Chlap na služebce - co si o tom myslet?

Anonymní
15.5.12 11:45

Chlap na služebce-co si o tom myslet?

Ahoj, mužskej mi odjel na služebku, tedy žádná novinka ale včera jsem měla takový divný pocit tak jsem mu koukla na zprávy na fb :oops: a psal si tam s „šéfem“. On mu psal co holky (jsou tam na ubytovně brigádnice) a on že některý by šly, a pak že nějaký by stály za hřích 8o no čuměla jsem jak puk, zkopírovala to a poslala mu do zpráv a něco k tomu připsala. Ráno mi psal že to říkaly kluci a že on se k tomu vůbec nevyjádřil a jen „vyřídil vzkaz“ ale psal to jakoby to říkal on. Já teď vůbec nevim co si o tom myslet :,( psal že miluje jen mě a že na nevěru by nepomyslel ale po tom co napsal už nemám moc důvěru mu uvěřit že by se o ně vůbec nezajímal.
Jak by jste reagovaly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
15.5.12 11:47

Nijak. Především bych mu nelezla do FB. By mě hanba fackovala. A ještě mu to takhle přiznat.

• Citovat
  • Upravit
714
15.5.12 11:48

Svatá prostoto!Jak trapné,asi nemáš žádné starosti,když řešíš tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552

a ty nikdy o cizim chlapovi nereknes ze by stal za hrich? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651

Já klidně o cizím chlapovi taky řeknu, že je pěkný a že by stál za hřích. Nevidím na tom nic špatného. To, že bych to nikdy neudělala je věc druhá. Takže, pokud soudíš jen z této příhody, určitě bych to být tebou nebrala tak vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.5.12 11:49

NO nevím, já taky kamarádce klidně řeknu, že nějaký chlap je k nakousnutí a neznamená to, že svého nemiluju nebo plánuju nevěru někde.

To šmírování bych si taky odpustila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
15.5.12 11:52

no myslím, že asi kdyby tam bylo něco víc…zprávu by si smazal atd. A hlavně by nepřipustil, aby ses na jeho fb dostala..(změna hesla atd. nebo jestli to tam má už zadané když se chceš přihlásit - že si to pc pamatuje)…
Jinak musíš znát alespoň trošku svého přítele, manžela.. aby sis udělala konečný závěr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.12 11:53

No já to tedy o nikom neříkám :nevim: to mě přijde jako kdybych po něm toužila…
A co se týká lezení na fb tak nám to ani jednomu nevadí, běžně koukáme i na meily a to i vzájemně, v tomdle problém u nás není…

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
15.5.12 11:54

Jéjda, nechci to teda nějak zlehčovat, ale Ty ses nikdy nepozastavila nad nějakým fešákem a neměla o něm „hříšný“ mylšenky? Prosím Tě… ;)
A trocha soukromí by asi taky neuškodila, předejdeš zbytečným nedorozuměním :-)

Příspěvek upraven 15.05.12 v 11:55

• Citovat
  • Upravit
Naima
15.5.12 11:55

Nemyslela bych si o tom nic, nenapsal nic závadného nebo usvědčujícího ;) . A pokud už bych mu monitorovala Facebook, tak bych mu to určitě nahonem nesdělovala, protože bych ztrapnila sebe sama a to tak, že hodně.

• Citovat
  • Upravit
10052
15.5.12 11:56

no já bych byla teda pěkně rozhozená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
15.5.12 11:57

Já bych to zatím nehrotila. To nemusí vůbec nic znamenat. Btw. další dáma, co čumí chlapovi do zpráv. Nepřijde ti to jako narušování soukromí? A když už něco takového děláš, tak hlavně tak, ať se to nedozví, ne že mu to ještě napíšeš. :zed: Si bude myslet, že jsi stíhačka a žárlivka, chlapy to nesnáší.

• Citovat
  • Upravit
9404
15.5.12 11:57

A co chceš vlastně slyšet? Že ti nevěrnej byl? takže bude následovat rozchod nebo to rozdejcháš a budeš čekat, kdy zase bude mít příležitost? A nebo že ti byl věrnej - a stejně mu to věřit nebudeš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
15.5.12 11:59

no napsala si to sama - chodíte si do zpráv, emailu oba. Tak že kdyby náááhodou něco bylo, tak myslíš, že je tak hloupý, aby si to nevymazal?? :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
15.5.12 11:59

Jo holka, to se tak stava, kdyz se leze, kam se nema :-) navic, konverzace mezi chlapama je trochu na jinem levelu nez s manzelkou, co by si nerekli, jestli tam jsou hezke holky? Ja bych v tom nic zavadneho nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí