Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám teda problém opačný, jak to udělat a nemít ho? Před porodem jsme měli úplně skvělý sex, po porodu - ani jsem nečekala, že může být sex ještě lepší, tak je opravdu ještě lepší. Pak půl roku po porodu přišel první mokrý orgasmus a ted po půl roce už ho fakt nechci
Ono je hezký mít ho jednou… Ale mít ho třeba 6× za jedno 30 minutové milování
Teď jsem šťastná za sex bez mokrého orgasmu, to se moc často nestává ![]()
Tak to zase já jako chlap bych chtěl někdy zažít. Moc se mi to líbí, ale žena o takových to věcech nechce ani slyšet. Škoda, rád bych to zažil.
Asi před týdnem, ve svých 28ti sem to zažil prvně s partnerkou které je 37 a je to luxusní, bylo to nečekané a nezastavitelné, každý další byl silnější a silnější (bylo to asi po 14ti dnech co spolu spíme).
Bylo to nečekané prostě jsme si to rozhodli rozdat na lince, po asi druhém orgasmu to najednou přišlo a já cítil jak mám mokrá stehna akape to na podlahu, potom už to byly regulérní prudké střiky. Moc si to oba užíváme.
Vyzkoušenou máme polohu na kuchyňské lince kdy má partnerka pokrčené nohy a kolena u hlavy, rukama se drží hraný linky a já do ni zajíždím jakoby zespodu. Tolik tekutiny sem neviděl ![]()
Na každou ženu funguje asi něco jiného, ale není potřeba vůbec žádné síly, razance či extrémních frekvencí pohybů…
Má přítelkyně ho prožívá také a je jí 21let. Také je z toho občas nešťastná, ptz spát na mokré posteli se nikomu nechce a převlékat jí také ne
. Jinak mě stačí, když se milujeme a když už je opravdu uvolněná a hodně vzrušená a citlivá, tak jí dám nohy na svá ramena a já a naše těla tvoří úhel 90stupňů a já do ní vnikám a přitom jí dráždím horní stěnu vagíny směrem k močové trubici a co se týče dráždění prsty, tak to je stejné. Stačí dráždit oblast močové trubice a nebojte nepomočíte se iíkdyž budete mít nutkání, tak to vydržte a ono to příjde, samozřejmě je lepší se před sexem vymočit
.Je to prostě spojené s G bodem, který je v té oblasti, tedy alespoň u nás to je s tím spojené
. Přeji hodně mokrých orgasmů ![]()
Pro všechny mokrým orgasmem obdařené a nad mokrým prostěradlem lkající - doporučuju nepromokavou podložku na dětskou postel z Ikea (nad prostěradlo, ne pod…), fakt udrží všechno a pak stačí šoupnout do pračky jen tu podložku…
@Anonymní píše:
Pro všechny mokrým orgasmem obdařené a nad mokrým prostěradlem lkající - doporučuju nepromokavou podložku na dětskou postel z Ikea (nad prostěradlo, ne pod…), fakt udrží všechno a pak stačí šoupnout do pračky jen tu podložku…
@Seeb píše:
Má přítelkyně ho prožívá také a je jí 21let. Také je z toho občas nešťastná, ptz spát na mokré posteli se nikomu nechce a převlékat jí také ne. Jinak mě stačí, když se milujeme a když už je opravdu uvolněná a hodně vzrušená a citlivá, tak jí dám nohy na svá ramena a já a naše těla tvoří úhel 90stupňů a já do ní vnikám a přitom jí dráždím horní stěnu vagíny směrem k močové trubici a co se týče dráždění prsty, tak to je stejné. Stačí dráždit oblast močové trubice a nebojte nepomočíte se iíkdyž budete mít nutkání, tak to vydržte a ono to příjde, samozřejmě je lepší se před sexem vymočit
.Je to prostě spojené s G bodem, který je v té oblasti, tedy alespoň u nás to je s tím spojené
. Přeji hodně mokrých orgasmů
On si stačí pod sebe dát velký ručník na půl složený - ale poraďte mi, jak nad ním vydržet celé milování? Jsme připraveni a dopadne to stejně, postel mokrá, není kde spát
Povlékat víckrát do týdne se mi prostě nechce… V horším případě, když to chce člověk dělat někde jinde - třeba na gauči
člověk se pořád musí hlídat ![]()
S manželkou známe svá těla navzájem, o sexu si i povídáme a squirt mám rád. Vím, ale že při sexu musí manželka nějak trochu „tlačit“, aby začala stříkat. Tedy když zrovna squirt není vhodný a chtěný, tak prostě není. Když ho vyžaduji, tak prostě je:) Vím ale že některé dívky s tím mají problém a mají ho pořád.. I na videích jde vidět, že se snaží „tlačit“ ****
edit admin: smazán odkaz
Jde to vetsinou hned po tom prvnim. A stejnym zpusobem
prestavky staci par vterin:) jen pred porodem bych to moc nezkousela kvuli tomu tlaku pri vystriku
@Dračice 2 píše:
Mě se svěřila jedna kolegyně z práce, že mám mokrý orgasmus při každém sexu a i několikrát po sobě třeba během pul hodiny i 5×. A bez přestávky. Prostě souloží, přijde to na ní, ona stříká, on ho vytáhne a hned zasune a jedou dál. Je to vůbec možné???Nekecá? Má s tím někdo tady takovouto zkušenost? A také říkala, že to je doslova mohutný výstřik. Co to je vlastně za tekutinu, když to není moč? A kde se to bere, když je toho tolik? Copak máme my ženy někde v těle na to nějaký „rezervoár,“ něco jako močový měchýř?
Já mívám mokrý orgasmus někdy při erotické masáži, na kterou už delší dobu chdím. Je to super nádherný pocit. Ale že by ze mě stříkaly nějaké proudy, to zase ne. A 5× po sobě? To moc nechápu. Vždy je podemnou docela mokro, ale jen mezi nohama, ne že by to ze mne nějak moc stříkalo.
@Dračice 2 píše:
No to… to se mě ani nechce věřit…
Je to tak no…kdybych to pak nemusela uklizet sama bych neverila… kolikrat to tece fakt vsude je toho treba i pul litru :-/ obcas dost neprakticke, kdyz mate tezke matrace
@alli_li jde to jen to chce vzkusenosti s tím jak přesně na to ![]()
@Sailah tak i několikrát po sobě během pár minut jen to chce vědět jak na to. Jde to u každé zeny ![]()
@beckie samo asi ne jde hodně o vzkusenosti. Četl jsem hodně článku jak to docílit a až se vzkusenou ženou jsem na to přišel. Jde to každé ženě ![]()
@Anonymní píše:
Před nějakým časem jsme se s manželem dočetly o mokrém orgazmu a tak jsme se o něj začaly snažit. A hurááá, zadařilo se. Ovšem zatím se zadařil vždy jen jeden orgasmum, který bych přirovnala běžnému orgasmu. Prý ty další jsou silnější, jen nevím jak na ně. A tak mám dotaz na Vás zkušenější… Jak na ty další? Děláte mezi nimi přestávku, jak dlouhou? Já mám totiž pocit, že dál už to nepujde. A za jak dlouho dosáhnete toho prvního a pak těch dalších? Četla jsem už dost diskuzních příspěvků a některé „zkušené“ popisují i stav jakéhosi bezvědomí. Mám teď nějaký tři,čtyři týdny před porodem, tak se bojím aby sem něco nepos… co si myslíte o squirtu v těhotenství?
Bravo, to nikdo jiny neumi! Objevila jsi svaty gral.
Radím pořádně se předtím napít, vím to ze své bohaté zkušenosti
Na žíznivo to nejde…