Úplně na dně

Anonymní
14.5.12 14:16

Úplně na dně

Ahoj.
Přítel si našel o 11 let starší milenku.Byli jsme spolu 12let a máme 4letou dcerku.Asi před půl rokem jsme se pohádali kvůli maličkosti a přítel se od té doby začal chovat divně,ignoroval mě,chodil pozdě z práce,s dcerkou nepomáhal atd.V té době jsem navíc přišla o práci a nechal mě bez peněz,nezajímal se jestli dcera potřebuje nějaké oblečení,boty atd.vše jsem táhla sama,půjčovala si od rodičů,od sestry.Přestali jsme fungovat jako rodina.V té době jsem ještě netušila a vlastně si ani nejsem jistá jestli milenku už měl či neměl.Nakonec jsem od něj odešla i s dcerou k rodičům s tím,že se k sobě časem vrátíme.Jenže před dvěma měsíci jsem zjistila náhodou,že byl s onou na dovolené v Egyptě.Bylo mi to hrozně líto,protože mě a dcerku nikdy na dovolenou nevzal,pořád se jen vymlouval,že musí být v práci.Z dovolené mi poslal sms,zda jsem v poslední době přemýšlela jestli to dáme ještě dohromady.Odepsala jsem,že ano a on že si o tom tedy promluvíme.Po týdnu už ale o tom nechtěl slyšet,tvrdí že se s ní rozešel,že do ní není zamilovaný,ale vrátit se k nám nechce,prý zatím ne a že jsem neměla odcházet a rozbíjet rodinu.Tak jsem si z našeho bytu odstěhovala všechny věci a při stěhování našla schovaný v prádle její šampón na vlasy a fén,v koupelně plno jejích vlasů.Veškerý svůj volný čas věnuje milence a jejím dětem a na svou dcerku kašle.Proč mi neustále lže nevím.Jsem úplně na dně,trápím se,nemůžu spát,jíst.Co si o tom všem myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
14.5.12 14:20

Bohužel poradit nic moc nejde, žij si svůj život se svou dcerou. K takovému člověku bych se nevracela i za cenu toho, že je to otec mého dítěte. Je nespolehlivý. Dej se co nejdřív dohromady, postav se na vlastní nohy a dokážeš to. JE to smutné, ale je to prostě život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
14.5.12 14:24

Podle mě vůbec netuší, co chce, ale jistě vím, že si chce užívat života…nezačali jste spolu chodit moc mladí? To by byl přímo učebnicový příklad :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondgirl
14.5.12 14:25

No bohužel jste zvolili zrovna to silové řešení, které tady některé ženy doporučují a která si myslím není vhodné. Tedy kufr za dveře nebo se s dítětem odstěhovat, místo toho, abyste se snažili situaci řešit. Nemůžeš čekat, že pokud od chlapa odejdeš, tak on bude sedět doma a plakat. :lol: Takhle to ve skutečnosti nefunguje, naopak většina chlapů to při takto pochroumaném vztahu přivítá, protože mají opět svobodu a mohou si dělat co chtějí.
Takže pokud jste půl roku od sebe, tak je to spíš už na rozvod.
Situace se má řešit hned, pokusit se domluvit, pokud to nejde tak od sebe.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
14.5.12 14:26

Ahoj, určitě nejsi úplně na dně, jsou horší věci na světě než zpackaný vztah s přítelem. Překvapuje mě, že jste se rozešli, odešla jsi a přesto jsi předpokládala, že se časem vrátíš a vadí ti, že má(měl) milenku. Vztah mezi váma je jistě složitý a já do něho nevidím, což nic nemění na faktu,že jeho láska k tobě asi nebude tak hluboká, když si vyjel s milenkou do Egypta a může si říkat co chce, ale kdyby tě miloval, tak nebude s jinou ženskou podle mě jezdit na dovolenou. Každopádně já bych už ho asi nechala jít svou cestou a nečekala, že se k sobě vrátíte - vrátít se nechce, prý zatím ne - co to sakra je? Kdyby se chtěl vrátit, tak se vrátí a to hned a když se vymlouvá, tak ho to asi tak moc netlačí… :roll:

