Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PjckjsANEBjája píše:
dělala jsem to samé, když jsem měla „kamaráda“…on to vyloženě milenec nebyl, ale jen proto, že jsme to k sobě měli moc daleko. ale uložení čísla jako spolužačky a mazání sms, to byl základspát s ní nemusí, ale čistý to taky asi zrovna nebude…i kdyby ji měl jen na postěžování si na to, jaký to má doma a v životě těžký. takový věci by měl řešit s tebou
Tak nějak jsem to myslela ![]()
1024 ptze on i kdyz neco smaze,tak to ma jeste ulozeny ve vypisu v mobilu
pomka neznam zadnou Ivanu,ale vim,ze z te minule prace odkud tedy ma byt,po nem jakesi jely,diky tomu jsme ted rok meli krizi ![]()
jednou tydne si na nas cas udela,pokud potrebuju nekam jit,tez neni problem aby byl doma,ale jinak furt v dilne
Tak jestli ta dotyčná Ivana po něm kdysi vyjížděla a tys to věděla (píšeš, že jste měli kvůli tomu krizi), tak je docela možný, že s ní udržuje kontakt. Jestli nechce, abys věděla, že si třeba občas napíšou, tak ji má uloženou pod jiným jménem. Zase na druhou stranu, by ti snad neříkal, že píše Ivana, kdyby s ní udržoval poměr
Ona je ze stejného města? Má možnost se s ní scházet? Jako fakt záleží na plno věcech, na tom, jaký z něj máš pocit, jak se k tobě chová atd. Normálně bych ti napsala, ať ho pozoruješ a uvidíš, protože když má milenku, tak si myslím, že to určo poznáš, ale fakt musíš mít příležitost, tzn. trávit spolu čas.
@kacakaca píše:
No třeba se jen manžel kamarádí i s manželem té bývalé kolegyně a tak má číslo uložené rovnou pod jeho jménem. A že si sms obvykle nemaže znamená, že někdy ano. Třeba tam něco kolegyně přepískla (což není jeho vina), tak to smazal, aby sis nedomýšlela něco, co není pravda. Já tam důkaz nevěry nevidím, ale to říkám jako nepodváděná baba s pracantem oddaným rodině (podle sebe soudím tebe). Tak se ho zeptej, ať fantazie nepracuje. Třeba ti to lehce vysvětlí a zasmějete se tomu. Nebo ne, to bych si ale musela být před otázkou jistá, jestli zvládnu „Ano, mám milenku“.
Naprosto souhlasim a ted si uvedomuji, ze svoji nej kamosku mam ulozenou pod muzskym prijmenim, protoze jsem ji tak od zacatku rikala - jeji prijmenim bez -ová.
A vetsinu SMS, ve kterych nemam ulozenou dulezitou pro mne informaci tez mazu ihned, protoze jsem 2× zazila preplneny tel. kdy jsem pro kazdou sms musela neco umazavat a to je peklo.
pomka nevim jestli to je ona,ani nevim kde bydli ci jak vypada ![]()
hm tak to je blbý,holt někdy technika dokáže zklamat. Mám telefon,který neumí zamezit ukládání odeslaných zpráv. Takže i když si stěžuju kámošce,musím hned smazat ze všech možných koutů,co se kde uloží. Už mi jednou při podezření na milence/což jsem nechápala,že si mohl vůbec myslet
/ projel telefon,mail,emimino-proto nový nick. Hodně tím u mě tenkrát klesnul. Já si od něj občas napíšu,či půjčím kalkulakču na sms a on v pohodě půjčí. Asi bych si připadala vůči sobě hloupě,kdybych mu četla sms. A to taky kolikrát chodí i v 11 večer a já se jen zeptám,kdo ti píše a on řekne otravuje ten a ten. no ale jeden nikdy neví,že . Já se řídím heslem,nepátrej.
No, nevidela bych v tom hned milenku, tak mu prisla hromada sms k narozeninam, neco smazal, neco ne. Vzpomnel si na kolegyni, na prani od chlapa treba zapomnel. Nicmene takovyhle slideni v telefonu a ve vypisech-to zavani stihomanem…to nemas svuj telefon? Jestli ne, tak si ho rychle porid a skonci s podobnyma praktikama. Aspon te tohle poradne ponauci, ze se v cizim telefonu neslidi…
Mimo to-pises, ze v minule praci po nem jely kolegyne a meli jste kvuli tomu krizi…to te podvadel? Nebo krize byla, protoze ty jsi zarlila?
Nezlob se, ale pripada mi to jako prehnana zarlivost a mela by jsi s tim neco delat…a slideni v telefonu neni dobry reseni ![]()
Jo a ja mam sve dva nejlepsi chlapy kamarady ulozeny pod zenskymi jmeny-Mana a Marus
Mam to schvalne, ptz v praci jsem mela kolegyne drbny a kdyz jsme treba s jednim tim kamaradem dohadovali oslavu narozenin a volal mi 4× za ten den, jedna pipka v praci, kdyz jsem byla na jednani, se podivala na mobil, s kym si telefonuju a druhy den uz sli drby, ze mam pomer a dite cekam s tim kamaradem…nic moc, kamarad ridi dost velkou spolecnost, ja mela pod sebou taky par lidi a samozrejme, ze se to rozneslo po obou firmach…stesti bylo, ze se zname i s jeho manzelkou a detmi a oni i s mym muzem, tak jsme se tomu zasmali. Nicmene jsem na svoje lidi v praci uhodila, dotycna se priznala, uznala svoji chybu a tak prisla jen o mesicni premie…
Příspěvek upraven 13.05.12 v 09:59
Manžel taky maže hned sms,dřív mi to přišlo divné,teť už to neřeším.On než aby napsal sms tak radši volá. Jednou takhle než odešel do práce,v té době jezdil kamionem,ho někdo prozvonil,byl v koupelně,podívám se na mobil a jeho kamarádka. Říkám mu,někdo ti volal,jak se podíval na mobil tak že jí zavolá z práce,ptám se proč, proč jí nemůže zavolat přede mnou,jako že mě to nevadí,třeba něco potřebuje. A on že né,a vylezlo z něho,že ona ho takhle vždycky prozvoní a pak si vykládájí a přede mnou nechce
tak jsem zírala s otevřenou hubou. Jěště když jsem byla těhotná,ke konci,jsem měla velké problémy,bolesti,bylo léto,strašné horko,špatně se mi dýchaločastěji jsem si musela lehnou,byla jsem mrzutá,kolikrát jsem mu jen odsekl.Začal víc chodit do hospody,na bečky a jednou mi povídá,kdybys náhodou slyšela,že mám něco s Pavlou, tak to není pravda. Takže jestli byl nevěrný nebo nebyl,můžu je hádat ![]()
@Anonymní píše:
ale mě přijde divný,že si ale tel. nehlídá,nevadí mu,že od něj píšu atd.
on podniká v autech,tak je celej den zavřený v dílně,tedy aspoň myslím
možná jen dělám z komára velblouda
Nejdřív si odpověz, co vlastně chceš zjistit.
a že si tel. nehlídá? Kdyby to dělal, byl by vůl. Bylo by to přece hrozně nápadné ![]()
Každopádně bych nestresovala dopředu, v klidu bych si všechno promyslela a případně to oťukla. Hlavně kvůli diskusi na emimi nedělej unáhlené závěry. ![]()
@dada12 píše:
slídění v telefonu jen doporučuji
OT - já se musím smát, jak někde mám úplně stejný názor, jako Ty a jinde je to černá a bílá!
Já slídění v telefon nedoporučuji, je to přízemní a nedůstojné!
@ana11 píše:
OT - já se musím smát, jak někde mám úplně stejný názor, jako Ty a jinde je to černá a bílá!Já slídění v telefon nedoporučuji, je to přízemní a nedůstojné!
ale holky jsou kolikrát tak čestné a ten jejich má na každým prstu jednu špindíru. pěkně se podívám, jednou za čas a je to.
ale chápu, nemělo by se..je to jako listovní tajemství, jsem svině, ale je to účinné.
@dada12 píše:máš pravdu, je to nedůstojné a přízemní, souhlasím.
ale holky jsou kolikrát tak čestné a ten jejich má na každým prstu jednu špindíru. pěkně se podívám, jednou za čas a je to.
ale chápu, nemělo by se..je to jako listovní tajemství, jsem svině, ale je to účinné.
Já mám asi to štěstí, že mám tak hodného chlapa, že si můžu dovolit být naivní. Nebo možná jsem naivní, že si myslím, že mám tak hodného a čestného chlapa, nevím
. Však ono se to jednou ukáže.
Pardon za OT.
ja neslidim,ale doslo mi kredo ,tak jsem sms poslala od nej,a za vola byt nechci to se radeji podivam
ale rozhodne ne,abych musela mu mobil tajne brat
krize byla,pac on obcas nejakou i placl pres zadek a ony uz videli neco jineho a on pac mu to lichotilo s tim nic nedelal