Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja se vtirnu a budu cekat taky na ty zkusenejsi.
Mam „za sebou“ jen jeden hodne silny (jeste ted se cervenam).
A taky bych chtela vedet jak na ty dalsi.
Jinak si myslim, ze pokud nemas rizikovy tehotenstvi, tak se nic stat nemuze - protoze co je prijemny Tobe musi byt zakonite i prckovi ![]()
No, já bych to nepřeháněla,pokud už nechceš rodit, protože při orgasmu se vylučuje oxitocin a ten způsobuje kontrakce. Takže normální asi jo, ale až do bezvědomí bych si to nechala na pak . Třeba za měsíc budeš potřebovat prcka vyhnat, protože se mu nebude chtít.
![]()
Příspěvek upraven 17.05.12 v 20:50
Tak tohle zažívám intenzivně poslední dva roky..nikdy jsem o tom nic nečetla..orgasmů mám nepočítaně(první po chvilince dráždění), ale jak na to to nevím, neporadím..prostě jen uvolnit se a užívat si..tělo a mozek si to nějak řídí samo.Je to nádherné, úžasné, partner je z toho nadšený, že prý nic takového nikdy nezažil..mě jediné co mi vadí je, že se nemůžu milovat kdekoli, kdykoli (musela bych si sebou brát převlečení
), protože to jsou úplný potoky..Ke konci těhu bych to ale nepřeháněla..
Oxitocin se vylučuje i při orgasmu? Doteď jsem měla za to, že porod může rozjet sperma, ale o vlastním orgazmu slyším poprvé… stejně si myslím, že pokud ještě není vše připraveno, tak se porod nerozjede. Nicméně určitě další pokusy o „bezvědomí“ necháme až po šestinedělí… bojím se že bych malé mohla ublížit.
Jen doufám, že jestli se mi podaří zažít někdy takový prožitek, aby mi pak stačil i obyčejný, na který jsem zvyklá teď ![]()
zakl.
Asi moc neporadím, je to opravdu o uvolnění a myslím, že to prostě přijde samo. Funguje na to nemyslet. Ale opravdu pozor na hodně silné orgasmy na konci těhu. Já byla před týdnem na kontrole a k porodu se nic nechystalo, no teď jsme si s mužem tři dny pořádně užívali a prožila jsem několik takovýchto orgasmů a ejhle, už se otevírám
a dr to nevidí na déle než týden ale já jsem 38tt, takže do toho jdeme i dnes, protože těhotenství je pro mě už dost náročné.
Kdyz mam s pritelem sex obcas dosahnu mokreho orgasmu strasne moc bych ho chtela mit vzdycky ae neak se to nedari. Kdyz nemam mokry orgasmus mam normal orgasmus ae mam ho tak silny ze se strasne klepu nevim o sobe proste nevnimam a nevidim jak je to sily. Mam k tomu blizko??? dejte vedet prosiiim ![]()
Orgasmy má zřejmě každá žena jinak a není na to žádný zaručený návod. Já mívám jak klitoriální tak vaginární, ale čím jsme starší, tím intenzivnější, včetně sqirtu. Taky z toho nadšená nejsem, protože jsou toho potoky (nechápu, kde se to bere!) a mám pocit, že ničím postel
(nějaký ručník fakt nestačí). Mně většinou nejdýl trvá dosáhnout prvního orgasmu, ty další pak jdou rychle, třeba 2 za minutu. Myslím, že hodně záleží na technice, jak to partner dělá. Takže můj „recept“, trénovat techniku provedení a žena by se měla uvolnit, já úplně vypínám mozek a připadá mi, že vnímám své tělo skrze vagínu
(Soudě i podle toho, že vůbec nevím, že křičím nebo se svíjím apod, to vím jen z vyprávění
). A sex prostě miluju a nikdy nechci přestat. Přestávky nezi orgasmy? Někdy nechci žádnou, někdy mi stačí pár vteřin, ale většinou prostě stačí, aby se mě partner dotýkal a mám z toho znova a znova chuť.
