Milenka ano-ne?

Anonymní
13.5.12 07:34

milenka ano-ne??

zdravím
Můj manžel se kterým jsem 13 let,máme spolu dvě starší děti a jedno malé.Podniká ,tudíž moc času doma není,obvykle se chodí jen najíst a vyspat.Myslím,že nám to klape.I když sex je u nás dá se říct vzácnost,přijde ,nají se,a buď sedí u pc a nebo usne u bedny.
Zarazilo mě to,že včera měl narozeniny a ve dvě ráno mu přišla sms,ptala jsem se ho kdože to psal a prý nějaká dřívější kolegyně z práce.Oki to neřeším,ale ráno jsem si z jeho tel. posílala sms,což jsem mu řekla, a napadlo mě se podívát cože mu psala,a žádna sms,ale on si obvykle sms nemáže,tak jsem jukla do přehledu,a v ty dvěě hoďky tam bylo uložené číslo pod chlapským jménem…tak co to má být jako?
holky jaký je váš názor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xyxy
13.5.12 07:37

No v podstatě jsi si odpověděla sama :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13.5.12 07:52

Zajímavé, jak se stane chlap „podnikatelem“, tak narazí si milenku, která třeba nesahá manželce/partnerce ani po kotníky. Jednou jsem se dozvěděl, že že je to mezi „podnikateli“ vlastně takový bonton, nástavec na EGO(penis), podobně jako silná auta, přebujelé svaly a pod. prostě čím větší „samec“, tím lepší vyjednávací pozice. Je to jako v těch přírodopisných dokumentech, kdy alfasamci si drží velký harém a bojují mezi sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.12 07:58

ale mě přijde divný,že si ale tel. nehlídá,nevadí mu,že od něj píšu atd.
on podniká v autech,tak je celej den zavřený v dílně,tedy aspoň myslím :think:
možná jen dělám z komára velblouda :think:

• Citovat
  • Upravit
938
13.5.12 07:58

Jak si maže sms, je to špatné..u nás to tak začalo..ale je potřeba to s ním otevřeně řešit (u nás se zatloukalo a zatloukalo, ale pak stejně polevil), protože takto nad něčím dumat..to je o nervy, akorát si budeš domýšlet spoustu věcí, které ani nemusejí být pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyxy
13.5.12 08:07

Zakladatelko strašně mi touto diskusí připomínáš mého kamaráda.
Nepracuješ náhodou jako prodavačka ve sportu? :mrgreen: (kamarád je taky mechanik a má 3 děti).
Sice to vypadá jako jasný případ, ale když si s ním promluvíš narovinu, třeba zjistíš víc, než tady v diskusi. Tady to jsou jen dohady, co by za tím asi tak MOHLO stát (ale i nemuselo).

• Citovat
  • Upravit
94
13.5.12 08:08

zeptala bych se ho přímo, zda někoho má a nebo ne a použila bych veškeré info cos třeba zjistila. Všichni nejdříve zatloukají, ale ty budeš aspoň vědět na čem jsi.Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
13.5.12 08:10

být tebou, tak bych počkala, až mu zase nezvykle přijde sms a mrkni se zas, pokud maže sms, tak něco skrývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
13.5.12 08:11

jo a přestaň se o něj starat jak o mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.12 08:17

dada12 nestaram se o nej jak o mimi,ale pravda ze po porodu mam jeste +10kg,kolikrat me upozorni ze uz to neni jako driv.Obcas se pohadame,pac do dilny je schopen jit i v 6 rano a prijit z ni treba v 23 hod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.12 08:18

xyxy nene jsem na MD a kamos ma milenku??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.12 08:19

nechapu proc mu pise ve dve rano a proc ji ma pod chlapskym jmenem :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
4275
13.5.12 08:20

dělala jsem to samé, když jsem měla „kamaráda“…on to vyloženě milenec nebyl, ale jen proto, že jsme to k sobě měli moc daleko. ale uložení čísla jako spolužačky a mazání sms, to byl základ :nevim:

spát s ní nemusí, ale čistý to taky asi zrovna nebude…i kdyby ji měl jen na postěžování si na to, jaký to má doma a v životě těžký. takový věci by měl řešit s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
13.5.12 08:23

No muj skoroexmanzel ma take narozeniny 12.5. a je to pul roku zpet co odesel zit s jinou.
Drzim ti palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.5.12 08:24

Pro mě by bylo ponižující slídit v telefonu, když pípne sms. Na druhou stranu jinou radu nemám, protože je to nezáviděníhodná situace. Hele, a kdyby měl milenku, jak bys to řešila. Ono je dobré si v tomhle udělat jasno a pak se podle toho chovat. Pokud bys to nijak neřešila a tolerovala (znám takové a je jich překvapivě hodně, ač to nechápu), tak nepátrej. Pokud bys nevěru ani náhodou nepřekousla (a seš si tím jistá), tak bych našla brzy nějakou záminku, jak mu to říct - například při sledování filmu, kde by se něco podobného řešilo, tak bych dala poznámku, že nevěra je pro mě za každé situace konec vztahu. Případně na něj uhodit rovnou, proč mu píše kolegyně ve 2 v noci a jestli spolu něco mají.
Snad máš ale podezření jen zbytečně a nic se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí