Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nijak. Především bych mu nelezla do FB. By mě hanba fackovala. A ještě mu to takhle přiznat.
Svatá prostoto!Jak trapné,asi nemáš žádné starosti,když řešíš tohle…
Já klidně o cizím chlapovi taky řeknu, že je pěkný a že by stál za hřích. Nevidím na tom nic špatného. To, že bych to nikdy neudělala je věc druhá. Takže, pokud soudíš jen z této příhody, určitě bych to být tebou nebrala tak vážně.
NO nevím, já taky kamarádce klidně řeknu, že nějaký chlap je k nakousnutí a neznamená to, že svého nemiluju nebo plánuju nevěru někde.
To šmírování bych si taky odpustila… ![]()
no myslím, že asi kdyby tam bylo něco víc…zprávu by si smazal atd. A hlavně by nepřipustil, aby ses na jeho fb dostala..(změna hesla atd. nebo jestli to tam má už zadané když se chceš přihlásit - že si to pc pamatuje)…
Jinak musíš znát alespoň trošku svého přítele, manžela.. aby sis udělala konečný závěr..
No já to tedy o nikom neříkám
to mě přijde jako kdybych po něm toužila…
A co se týká lezení na fb tak nám to ani jednomu nevadí, běžně koukáme i na meily a to i vzájemně, v tomdle problém u nás není…
Jéjda, nechci to teda nějak zlehčovat, ale Ty ses nikdy nepozastavila nad nějakým fešákem a neměla o něm „hříšný“ mylšenky? Prosím Tě… ![]()
A trocha soukromí by asi taky neuškodila, předejdeš zbytečným nedorozuměním ![]()
Příspěvek upraven 15.05.12 v 11:55
Nemyslela bych si o tom nic, nenapsal nic závadného nebo usvědčujícího
. A pokud už bych mu monitorovala Facebook, tak bych mu to určitě nahonem nesdělovala, protože bych ztrapnila sebe sama a to tak, že hodně.
Já bych to zatím nehrotila. To nemusí vůbec nic znamenat. Btw. další dáma, co čumí chlapovi do zpráv. Nepřijde ti to jako narušování soukromí? A když už něco takového děláš, tak hlavně tak, ať se to nedozví, ne že mu to ještě napíšeš.
Si bude myslet, že jsi stíhačka a žárlivka, chlapy to nesnáší.
A co chceš vlastně slyšet? Že ti nevěrnej byl? takže bude následovat rozchod nebo to rozdejcháš a budeš čekat, kdy zase bude mít příležitost? A nebo že ti byl věrnej - a stejně mu to věřit nebudeš? ![]()
no napsala si to sama - chodíte si do zpráv, emailu oba. Tak že kdyby náááhodou něco bylo, tak myslíš, že je tak hloupý, aby si to nevymazal??
![]()
Jo holka, to se tak stava, kdyz se leze, kam se nema
navic, konverzace mezi chlapama je trochu na jinem levelu nez s manzelkou, co by si nerekli, jestli tam jsou hezke holky? Ja bych v tom nic zavadneho nevidela.
Ahoj, mužskej mi odjel na služebku, tedy žádná novinka ale včera jsem měla takový divný pocit tak jsem mu koukla na zprávy na fb
a psal si tam s „šéfem“. On mu psal co holky (jsou tam na ubytovně brigádnice) a on že některý by šly, a pak že nějaký by stály za hřích
no čuměla jsem jak puk, zkopírovala to a poslala mu do zpráv a něco k tomu připsala. Ráno mi psal že to říkaly kluci a že on se k tomu vůbec nevyjádřil a jen „vyřídil vzkaz“ ale psal to jakoby to říkal on. Já teď vůbec nevim co si o tom myslet
psal že miluje jen mě a že na nevěru by nepomyslel ale po tom co napsal už nemám moc důvěru mu uvěřit že by se o ně vůbec nezajímal.
Jak by jste reagovaly vy?