Je to v podstatě snadné. Je třeba zároveň dráždit klitoris a tolik diskutovaný bod „G“. V některých případech stačí pouze klitoris. Ne každá žena je schopna mokrého orgasmu dosáhnout, z vlastní zkušenosti však vím, že mnohé záleží na schopnostech partnera a na vhodné poloze.
Přítel se mi jednou svěřil, že se mu mokré orgasmy dosti líbí, já jsem s tím neměla žádné zkušenosti, a ze začátku jsem se dost styděla. Ale i přesto jsme to s přítelem začaly zkoušet, a po několika trénincích se podařilo. Ovšem nepodaří se nám to pokaždé, někdy když se pořádně neuvolním a nevypnu tak nic…
Na konci těhu bych to moc nepřeháněla, aby se Ti neposunula díky stahům při orgasmu placenta dolů (jako mě), to je pak průšvih.. U mě to funguje jedině v poloze „na koníčka“, je to až lehké bezvědomí, ale hodně hlasité
Občass možná trošku ublížím - nevnímám, jak silně držím partnera, jestli mám zaťaté nehty atd.. Ten stav mysli si myslím určitě neškodí, ale pokud máš při org stahy (tipuju snad až v děloze, nebo nevím, kde, možná ještě pochva, ale je to fakt hodně, mám pocit, že se stahuje celý „vnitřek“), tak bych fakt neriskovala, je to jak kontrakce.. tak nepřehánět ![]()
A podstatné je fakt vypnout a vnímat jen sebe.. ![]()
Já mám tedy jen nejvíc dva za sebou, víc ne, už tak jsem pak na odpis… ![]()
Ahoj, poraďte mi prosím jak se uvolnit, často cítím že se mokrý orgasmus blíží, jen to nedokážu pustit, možná je studem. Co s tím?
Stud dělá hrozně moc, já se o tom dozvěděla od přítele, ale první orgasmy jsem se učila sama. Pak to přišlo a jinak už to nechci, je to slast! Je to pocit jako když se vám chce čůrat a v tom zatlačíte a pak už to jede, mám jich několik za sebou. Začala jsem si to dělat sama každý den. S přítelem který mě k tomu dovedl jsme se rozešli, pak jsem narazila na pár co to nemají rádi, ale mě už „obyčejný“ sex nebaví, prostě si ho chci užít. Také to je hodně o partnerovi, musí mít zkušenosti a chtít to, to vás pak k tomu žene o to víc. Jsou partneři, kteří to umí pouze rukou, ale výsledek je stejný. Jste prostě v nebi ![]()
Tak už nastal malý pokrok, jen se to vždy uvolní až pár minut po sexu (orgasmu), vůbec to nemá ten tlak. Když během toho zatlačím tak se nic neděje, vlastně ani nejde pořádně zatlačit. Myslím že studu jsem se už zbavila, teď se o to možná ař moc snažím.. Furt nevím co s tím.. ![]()
Před nějakým časem jsme se s manželem dočetly o mokrém orgazmu a tak jsme se o něj začaly snažit. A hurááá, zadařilo se
. Ovšem zatím se zadařil vždy jen jeden orgasmum, který bych přirovnala běžnému orgasmu. Prý ty další jsou silnější, jen nevím jak na ně. A tak mám dotaz na Vás zkušenější… Jak na ty další? Děláte mezi nimi přestávku, jak dlouhou? Já mám totiž pocit, že dál už to nepujde. A za jak dlouho dosáhnete toho prvního a pak těch dalších? Četla jsem už dost diskuzních příspěvků a některé „zkušené“ popisují i stav jakéhosi bezvědomí. Mám teď nějaký tři,čtyři týdny před porodem, tak se bojím aby sem něco nepos… co si myslíte o squirtu v těhotenství?