Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BlackK83 je mozne ze diky intenzivnimu drazdeni se do mocove trubice vmasiruje e coli.
@Jandof-ka píše:
Přítel se mi jednou svěřil, že se mu mokré orgasmy dosti líbí, já jsem s tím neměla žádné zkušenosti, a ze začátku jsem se dost styděla. Ale i přesto jsme to s přítelem začaly zkoušet, a po několika trénincích se podařilo. Ovšem nepodaří se nám to pokaždé, někdy když se pořádně neuvolním a nevypnu tak nic…
@navisar píše:
Je to v podstatě snadné. Je třeba zároveň dráždit klitoris a tolik diskutovaný bod „G“. V některých případech stačí pouze klitoris. Ne každá žena je schopna mokrého orgasmu dosáhnout, z vlastní zkušenosti však vím, že mnohé záleží na schopnostech partnera a na vhodné poloze.
Jen doplním..Dle vlastní zkušennost..Nejsnadněji se i opakovaného Sqirtu dosáhne dvěma prsty(prostředníčku a ukazováčku)současně. Prsty se ohnout téměř k dlani a tak se vysunout do pochvy. Dalši pohyb nespočívá ve vsouvání prstů do a z pochvy, ale ve snaze dlaň a tyto dva prsty uvnitř pochvy oddálit od břicha partnerky (aniž by se změnilo sevření prstů v dlani)a zase zpět směrem k břichu. Bříška konců prstů tak stimulují G bod a dlaň stimuluje pošteváček. Dále stačí jen tyto dva pohyby opakovat s mírným či silnějším tlakem(dle partnerčina cítění)a také (mírné)zrychlování rychlosti intenzity pohybů. Dle uvolnění partnerky a šikovnosti a cítění partnera lze prvního Sqirtu dosáhnout po cca 5 až 10 minutách. Dalších i po kratší době. Pauza mezi jednotlivými Sqirty je podle cítění partnerky od pár vteřin až po pár minut..Přeju slastné mokré milování..
Dle vlastní zkušennosti..Nejsnadněji se i opakovaného Squirtu dosáhne dvěma prsty(prostředníčku a ukazováčku)současně. Prsty se ohnout téměř k dlani a tak se vysunout do pochvy. Dalši pohyb nespočívá ve vsouvání prstů do a z pochvy, ale ve snaze dlaň a tyto dva prsty uvnitř pochvy oddálit od břicha partnerky (aniž by se změnilo sevření prstů v dlani)a zase zpět směrem k břichu. Bříška konců prstů tak stimulují G bod a dlaň stimuluje pošteváček. Dále stačí jen tyto dva pohyby opakovat s mírným či silnějším tlakem(dle partnerčina cítění)a také (mírné)zrychlování rychlosti intenzity pohybů. Dle uvolnění partnerky a šikovnosti a cítění partnera lze prvního Sqirtu dosáhnout po cca 5 až 10 minutách. Dalších i po kratší době. Pauza mezi jednotlivými Squirty je podle cítění partnerky od pár vteřin až po pár minut..Přeju slastné mokré milování..
Mokré orgasmy je to co dělá milovani milovanim. Je to důvěra partnerů… První má žena do 10 minut a pak se interval zkracuje dle udržovaného vzrušení… Doporučuji igelit pod sebe na něj pak ručník. Přeji krásné mokré orgasmy všem. Jirka