• Citovat
  • Upravit
435
14.5.12 14:28
@Bondgirl píše:
No bohužel jste zvolili zrovna to silové řešení, které tady některé ženy doporučují a která si myslím není vhodné. Tedy kufr za dveře nebo se s dítětem odstěhovat, místo toho, abyste se snažili situaci řešit. Nemůžeš čekat, že pokud od chlapa odejdeš, tak on bude sedět doma a plakat. :lol: Takhle to ve skutečnosti nefunguje, naopak většina chlapů to při takto pochroumaném vztahu přivítá, protože mají opět svobodu a mohou si dělat co chtějí.
Takže pokud jste půl roku od sebe, tak je to spíš už na rozvod.
Situace se má řešit hned, pokusit se domluvit, pokud to nejde tak od sebe.

Je to věc každého, z mé strany názor. Já mám manželství výborné, nemůžu si na nic ztěžovat, ale prostě s takovým typem chlapa bych opravdu nežila a už vůbec ne pokud bych měla děti. Nebudu řešit starost o dítě a ještě o chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.5.12 14:30

chodili jsme spolu od 20let,řešit jsem se to samozřejmě snažila,nedal si říct a stále mne ignoroval.Dřív na dcerce visel,teď je mu přednější milenka :( jak je možné,že se člověk takhle změní.Přestal komunikovat i se svou mámou i sestrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondgirl
14.5.12 14:33
@novina píše:
Je to věc každého, z mé strany názor. Já mám manželství výborné, nemůžu si na nic ztěžovat, ale prostě s takovým typem chlapa bych opravdu nežila a už vůbec ne pokud bych měla děti. Nebudu řešit starost o dítě a ještě o chlapa.

Já s tebou souhlasím, já taky ne, ale měli si to vyříkat hned a ne odejít od něho a pak se půl roku trápit, že si našel ženskou. Přece nemohla čekat, že on bude sedět doma a brečet do polštáře, že mu utekla žena, o kterou asi navíc ani moc nestál.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
14.5.12 14:35

zakladatelko

Myslím si,že se trápíš jenom ty.. :nevim: Němu je to očividně úplně jedno.. :zed: Vím,je to pro tebe těžké a ještě bude,ale myslím si,že takový chlap za to nestojí..Snaž se postavit na vlastní nohy-máš dceru a kvůli ní to musíš zvládnout,ona tě potřebuje..
Zní to možná hrozně,sama si tu situaci nedokážu představit..Ale pusť ho k vodě!!!

• Citovat
  • Upravit
Bondgirl
14.5.12 14:35
@Ališák píše:
chodili jsme spolu od 20let,řešit jsem se to samozřejmě snažila,nedal si říct a stále mne ignoroval.Dřív na dcerce visel,teď je mu přednější milenka :( jak je možné,že se člověk takhle změní.Přestal komunikovat i se svou mámou i sestrou.

Změnil se asi proto, že se zamiloval, to potom člověk přestane vidět a slyšet.
Vždyť to známe skoro všichni, co jsme byli někdy zamilovaní.

• Citovat
  • Upravit
368
14.5.12 14:40

Mě by možná ještě víc, než milenka, vadil ten nezájem o dítě a to, že tě nechal na vše samotnou. Ale obojí je hnus.
Podle toho, co píšeš, vypadá, že je to konec vztahu a že pro tebe z toho nic dobrého nevznikne. Být tebou, začnu jednat tak, aby mi alespoň platil nějaké peníze. Takže asi rozvod a soud o dítě, stanovit výživné. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
14.5.12 14:48

dusk

Přesně tak,už bych to neřešila,bohužel si vybral…S tím už zakladatelka nic nenadělá :nevim: Hlavně,aby se to vyřešilo po právní stránce,kdy si bude brát malou a hlavně aby ti dával peníze… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
714
18.5.12 08:38

Jestli chceš,napiš sz.....mám taky zkušenost se starší milenkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
18.5.12 10:57
@Ališák píše:

Bohužel někdy nestačí se snažit, když se snaží jenom jeden. To musí oba, jinak to nemá smysl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.12 12:52

Ano já vím,musí se snažit oba a ne že jeden je nadšenec a druhý na to vyloženě kašle.A to byl náš případ,bohužel.Jenže se s tím nějak nemohu smířit,stále ho miluju a chci ho zpět.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky