nějaké době chce mít každý kousek prostoru pro sebe, svůj klid..a čím dřív si to srovnáš, tím líp se pak budeš cítit :kytka:
Jinak bych moc neustále nepředhazovala muži, že ho podezírám z nevěry, aby ho pak nepřestalo bavit Ti to vymlouvat a abys ho někam naopak „svou paranoiou“ do náruče někoho jiného neposlala :think: Vím, že se mi to lehce píše, ale moc dobře vím, jak se cítíš.. :hug: Chce to si říct, že nejde ho udržet jen v kontaktu s mužským pohlavím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8996
4.7.12 13:18

Svatbou se toho mění hodně - mnoho chlapů má pak pocit že mají ženskou jistou a přestávají se tolik snažit. S miminkem to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.7.12 13:23

Můj přítel má poslední dobou dost práce, vstává brzy a dělá i do čtyř ráno. Díky nevyspání a stresu se také chová „jinak“ a mě to mrzí, už o nic neprosí, jen diriguje. Proto bych hned chlapa nepodezírala, že má jinou. I my, když je toho na nás hodně, se chováme jinak, jen o tom nevíme. A zrovna ten tvůj mi chováním přijde jako běžný unavený pracující :-)

• Citovat
  • Upravit
24603
4.7.12 13:25
@Anonymní píše:
Nemám žádné připomínky. A podezírat jsem ho začala až teď a pozdě domů chodí od března…jenže my jsme spolu žili i před tím a volal mi jen co jsme se vzali a čekáme dítě je všechno jinak. Ale my spolu ještě ani dva roky nejsme. Teď jsme spolu byli rok, tak pochybuju že by zamilovanost hned po svatbě opadla..

Já hlavně nechápu proč by ti měl pořád volat když spolu bydlíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.12 13:27

Tak když byl v práci s chlapama: k holení jsem ho musela nutit, nevoněl se, jezdil brzo domů, psal mi nebo volal, spali jsme spolu často. Je v práci s ženskejma: Holí se sám od sebe po ránu před prací, voní se až moc, jezdí pozdě domů, nepíše a ani nevola, skoro spolu nespíme.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
4.7.12 13:27

Mně ten můj teda volá několikrát denně, obsah jeho sdělení se liší, používá dvoje oznámení: „Jedu domů, uvař prosím kolínka“ a „Už jsem na cestě, tak se oblíkej a čekej dole“ :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.12 13:30

1simona1: Nemusí mi pořád volat, ale aspoň 1× by mi mohl zavolat jako to dělal než jsme se vzali a to už jsme spolu taky bydleli.

• Citovat
  • Upravit
sterezie
4.7.12 13:35

Anonymní, podle mě moc nemáš na výběr, jeho chování mi nijak jednoznačné nepřipadá (to že se holí, voní nutně hned nemusí znamenat, že někoho má, stejně jako nižší frekvence sexu :nevim: )..buď se tím budeš užízat, jeho se pořád ptát, jestli Tě miluje a něco si vynucovat (volání, smsky a podobně..) nebo se rozhodneš mu věřit, že Ty a dítě jste ti jediní :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24603
4.7.12 13:37
@Anonymní píše:
Tak když byl v práci s chlapama: k holení jsem ho musela nutit, nevoněl se, jezdil brzo domů, psal mi nebo volal, spali jsme spolu často. Je v práci s ženskejma: Holí se sám od sebe po ránu před prací, voní se až moc, jezdí pozdě domů, nepíše a ani nevola, skoro spolu nespíme.

tož dobře, chlapy jdu chlapy, hele já když dělám s chlapama tak se chci taky líbit. Nemože před ženskejma vypadat jako čuník né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
4.7.12 13:38
@ncc1701 píše:
Mně ten můj teda volá několikrát denně, obsah jeho sdělení se liší, používá dvoje oznámení: „Jedu domů, uvař prosím kolínka“ a „Už jsem na cestě, tak se oblíkej a čekej dole“ :-)
:pankac: :pankac: :pankac: mě volá, uvař kafe a ohřej jídlo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
4.7.12 13:38

Tak chápu tvé podezření, ale jestli dělá se ženskejma, tak asi aniž by s některou něco měl, tak asi nechce být neupraven, nenavoněn atd., mezi chlapama mu to tak nepřišlo, bylo jich tam takto „neupravených“zřejmě víc.
My jsme s přítelem skoro 6 let, ze začátku mi dával kytky i za vyžehlení :mrgreen: a teď opravdu napíše i několikrát denně, ale jsou to spíše věci organizační - jakože čekej dole :pocitac:, uvař prosím to a to :cert:, zdržím se…
A je fakt, že i u mě došlo ke změně, taky mu spíš píšu, když něco potřebuji vědět, upřesnit kdy dojede atd., že se zdržím nebo že nejsem doma kdyby dojel :mavam:
A ten sex, i u nás je to jednou tak a jednou tak. I on mě by mohl podezřívat, že to vše není jako dřív, ale to asi máme hlavně my baby, že toto řešíme a chlapy ani nenapadne, že za tím můžeme něco vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
4.7.12 13:39
@Anonymní píše:
1simona1: Nemusí mi pořád volat, ale aspoň 1× by mi mohl zavolat jako to dělal než jsme se vzali a to už jsme spolu taky bydleli.

A o chceš aby v těch hovorech bylo? Jak tě má rád, jak mu chybíš, a tak a nebo chceš aby jste vedli prachsprostý manželský hovor tipu, co bude k jídlu a tak :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.12 14:42

Ne dřív mi volal jak mi je jestli mě nebolí břicho jestli malý kope a teď ho to vůbec nezajímá. Ono popsat to tady je něco jiného a zažít to je taky něco jiného. I moje mamka už říkala že se jí to nelíbí jak se chová…protože viděla jak se ke mě choval než jsem byla těhotná a před svatbou a jak se chová teď.

• Citovat
  • Upravit
2659
4.7.12 15:27

Hmmm, taky mi neprijde nic divneho na tom, ze Ti manzel nevola nekolikrat denne jen tak, kdyz je s Tebou pak kazdy vecer doma a muzete si vsechno v klidu povedet. Co kdyz ma fakt ted vic prace a nema proste cas se behem dne vybavovat? Jo, kdyz jsem s manzelem kdysi davno jen chodila, taky mi psal vic smsek - ale ted je nas vztah proste zase o necem jinem a posunul se dal. Navic chlapi tohle berou jinak, on si asi ani nevsiml toho, ze uz Ti vola min - chlap nechape, ze musi zene neustale pripominat, ze ji miluje, kdyz uz ji to prece jednou rekl, ze? :) Jak uz tu bylo receno, nehledej zbytecne problemy, protoze tim, ze na nej budes kvuli tomuhle protivna, si vubec nepomuzes a zacnes ho leda tak stvat. Zkus byt proste vic v klidu, necim se zabav nebo vypni telefon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
4.7.12 15:28
@Anonymní píše:
Ne dřív mi volal jak mi je jestli mě nebolí břicho jestli malý kope a teď ho to vůbec nezajímá. Ono popsat to tady je něco jiného a zažít to je taky něco jiného. I moje mamka už říkala že se jí to nelíbí jak se chová…protože viděla jak se ke mě choval než jsem byla těhotná a před svatbou a jak se chová teď.

Mne partner taky nevola nekolikrat denne kvuli tomu, jestli maly kope - to ale neznamena, ze ho to nezajima, vecer se o tom bavime klidne hodinu a pozorujem brisko :) Takze klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí