Problémy sama se sebou

Anonymní
12.5.12 21:12

Problémy sama se sebou..

Zdravím. Už pár dní přemýšlím o tom, že bych se potřebovala z něčeho vypovídat… Pár měsíců tu pročítám všechno možné. A poslední dobou nic nezvládám. Jsem ještě mladá, je mi 19 let a odešla jsem ze školy kvůli osobním problémům a nedávno začalo pracovat a zatim se mi to líbí. Mám veliký problém se sebevědomím. Vůbec si nevěřim, nepřipadám si užitečná. Mám problémy se sbližovat s ostatníma. Mám přítele, budeme spolu teprve rok. Ve vztahu mi dost chybí důvěra, komunikace. Mám problém někomu věřit a hlavně po tom, co mi někdo zalže. A přítel to udělal, sice kvůli tomu abych se na něj nenaštvala, ale pro mě to je lež jako lež. Lhal kvůli blbosti, kvůli tomu že byl v hospodě a asi 5×. Někdy mám pocit, že mě vůbec nepotřebuje a že mu akorát ničim život. Tím, jak jsem na něj nepříjemná ale vim, že bych neměla, jenže se nemůžu ovládnout a vybouchnu. Mám tedy problémy hlavně sama se sebou. A taky proto nemám ani pořádný kamarádky, se kterýma bych mohla tohle řešit. Přítelova matka odešla od nich, když byl ještě malý a jeho otec se pak oženil a jelikož ta nová manželka neměla přítele ráda a měla už svoje děti, tak se rozhodli, že ho prostě odvezou k babičce a dědovi a řekli mu, že tam jede na víkend a přitom už u nich zůstal. Vystudoval a začal pracovat, pak tam skončil a měl nastoupit jinam, ale tam mu nakonec řekli, že ho nevezmou a skončil na pracáku. Babička mu začala vyhrožovat, že ho vyhodí z bytu, protože jí neplatí nájem a nedávno se tak i stalo… Přítel moc najevo city dávat neumí kvůli tomu co se mu stalo… On je většinou úžasný, říká mi, že jsem nejlepší a nejdokonalejší atd. Jeho babička o mě rozhlašuje po celým městě, že beru přítelovi peníze, že mu beru podporu a pořád ho tahám do hospod a to přitom já alkohol nemusim (kvůli alkoholismu v rodině).. A na mě to je hrozný tlak, neunášim to, že o mě říká takový blbosti a ikdyž mi všichni říkají, že na to mám kašlat, ale mě to nejde. S přítelem tedy ještě nebydlíme.. A v nejbližší době to asi nedopadne, protože on měl mít práci ode mě 100km a já bych musela zůstat tady kvůli práci. Nevim, co dělat … s tou komunikací a vším to jde do háje. Chyba je ve mě a já to vim. Jenom jsem se potřebovala nějak vypsat z toho všeho. Pořád ze sebe dělám chudáčka … přitom jsou o dost horší věci jako například ta ženská co zabila svoje čtyři malý děti, u toho jsem fakt brečela. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
12.5.12 21:25

Mrkni na můj profil, je tam odkaz na stránky. Pokud budeš mít zájem, tak se ozvi. Fajn, že se sebou chceš něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.12 22:17

Jen tohle…
příběh ženský, která zabila svý 4 děti, mohl začít právě takhle…
teoreticky.
radši anonymně, protože jsem z těch, která tu ženu snad i chápe v jejím zoufalství a beznaději…

• Citovat
  • Upravit
14090
12.5.12 22:54
@Anonymní píše:
Jen tohle…
teoreticky.
radši anonymně, protože jsem z těch, která tu ženu snad i chápe v jejím zoufalství a beznaději…

8o 8o 8o 8o 8o to má být vtip? 8o 8o 8o 8o 8o Nechápu jak se dá něco takového chápat a co je na tom k pochopení :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.5.12 22:55

Zakladatelko Tobě netuším co poradit… přeji pevné nervy a snad výše zmíněný odkaz pomůže :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.5.12 23:40

Zakladetelko: mas to tezke a musis se vyporadat sama se sebou a hlavne; jestli chces nekomu verit, musis zacit byt jista sama v sebe a zacit verit sobe! Taky jsem to nemela jednoduche a v par vecech se s tebou ztotoznuji!

Anonimni: sucks!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.5.12 23:41

Anonym: to uz je ti jedno ze ty deti strasne trpely tim jak si vybrala je zabit?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.12 00:43

Zakladatelka

Děkuju za reakce.. vim, že se s tím musím vypořádat sama.. a nepobírám to, jak někdo může chápat, to co udělala. :think:

• Citovat
  • Upravit
962
13.5.12 02:25

Uprimne si trosku myslim ze se nudis a tim padem to moc resis.Je to pitomi ale je to tak a mluvim z vlastnich zkusenost vzdy jsem vse resila hrozne mic ted prisly teprve problemy s velky P Hypoteka penize prace dite co uvarit vybrat diteti obleceni.komplikace s bytem a podobne a pak debudes mit cas.myslim ze je to i vekem ale urco se k tomu dostanes casem musi jit samo a postupne.dost casto za mnou chodi znami a tak pro rady kdyby jsi potrebovala napis.mela jsem i psychologii na skole.tak trosku neco znam.Bud vpoho a udelej si necim treba radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
13.5.12 02:56
@Anonymní píše:
Jen tohle…
teoreticky.

Ta ženská je blázen,není normální.Jak ji můžeš chápat?V tom případě to v hlavě taky nemáš v pořádku!Přece nemůžeš chápat blázna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.5.12 08:38

Zakladatelko. Dojdi si k psychologovi. Není to žádná ostuda, vypovídáš se mu a on ti pomůže si vyrovnat myšlenky a dát je do nějakého souvislého kontexu.

Přímo k tvému problému. Máš práci, to je v dnešní době důležitá věc, a hlavně pozitivní. Školu si můžeš jednoduše udělat dálkově. Je to pohodička a jezdí se jak kde (na první jsem jezdila jednou za 14dní na pondělí a teď jezdím jednou za měsíc), to bych řešila také co nejdříve, později se to blbě honí (já nastoupila na dálkové v 17ti). Přítel je daleko, takže ti asi chybí a z toho pramení nedůvěra pa stesk. Psala jsi, že je bez práce, tak pokud spolu chcete být tak ať se přestěhuje k tobě. Asi bydlíš ještě u rodičů :?: , takže do města. Poptej se mu po nějaké práci aby mohl hned nastoupit, zatím by mohl bydlet třeba na ubytovně. Jinak pokud bydlíš u rodičů, buď za to ráda a bydli tam co nejdéle, popovídej si s rodičema, dají ti podporu. Ohledně nedůvěry kvůli hospodě, s tím se asi budeš muset vyrovnat. Takovejch věcí ještě v životě bude, že se nedopočítáš. Asi bych se ho na to vůbec neptala, ať nemáš námět na přemýšlení… Jsi mladá, život před sebou nedělej si starosti malichernostma už teď. Přeju hodně štěstíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
13.5.12 08:44

Nevím, co ti poradit, já takové pocity nikdy neměla. Asi se to snadno říká, ale měla bys „otočit“ v myšlení a mít v příteli oporu, mám pocit, že ho bereš jako další tvůj problém… děláš si ho z něj. Udělej dobrotu, sedněte si spolu a proberte, jak si představujete budoucnost (v souvislosti s jeho stěhováním atd.). Zkus si tam najít práci taky! To by nešlo? Běž s ním, jestli máte v plánu spolu začít žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
13.5.12 10:13

Ahoj zakladatelko viem pochopiť čo prežívaš v tvojom veku som bola na tom podobne. s podlomeným sebavedomým a nedoverou k okoliu, neschopnosťou komunikovať. Prenášala som to aj do vzťahu a žiadny mi nevydržal dlho. Nakoniec som si uhnala depresiu a to už som riešiť musela. Priklaňam sa k ostaným skús vyhľadať pomoc psychológa, možno je v tvojom okolí nejaké krizové centrum skús tam zájsť možno ti bude stačiť jeden krátky rozhovor, ak nie oni ťa nesmerujú a poradia ti kam ísť.
Mna obrat k lepšiemu trval asi 7rokov, stále na sebe precujem a už sa mi darí vidieť veci z tej lepšej stránky.
Ak chceš písni SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.12 12:47

Zakladatelka

K psychologovi jsem chodila kvůli škole a kvůli problémům v rodině. Pak jsem byla i u psychiatra a dali mi antidepresiva, protože deprese a úzkosti mám pořád. Přítelovi slibují 3 měsíce už smlouvu a pořád ji ještě neviděl, takže tam zůstávat nebude a bude se vracet, takže nemá smysl odcházet z práce, navíc jenom se základní školou je těžké něco najít. Navíc mám podezření, že mi hodně věcí tají. Už jenom tím, že na fb třeba když jednou koukal na zprávy, tak tam měl zprávy s nějakýma holkama a za dva dny už tam nebyli. Je to špatný prohledávat mobil, ale já vim, že vždycky něco skrývá přede mnou a pak přijdu na to, že mi lhal. :( K tomu psychologovi chci jít znova, protože mi říkali, že se to pak bude odrážet všechno na osobnosti, jak se vyvíjí. A vim, že sama tohle nezvládnu.

• Citovat
  • Upravit
10978
13.5.12 13:10

je blbé byť s niekým komu nemožeš veriť. Možno si ujasni či ti momentálne nebude lepšie samotnej než sa dáš trochu dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí