Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedivím se mu, že chce konec, když někdo takhle přehnaně žárlí, tak vztah jde skoro vždycky do záhuby. Pokud ti dá šanci, snaž se být nad věcí a něco se sebou udělej. Snažte se spolu, ale hlavně ty a když to holt nepůjde, tak s chorobnou žárlivostí se chodí k psychologovi.
Pokud ho vážně miluješ, tak logicky chceš, aby byl šťastný, ne? A to, že mu budeš dělat takové scény, tak takhle šťastný opravdu nebude, vlastně nikdo z vás, ani ty, ani on a ani vaše dítě.
tak hlavně se začni léčit,protože jinak s tebou asi nikdo nevydrží,tohle je fakt moc
já na jeho místě bych se nevracela,pokud s tím nezačneš něco dělat - podle mě je to nemoc jako každá jiná a bez odborné péče nemá asi cenu to zkoušet dál,protože to tak bude pořád a nakonec to vygraduje do ještě šílenějších situací ![]()
Jéžiš takhle se ponížit!Musíš se sebou něco udělat,vždyť to se dá léčit.
No já teda nevim, ale kdyby chlap rychle vymazal nějakou zprávu, jen abych si ji nepřečetla, tak bych teda taky byla silně podezřívavá
Ten zbytek teda už bych asi nepodstoupila, to bych si sama sebe přestala vážit, ale nevěřila bych mu, že mi není nevěrnej (nebo že mi něco zásadního netají) ![]()
@Anonymní píše:
Dobry vecer..chtela bych se zeptat..jsem mooc smutna..o vikendu se stalo neco mezi mnou a mym partnerem amoc me to trapi..predem chci rict,ze mam jeden velky problem a to,ze jsem silene zarliva..pokud vazne nekoho miluju.mame ted spolu dite..no sly jsme ho s malym navstivit,,vse bylo ok.no a pak vsak to znateprisla mu sms a ja se ptam od koho to je..ale od nikoho..tak ja ze to chci videt a on to vymazal..v tu chvili jako by do me vsichni certi vjely..nastvala jsem se a odesla..a co hur..kdyz jsem prisla domu tak v me hlave cervicek hlodal..podotykam v me chorobne zarlive hlave
No a protoze tam bylo nejake podezreni na jednu znamou tak jsem ji zacala psat sms ..proste jsem se ji zeptala co z jsem chtela davno jestli si s nim pise a jestli spolu neco maji..no a ona byla prve sprosta a pak uz chrlila jako ze jo a jak si to uziva atd..no a to nemela delat ..ja se vzala,vyzvedla meho a jely jsme k ni domu..kde samozrejme desna scena..no ostuda
![]()
kde ona ale vese poprela,pry si delala srandu no a on tam jen stal a cucel
no a ted se se mnou vubec nebavi,rekl ze je konec..ze me ma dost ..a ja si to vycitam..vlastne ani nevim jestliteda tam neco je nebo ne..doufam ze mi odpusti..proste jsem uz z toho debil..jo laska je slepa a blazniva
co myslite vy?
Myslím, že to není láska, ale touha vlastnit a mít pána pod kontrolou … jestli opravdu chceš něco dělat tak především dobrýho psychologa a léčit se … protože toto je už hodně na hraně patologické žárlivosti ..moc se Tvýmu chlapovi nedivím že se tak naštval..
Jinak mě tam zarazilo - Ty sis vyrobila megaprůser - chlap se rozchází, ale tebe zajímá, že teda něco bylo, nebo ne ??? Viz věta: vlastne ani nevim jestliteda tam neco je nebo ne.. když to vezmu podle sebe tak já bych ve Tvé situaci - vztah momentálně u konce a Tobě se honí hlavou toto ? No .. je čas na toho psychologa bych řekla.
@tripetri píše:
No já teda nevim, ale kdyby chlap rychle vymazal nějakou zprávu, jen abych si ji nepřečetla, tak bych teda taky byla silně podezřívaváTen zbytek teda už bych asi nepodstoupila, to bych si sama sebe přestala vážit, ale nevěřila bych mu, že mi není nevěrnej (nebo že mi něco zásadního netají)
no ja to chapu asi jsem fakt nemocna..ale nikdo nenapsal co si mysli..jestli teda tam neco mezi nima je..kdyz ona psala ze ano a pak to poprela..spis teda ne myslim..a proc teda by me to nemelo zajimat..vas by nezajimalo jestli jo nebo ne?? to je snad normalni nebo ne?
@Anonymní píše:
no ja to chapu asi jsem fakt nemocna..ale nikdo nenapsal co si mysli..jestli teda tam neco mezi nima je..kdyz ona psala ze ano a pak to poprela..spis teda ne myslim..a proc teda by me to nemelo zajimat..vas by nezajimalo jestli jo nebo ne?? to je snad normalni nebo ne?
mě to zajímá a kde teda stál
jo stal u ni doma..ja ho vyzvedla a on tam jel se mnou ![]()
Mě osobně by nevadilo kdyby mi můj přítel zahejbal. Já jsem šťastná, že ho mám, že si rozumíme (úplně ve všem), že je to nejlepší táta pro dceru, peníze domů nosí… Co víc si přát…Tak proč mu nedat trošku volnosti. Vždyť se stará o celou rodinu, aby jsme měli kde bydlet a měli co do huby. Chlap se musí někde vyblbnout, ten malej kluk je v každým. Ten můj se chodí odreagovat,vyřádit na motorku. Vím, asi jsem divná…každej má jiné priority…
@Anonymní píše:
jo stal u ni doma..ja ho vyzvedla a on tam jel se mnou
jo tak ,já se bála žes ho tam načapala ,to musel bejt trapas jako prase ..
no každopádně tima scénama ho zpátky nedostaneš ikdyby někoho měl ..no zachoval se podezřele ,asi bych ho nějakej čas sledovala ,ale pokud o něj stojíš ,nedělej mu peklo,třeba fakt o nic nejde ..chtělo by to trochu řešit z nadhledem hlavně tu pipku co tě tak nastartovala ..
Příspěvek upraven 15.05.12 v 23:57
@Danielkaa píše:
Mě osobně by nevadilo kdyby mi můj přítel zahejbal. Já jsem šťastná, že ho mám, že si rozumíme (úplně ve všem), že je to nejlepší táta pro dceru, peníze domů nosí… Co víc si přát…Tak proč mu nedat trošku volnosti. Vždyť se stará o celou rodinu, aby jsme měli kde bydlet a měli co do huby. Chlap se musí někde vyblbnout, ten malej kluk je v každým. Ten můj se chodí odreagovat,vyřádit na motorku. Vím, asi jsem divná…každej má jiné priority…
![]()
Pokud by to bylo dovoleno, mohl by se z nejakeho venceni nevratit…
Příspěvek upraven 15.05.12 v 23:58
Dobry vecer..chtela bych se zeptat..jsem mooc smutna..o vikendu se stalo neco mezi mnou a mym partnerem amoc me to trapi..predem chci rict,ze mam jeden velky problem a to,ze jsem silene zarliva..pokud vazne nekoho miluju.mame ted spolu dite..no sly jsme ho s malym navstivit,,vse bylo ok.no a pak vsak to znate
prisla mu sms a ja se ptam od koho to je..ale od nikoho..tak ja ze to chci videt a on to vymazal..v tu chvili jako by do me vsichni certi vjely..nastvala jsem se a odesla..a co hur..kdyz jsem prisla domu tak v me hlave cervicek hlodal..podotykam v me chorobne zarlive hlave
No a protoze tam bylo nejake podezreni na jednu znamou tak jsem ji zacala psat sms ..proste jsem se ji zeptala co z jsem chtela davno jestli si s nim pise a jestli spolu neco maji..no a ona byla prve sprosta a pak uz chrlila jako ze jo a jak si to uziva atd..no a to nemela delat ..ja se vzala,vyzvedla meho a jely jsme k ni domu..kde samozrejme desna scena..no ostuda
kde ona ale vese poprela,pry si delala srandu no a on tam jen stal a cucel
no a ted se se mnou vubec nebavi,rekl ze je konec..ze me ma dost ..a ja si to vycitam..vlastne ani nevim jestliteda tam neco je nebo ne..doufam ze mi odpusti..proste jsem uz z toho debil..jo laska je slepa a blazniva
co myslite vy?