Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, mám velký problém přinutit přítele k pomáháni mi v domácnosti. Vše nám suprově klape,jen v tomhle je problem. Ja se snažím a pořád uklízím,protože přítel neuklidí ani ten blbej talíř po obědě a když mu řeknu aby aspon ten stul uklidil tak s kecama vezme nadobi a da ho ke drezu. Kdyz reknu aby ho dal aspon do mycky, rekne : ja mel uklidit jen stul. A je na svete hadka. Poradte mi prosim! Co mam delat, uz jsem opravdu zoufala a unavena, protoze je ke vsemu strasny bordelar. Treba ste to nektera taky zazila.
Zkusit neuklízet… hrát hru, kdy mu to začne vadit
ale chce to tedy pevné nervy… jo a neprat ![]()
Můj taky nic sám od sebe neuklidí. V domácnosti mi sice pomáhá, ale má u toho plnou hubu keců
Taky jsem mu dnes řekla, že nejlepší bude, když si zaplatíme nějakou paní na úklid, aby mu neupadly ručičky ![]()
Tak taky neuklízej
Třeba mu to dojde, že samo to z povrchu zemského nemizí a pak si rozdělte povinnosti, nejlépe tabulka rozepsaná a přicvaknutá na ledničce. ![]()
My jsme doma bordeláři oba, tak se společně hecujeme, nebo si nadáváme ![]()
Trochu toto téma odlehčím
Probuď se ze sna, asi spíš. Myslet si, že naučíš chlapa uklízet je super pohádka, ale fakt jen pohádka. A já jí sním každý den, už skoro 12 let ![]()
Tak mě taky nepomáhá a když už někdy něco udělal, tak to nebylo podle mě a šla jsem to udělat znovu, takže radši si uklízím sama, já ani nemám ráda, když mi někdo doma uklízí.To radši ať něco uvaří, ale to se stalo tak 3× za 6 let co jsme spolu, teď ale opečovává zahrádku, kope, ryje, sází, tak aspoň něco ![]()
@alisekR píše:
Trochu toto téma odlehčímProbuď se ze sna, asi spíš. Myslet si, že naučíš chlapa uklízet je super pohádka, ale fakt jen pohádka. A já jí sním každý den, už skoro 12 let
tAK AŽ NA TO PŘIJDEŠ TAK MI PROSÍM NAPIŠ.
Já doma udělám bordel, vyhrožuju rozvodem,no, pomůže mi to tak max. na 14dní(uklízí kuchyň a vynáší koš) a potom to jede znova dokud neudělám další „bordel“
Jinak jsem četla, že se mám na úklid taky vykašlat, že to chlapovi začne vadit. No, tak mám exota, kterému to bylo jedno. Dokonce jsem věci vyprala a jeho nechala na půdě (on tam nevyleze) a počítala kdy mu dojdou spoďáry. Myslela jsem si, že si pak třeba všimne, nevšim když už podle mých výpočtů měl chodit 3dny „na ostro“ tak mi to bylo divný, že ani nepíp, však on nosil kraťasy od pyžama
Nakonec to dopadlo tak, že jsem vyměkla, bo bych v tom bordelu obrostla mecham a plísní. A měla jsem mrtě práce (protože se to vše nakupilo) ![]()
Nejdřív jsem navrhla výměnu rolí, pak mi odsouhlasil paní na úklid ![]()
Tak když muj neuklízí,tak přestanu také
Uklidím si jen po sobě a zbytek nechám ležet
Peru až když je fakt velká potřeba
Když se třeba slíkne v obýváku a hodí to na zem,tak bez kecu beru a hážu před barák
To ho donutí nejrychleji
Prostě to u nás chvilku vypadá jak u prasat,ale nachvilku se chytne za palici a uklízí,ale zase pak ho to přejde…On mu bordel taky vadí,ale mě vadí hned a jemu až ve velkém ![]()
@Paňmáma píše:
Nejdřív jsem navrhla výměnu rolí, pak mi odsouhlasil paní na úklid
U nás je to samé, zkoušela jsem i neuklízet, ale po týdnu jsem to nevydržela. Co obvykle pomůže je, když mu řeknu, tak si vem dítě a já to udělám ![]()
jo je to těžký a asi je to opravdu jen sen, ale on je takovy ze si radsi koupi novy obleceni nez aby uklizel. Je to strasne slozity.
AHOJ Holky
to je v každej domácnosti stejne,i muj neví odložit jeden talíř. Stačí my ak by to dal aspon do drezu ale on ne nechá to na stole nebo na lince,
ponožky necháva pri postely,
boxerky necháva na pračke jak jde do vane
proste a když otvorím usta tak je zle,jak dnes ráno jak sem vydela po snídani ten bordel v kuchyni tak sem zařvala a manžel semnou nemluví do ted
a musela sem si to udelat sama
No uvidíme jak se narodí mala ![]()